Büyükşehir'den Sarayköy tarihindeki en büyük proje 2017-06-09
Sarayköy'ün alt yapısı sil baştan... Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Sarayköy ilçesinde vatandaşların modern bir alt yapıya kavuşması için alt yapı atağı başlattı. Sarayköy tarihindeki en büyük proje ile ilçeye kazandırılacak 75.000 metre içme suyu, 86.000 metre kanalizasyon ve 30.000 metre yağmur suyu hattı ile 4.000 metreküplük içme suyu deposu yapımına başlandı.
Büyükşehir’den 2 mahallede 4 bin kişiye iftar 2017-06-08
Her gün farklı bir mahallede düzenlediği gönül sofralarında vatandaşları bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez aynı gün iki farklı mahallede düzenlediği iftarda 4 bin kişiyi ağırladı. İncilipınar ve Zeytinköy mahallelerinde kurulan iftar sofralarına katılan Başkan Osman Zolan, “İki mahallede aynı anda iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Büyükşehir otobüsleri LYS’ye gireceklere ücretsiz 2017-06-08
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.
Büyükşehir heyeti Avusturya'da AER toplantısına katıldı 2017-06-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, üyesi olduğu Avrupa Bölgeler Asamblesi’nin (AER) Avusturya'da yapılan Genel Kurul ve Büro toplantısına katıldı.
İftar bereketi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne taşındı 2017-06-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlendi. Çocukluğunda yaşadığı ramazan aylarının güzelliklerini anlatan Başkan Zolan, düzenledikleri mahalle iftarları ile bugünün çocuklarının gelecekte anlatacağı çok değerli anılara sahip olacağını belirtti.
YAŞAMIN MERKEZİ OLACAK 2017-06-06
Büyükşehir'den dev bir eser daha... Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek "Yaşam ve Kültür Merkezi" projesine başladı. Eski valilik konağının bulunduğu alanda yapımına başlanan merkezi ziyaret eden Başkan Osman Zolan, "Vatandaşlarımız kültür, sanat ve sporu bir arada yaşayacakları güzel bir ortama daha kavuşacak” dedi.
Başkan Zolan'dan müjdeli haberler 2017-06-06
Anafartalar Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanması ve doğalgaz kullanımının artmasıyla bölgedeki hava kirliliğinin daha da azalacağını, Türkiye’nin en temiz şehri ve en temiz suyuna sahip Denizli'nin Türkiye’nin en temiz havası unvanını yakalayacağını söyledi.
Halk Günü ramazan ayında da devam etti 2017-06-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geleneksel hale getirdiği ve her ayın ilk salı günü düzenlediği Halk Günü buluşması ramazan ayında da devam etti.