Denizli, Büyükşehir ile daha güzel 2017-07-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın tüm ilçelere yönelik başlattığı beton kilit parke taşı uygulaması vatandaşlar tarafından memnuniyete karşılanıyor. Bir zamanlar köylerinde tozdan ve çamurdan korunmak için çizme ile dolaşmak zorunda kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, "Ayağımız artık toza çamura değmiyor", "Şakır şakır yağmurda bile dışarı çıkıyoruz" diyerek yatırıma takdirle bakıyor.
Daha çevreci bir Denizli için 2017-07-26
Büyükşehir DESKİ’den Tavas’a modern arıtma tesisi... Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas Merkez Atıksu Arıtma Tesisi projesine başladı. Toplamda 46.000 kişilik olacak tesis ile Tavas modern bir arıtma tesisine kavuşacak.
Büyükşehir’den bir ilçe otogarı da Honaz’a 2017-07-25
Sarayköy ilçesine kazandırdığı otobüs terminali ile büyük takdir toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz ilçesinde de benzer bir projeye imza atıyor. Honaz’ın modern bir terminal binasına kavuşacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sözümüzü yerine getirmenin mutluğunu yaşıyoruz” dedi.
Büyükşehir basın çalışanlarını ağırladı 2017-07-25
Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gecede Basın Bayramı’nı kutladı. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yayası’nda ağırlanan basın çalışanları gönüllerince eğlendi.
ÜÇGEN’DE GERİ SAYIM 2017-07-24
“Denizli’ye çok yakışacak”... Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları projesi tüm hızıyla sürüyor. Zemini güçlendirilip ayakları tamamlanan projede İzmir-Ankara-Antalya’ya transit geçişi sağlayacak köprülerin yapımına başlandı. Çalışmaları inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Üçgen yeni haliyle Denizli’ye çok yakışacak” dedi.
24 Temmuz Basın Bayramı mesajı 2017-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 109'uncu yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Basının demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, bunun en güzel örneğinin 15 Temmuz darbe kalkışması sırasında görüldüğünü söyledi.
Yaz Spor Okulları'na rekor katılım 2017-07-22
Geleceğin sporcuları yetişiyor... Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlayıp, sağlıklı bir genç neslin oluşmasında önemli bir etken olan Yaz Spor Okulları sürüyor. Bu yıl 11.000 kişinin katıldığı Yaz Spor Okulları’nda en çok yüzme, pilates ve zumba branşları tercih ediliyor.
Gençlerden Denizli tarihine yolculuk 2017-07-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerin yaşadıkları bölgenin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görerek öğrenmeleri amacıyla “Denizli’nin Değerleri” projesi başlattı. Gençler ilk olarak Kale ilçesindeki Tabea Antik Kenti ile tarihi Cevher Paşa Cami’sini ziyaret etti.
Şimdi yayla zamanı 2017-07-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, hizmete aldığı günden bu yana büyük ilgi gören Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, aşırı sıcaklarda da vatandaşların imdadına koşuyor. Denizli merkezde 40 dereceyi aşan sıcaklarda teleferik ile Bağbaşı Yaylası'na akın eden vatandaşlar 1500 metre rakımda serinlemenin keyfini yaşıyor.
Bildiri Çağrısı (1.Duyuru) 2017-07-21
FIG KONGRESİ 2018 İstanbul, Türkiye 6-11 Mayıs 2018