Elektrik Tesisat Malzemesi Satın Alınacaktır 2017-06-06
Elektrik Tesisat Malzemesi Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir’den Dünya Çevre Günü coşkusu 2017-06-05
Başkan Zolan: "Denizli'de musluktan akan su damacanadan kat kat temizdir" Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü muhteşem bir etkinlikle kutladı. Denizli'de musluktan akan suların damacana ile gelen sulardan kat kat temiz olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bunu Denizli'de yaşayan tüm vatandaşlarımızla birlikte başardık" dedi.
Taş Heykel Kolonisi başladı 2017-06-05
7'inci yılında 7 sanatçı... Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi" başladı. 7'nci yılında 7 heykeltıraşın katıldığı koloninin başlaması dolayısıyla düzenlenen toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin sanatla kültürle iç içe olan bir şehir olduğunu, belediye olarak da buna en üst seviyede destek verdiklerini söyledi.
Haziran Ayı Meclis Gündemi 2017-06-05
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Haziran ayı toplantısı 9 Haziran 2017 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Büyükşehir’den çevreci okullara bisiklet ödülü 2017-06-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi, atık pil, bitkisel atık yağ ve ambalaj atıklarını ayrı bir şekilde toplayıp çevre temizliğine katkı sağlayan okulların öğrencilerine bisiklet hediye etti. Toplam 500 bisikletin dağıtım törenine katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, "Daha temiz bir çevre için birlikte çalışacağız" dedi.
Büyükşehir Yaz Spor Okulları kayıtları başladı 2017-06-04
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği "Yaz Spor Okulları" kayıtları başladı.
İftar bereketi Yenimahalle’de 2017-06-04
“Denizlimiz yılsonunda farklı bir boyuta geçmiş olacak” Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı ramazan boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Yenimahalle’de kuruldu. Denizli’de bu yaz üst yapı hamlesi yapılacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz bu yılsonunda farklı bir boyuta geçmiş olacak” dedi.
İşitme engelli basketbolculardan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-06-03
Kazandıkları kupayı Başkan Zolan'a getirdiler... Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasının ardından kazandıkları 2'ncilik kupası ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Sporcuları kutlayan Başkan Zolan, “Sizleri desteklemeye ve daha büyük başarılar için yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
Güney Kore Büyükelçisi, Başkan Zolan’ı ziyaret etti 2017-06-02
Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo Cho, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Büyükelçi Yunsoo Cho, Başkan Osman Zolan'ı Denizli'de düzenleyecekleri Türkiye- Güney Kore diplomatik ilişkilerinin 60. yıl dönümü etkinliklerine davet etti.
"Dualarımız şehitlerimize" 2017-06-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası geleneği Dokuzkavaklar Mahallesi'ne taşındı. Şırnak'ta yaşanan helikopter kazasına değinen Başkan Osman Zolan, “Onlar bizim için, burada huzurlu bir şekilde yaşabilmemiz için şahadet şerbetini içti. Dualarımız şehitlerimize…" dedi.