Taşınmaz Satış İhale İlanı 2017-02-01
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, aşağıda tapu kaydı yazılı taşınmazlar 2886 Sayılı yasanın 35(a) maddesi uyarınca kapalı teklif suretiyle satılacaktır.
Honaz’ın 4 mahallesi daha nitelikli içme suyuna kavuştu 2017-02-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Honaz ilçesinin Ovacık, Karakurt, Karateke ve Emirazizli mahallelerinin içme suyu sorununu çözerek, vatandaşları nitelikli içme suyu ile buluşturdu. Çalışmalar kapsamında 1 adet 2.000 metreküplük içme suyu deposu, 1 adet içme suyu sondaj kuyusu ile 4 mahalleye toplamda 10.000metre içme suyu iletim hattı döşendi.
Denizli Sosyal Konut Projesi 2017-02-01
Denizli İlimiz, Merkezefendi İlçesi, Karahasanlı Mahallesi sınırları içerisinde TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında toplam 786 adet konut yapılacaktır.
Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor 2017-01-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor. Çalışma alanında inceleme yapan Başkan Osman Zolan, yeni kavşağın bir hafta içerisinde Denizli halkının hizmetine sunulacağını müjdeledi.
Turizmcilerden Başkan Zolan’a teşekkür 2017-01-30
DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli’nin tanıtımı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT’te başarıyla temsil edilmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.
Yine en güzel stant Denizli’nin 2017-01-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Denizli’yi temsil etti. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Denizli’nin standını örnek göstererek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı tebrik etti.
Büyükşehir’den minibüs şoförlerine eğitim 2017-01-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte bulunan 23 minibüs hattındaki 1500 minibüs şoförüne iki hafta süreyle verilecek trafik ve toplu taşıma eğitim programına başladı.
Kadınlardan bez bebek kursuna büyük ilgi 2017-01-25
Türkiye’nin ilk bez bebek müzesini açan Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocuklara sunduğu ücretsiz bez bebek kurslarını yetişkinler için de düzenlemeye başladı. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği kursta yapılan bez bebekler ihtiyaç sahibi çocuklara hediye edilecek.
Yapım İşi 2017-01-25
Çivril 23 Nisan Parkı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Çivril Irgıllı bir ilkle buluşuyor 2017-01-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kanalizasyon sistemi bulunmayan Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'nde, 19.000 metre kanalizasyon hattı ile 7.000 metre içme suyu hattı yapım çalışmalarına başladı.