Büyükşehir’de aşure geleneği değişmedi 2017-10-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl geleneksel olarak Muharrem ayından düzenlediği aşure hayrı Bayramyeri Meydanı’nda yapıldı. Muharrem ayının hicri takvimin ilk ayı olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Bu güzelliklerimizi binyıllarca devam ettirmemiz, sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.
Büyükşehir'den çeyrek asırlık soruna çözüm 2017-10-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çeyrek asırdır yapılaşma sorunu yaşayan 5 mahalledeki binlerce vatandaşın mağduriyetini giderecek müjdeyi verdi.
Cankurtaran'da su kesintisi 2017-10-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 05 Ekim 2017 Perşembe günü Cankurtaran Mahallesi'nde su kesintisine gidilecek.
Büyükşehir'den Dünya Hayvanları Koruma Günü'ne özel program 2017-10-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle özel bir program hazırladı. Çok sayıda öğrencinin Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğinde ağırlandığı programda çocuklara hayvan sevgisi anlatıldı.
Büyükşehir kömür denetimlerine başladı 2017-10-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi, daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için çalışmalarını sürdürüyor. Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte ısınmadan kaynaklanan soba ve kaloriferlerin neden olduğu hava kirliliğini önlemek için ekipler kömür satış noktalarında ve konutlarda denetimlere başladı.
Başkan Osman Zolan, spor eğitmenleriyle buluştu 2017-10-03
Büyükşehir Kış Spor Okulları başlıyor...Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kış Spor Okullarının başlaması dolayısıyla spor merkezi eğitmenleri ile bir araya geldi.
Büyükşehir'den 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi 2017-10-02
Başkan Zolan: " Sanatçılarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz "... Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 3. düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sanatçılarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz "dedi.
Büyükşehir Kış Spor Okul kayıtları başladı 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği Kış Spor Okul kayıtları başladı.
Öğrenim yardımı için son başvuru 6 Ekim 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılında lise düzeyinde eğitim alan Denizli merkez ve tüm ilçelerdeki öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 6 Ekim 2017 günü sona erecek.
Büyükşehir'den öğrenci servislerinde Türkiye'de bir ilk 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Okul Yolu Projesi ile öğrenci servis ulaşımında da çığır açıyor. Öğrencinin servise binmesinden okula ulaşımına kadar velilerin adım adım akıllı telefonla izleyeceği sistemle öğrenciler çok daha güvende olacak. Sistem Denizli'deki 800 öğrenci servisinin tamamında uygulanması ve ücretsiz olarak sunulmasıyla Türkiye'de bir ilk olacak.