Büyükşehir’den Atatürk'ü Anma Programı 2018-11-08
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi, anma programı düzenleyecek. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek anma programında Türk Sanat Müziği Korosu, Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirecek.
Turizmcilerden Başkan Zolan’a teşekkür 2018-11-08
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Denizli tarihindeki en büyük reklam kampanyası ‘Denizli Seni Çağırıyor’a imza atan Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, “Çalışmalarınızla Denizli’yi her alanda tanıtıyorsunuz, her fırsatta bizlere destek olduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi.
Büyükşehir’den Serinhisar’a örnek tesis 2018-11-07
Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı. 1150 metrekare oturma alanı bulunan tesiste kafeterya, atölyeler, işyerleri, ofisler, spor salonları ve çok amaçlı salon yer alıyor.
Büyükşehir kömür denetimlerine başladı 2018-11-07
Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ısınmadan kaynaklanan soba ve kaloriferlerin neden olduğu hava kirliliğini önlemek için kömür satış noktalarında denetimlere başladı.
Gençlik Meclisi’nden AB fırsatları eğitimi 2018-11-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen etkinlik ile gençlere ücretsiz Avrupa Birliği (AB) fırsatları ve Avrupa gönüllülük hizmetleri kapsamında bilgiler verildi.
Büyükşehir Tiyatrosu bir tık uzağınızda 2018-11-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, oyunlarını ve programlarını takip etmek isteyen sanatseverler için yeni bir internet sitesi ile merhaba dedi. Sanatseverler sahnelenecek oyunlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabileceği gibi, diledikleri oyunu seçerek rezervasyon işlemlerini uzaktan internet erişimi ile gerçekleştirebilecek.
Başkan Osman Zolan’la Halk Günü'ne yoğun ilgi 2018-11-06
Ağustos 2015’den bu yana her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Kasım ayı buluşması Denizlililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Büyükşehir'den minibüs şoförlerine trafik eğitimi 2018-11-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi minibüs hattı şoförlerine yönelik verdiği trafik eğitimleri devam ediyor.
"İSTANBUL'DA DENİZLİ RÜZGARI" 2018-11-05
Denizli’de turizm sektörünün 12 ay yaşaması için bugüne kadar milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek şehrin turizm değerlerini metropol kent İstanbul'un 39 ilçesindeki 300 ayrı noktada milyonlara tanıtıyor.
Sigortacılık Hizmeti Alınacaktır 2018-11-05
2019 Yılı Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası İle Kasko Sigortası Yaptırılması Hizmeti Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.