Büyükşehir doğa ve çevreye sahip çıkıyor 2017-03-13
Geçen yıl 5 bin kilogramın üzerinde atık pil toplayarak milyonlarca ton toprak ve suyun kirlenmesini engelleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa ve çevreye sahip çıkmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, TAP işbirliğiyle merkez ve ilçelerdeki okullarda görev yapan öğretmenlere yönelik "Atık Pil Eğitim Semineri" düzenledi.
Büyükşehir’den hayat kurtaracak proje 2017-03-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesinin Çandır Mahallesi’nde bulunan Akçay üzerine modern bir köprü inşa etti. Özellikle üreticilerin arazilerine daha kısa zamanda ve güvenli bir şekilde ulaşmaları için inşa edilen köprü ile Çandırlıların uzun yıllar beklediği hayal gerçekleşti. Eski köprü dolayısıyla geçmişte 4 kişinin yaşamını yitirdiğini anlatan Mahalle Muhtarı Kale, benzeri olumsuzlukların Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sayesinde son bulduğunu söyledi.
İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı 2017-03-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “İstiklal Marşı, varlığına kast edilen bir milletin yeniden dirilişini anlatan en büyük destandır” dedi.
Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor 2017-03-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor.
İçişleri Bakanı Soylu ve Başkan Zolan’dan Rabia 2017-03-10
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile 3 yıl aradan sonra Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde aynı meydanda tekrar bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşları birlikte rabia işareti ile selamladı.
Yapım İşi 2017-03-10
6 Adet Halı Saha Yapımı ve 4 Adet Halı Saha Yenilenmesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kadınlar Günü için sahne aldılar 2017-03-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sahne aldı. Şehir Tiyatrosu "Müsadenle Shakespeare" isimli oyunu kadınlar için sahneledi.