Cumhurbaşkanı istedi Büyükşehir yaptı 2017-04-20
Geçen ay toplu açılış töreni için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 ilçeye verdiği doğalgaz müjdesinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Söz konusu yatırımın hızlanması için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, doğalgazın ilçelere getirilmesi için yapılan kazılardan “kazı parası” alınmayacağını belirterek, doğalgaz döşenen tüm bölgelerin üst yapısını da yapacaklarını müjdeledi.
GEKA 2017 Yılı Teknik Destek Programı İlanı 2017-04-20
Güney Ege Bölge Planı vizyonu çerçevesinde; bölgemizdeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamayı amaçlayan 2017 Yılı Teknik Destek Programı ilanı
BÜYÜKŞEHİR’DEN ENERJİ DEVRİMİ 2017-04-20
Enerji sektöründe yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, enerji üretiminde dev yatırımlara imza atıyor. Çöpten, atık sudan, jeotermal ve güneş enerjisinden elektrik üreten Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayata geçireceği Hidroelektrik Santralleri (HES) ve Güneş Enerji Santralleri (GES) ile enerji üretiminde devrim yaratacak.
Yavru kartala Büyükşehir şefkati 2017-04-20
Sokak hayvanlarının yanı sıra vahşi doğaya da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, avcılar tarafından kanadından vurulan yavru kartalı tedavi altına aldı.
Kaybolan Yaşamlar 2017-04-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hisarköylüleri Yardımlaşma ve Çevre Güzelleştirme Derneği işbirliği ile düzenlenen, “Kaybolan Yaşamlar” adlı sergi açıldı. Hisarköy'ün geçmiş yıllara ait fotoğraflarının yeniden hayat bulduğu sergi ile Attuda Antik Kenti’nin daha çok tanınır olması hedefleniyor.
Büyükşehir otobüsleri referandumda ücretsiz 2017-04-16
Referandumda vatandaşların oy verecekleri yerlere daha rahat ve kolay ulaşımı için Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri 16 Nisan 2017 Pazar günü ücretsiz olacak.