Pardalık Tahta Satın Alınacaktır 2019-01-29
Pardalık Tahta alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Başkan Osman Zolan: "Güney geleceğine güvenle bakıyor " 2019-01-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe programları kapsamında Güney İlçesi’ni ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaştı. Yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Osman Zolan Güney’in temellerinin sağlam atıldığını, 5 yılda 20 yıllık yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "Güney geleceğine güvenle bakıyor" dedi.
Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy’da Su Kesintisi 2019-01-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 29 Ocak Salı günü Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
“Geleceğe, gençlerimize ışık tutsun” 2019-01-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza atarak kentin ilk Yörük-Türkmen Kültürü Çalıştayı'na ev sahipliği yaptı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çalıştayın geleceğe ve gençlere ışık tutmasını temenni etti.
Başkan Osman Zolan pazaryerlerinde vatandaşlarla sohbet etti 2019-01-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Karaman, Merkezefendi ve Sevindik Kapalı Pazar Yerlerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşları dinleyip, sohbet etti.
Karadenizlilerden Başkan Osman Zolan’a tam destek 2019-01-27
Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) Başkanı Birol Konak ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, "Denizli’de yaşayan Karadenizli insanlar sizinle beraber yürüyecektir” dedi.
Sevgi Eli, 13 yılda 100 binden fazla kişinin yüzünü güldürdü 2019-01-27
14 Şubat Sevgililer Günü'nde 13. yaşına basacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor. Bugüne kadar 30 bine yakın yuvanın imdadına koşan Sevgi Eli, 2018 yılı itibariyle 100 binden fazla kişinin derdine çare oldu.
Büyükşehir'in Denizlispor'a desteği sürüyor 2019-01-25
"Denizli'nin markası" dediği yeşil-siyahlı renklerden hiçbir zaman vazgeçmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatıyla Büyükşehir Belediyesinin Denizlispor'a olan desteği sürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ ile Denizlispor arasında 400 bin TL'lik sponsorluk anlaşması imzalandı.