Agrega ve Kum Satın Alınacaktır 2018-11-05
Agrega ve kum alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Laodikya, Büyükşehir ile ayağa kalkıyor 2018-11-04
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008 yılında Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti'nde bulunan 2200 yıllık Batı Tiyatrosu'nda kazı ve restorasyon çalışmaları başladı.
Ressam Hakkı Uslu resim sergisi açıldı 2018-11-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile düzenlenen Ressam Hakkı Uslu’nun Suluboya Resim Sergisi açıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açılışını gerçekleştirdiği sergide Ressam Hakkı Uslu’nun suluboya tekniği ile yaptığı 90 adet resim beğeniye sunuldu.
DEGİAD’dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2018-11-02
Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, iş dünyası ile karşılıklı fikir alışverişlerinin kendileri açısından büyük önem arz ettiğini ifade etti.
Büyükşehir'den alt yapıda dev bir yatırım daha 2018-11-02
"Büyükşehir" statüsüne kavuşmasının ardından 5 bin kilometrenin üzerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyen Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Denizli merkezde alt yapısı yapılmamış 9 mahallenin daha alt yapı sorununu çözecek ilk adımı attı.
Araç Kiralama Hizmeti Alınacaktır 2018-11-02
Şoförlü Muhtelif Binek, Kamyon, Minibüs, Otobüs ve İş Makinesi Hizmet Aracı Kiralanması İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Sokak Hayvanlarının Toplanması ve Rehabilitasyonu Hizmeti Alınacaktır 2018-11-02
Sokak hayvanlarının toplanması ve rehabilitasyonu hizmeti alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Elektrik Enerjisi Satın Alınacaktır 2018-11-02
Serbest piyasadan elektrik enerjisi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir Judo Takımı'nın hedefi Süper Lig şampiyonluğu 2018-11-01
Denizli ve Türkiye'yi yurt içi ve yurtdışında başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, yeni sezon hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu açıkladı.
Sudan heyetinden Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2018-11-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Sudan Kuzey Kordofan Valisi Ahmed Mohamed Haroun Sudan Büyükelçisi Dr. Yousif Ahmed Eltayeb Elkordofani ve beraberindeki heyeti kabul etti.