Başkan Zolan'dan gençlere altın değerinde tavsiyeler 2017-10-09
Denizli Üniak fakülte temsilcileri ile bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençlere altın değerinde tavsiyelerde bulundu. Türkiye'nin daha iyi ve güzele gitmesi için yapılması gereken ilk işin bilgili ve donanımlı bir gelecek olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu güç sizde var" diyerek gençlere seslendi.
Ekim Ayı Meclis Gündemi 2017-10-09
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ekim ayı toplantısı 13 Ekim 2017 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
TÜMSİAD’dan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-10-08
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği yeni yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan yeni yönetime başarılar diledi.
Eğitim için El Ele’de ilk ders zilini Başkan Zolan çaldı 2017-10-08
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiği “Eğitim için El Ele” projesi 10’uncu yılına "Merhaba" dedi. Dayanışmanın, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen projenin yeni eğitim öğretim döneminde ilk ders zilini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çaldı.
Büyükşehir'den 869 yıllık zafere coşkulu kutlama 2017-10-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 869 yıl önce Türklerin zaferi ile sonuçlanan ve Anadolu’nun Türk yurdu olmasında büyük önemi bulunan Kazıkbeli Savaşı için anma programı düzenledi. Savaşın yaşandığı Kazıkbeli'nde düzenlenen program coşku içinde geçti.
Kazıkbeli Savaşı Anma Etkinlikleri başladı 2017-10-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Tarihe Dokunmak: Kazıkbeli Anma Etkinlikleri" fotoğraf sergisi ve panel ile başladı. Taştaki Türkler Memleketten Fotoğraf Sergisi'nin düzenlendiği programda Prof. Dr. Turgut Tok ve Doç. Dr. İlhan Erdem Denizli ve Kazıkbeli Savaşı'nın tarihçesini anlattı.
Büyükşehir'den Kerkük için anlamlı gece 2017-10-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi, tarihi Türkmen şehri Kerkük için "Mum Kimin Yanan Kerkük" adlı müzikli söyleşi düzenleyecek. Etkinlikte, PAÜ'de görevli akademisyen Kerkük asıllı Prof. Dr. Nuran Sabir ve Kerkük türküleri ile özdeşleşen ünlü sanatçı Mehmet Özbek, Kerkük'e dikkat çekmek için sahne alacak.
AK Parti Tavas İlçe Teşkilatından Başkan Zolan’a ziyaret 2017-10-06
AK Parti Tavas İlçe Yönetimi yeni yapılan kongrenin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Bundan önce olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız" dedi.
BÜYÜKŞEHİR TARİHE IŞIK TUTUYOR 2017-10-05
Başkan Zolan: "Tarihe dokunmaya devam edeceğiz"... Anadolu’nun kesin olarak Türk yurdu olmasını sağlayan Miryokefalon Savaşı'nı unutmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez 869 yıl önce yine Türklerin zaferi ile sonuçlanan Kazıkbeli Savaşı Anma Etkinlikleri düzenleyecek. Geçmişini bilmeyenin geleceğini de planlayamayacağını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Tarihe dokunmaya devam edeceğiz" dedi.
Genç İHH'dan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-10-05
Genç İHH Denizli Şubesi yheni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.