Büyükşehir DEYEF'te 2018-03-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilki düzenlenen "Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı'na (DEYEF) katıldı. Fuarda, Denizli'de en çok yapı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin de standı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizli’yi dünya kenti yapmak için gece gündüz koşturuyoruz" dedi.
KİTAP ŞEHRİ DENİZLİ 2018-03-15
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent belleğine kazandırdığı 30 kitaptan oluşan kültür yayınlarını tanıtan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitapseverlerin heyecanla beklediği müjdeyi açıkladı. Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'nın 30 Mart-8 Nisan tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
Evde Bakım ve Sağlık Merkezi çalışanlarına kırmızı karanfil 2018-03-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi çalışanlarına kırmızı karanfil verdi.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2018-03-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün altyapı çalışmaları dolayısıyla 15 Mart 2018 Perşembe günü Pamukkale İlçesi’nin bazı mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Çal, otogar ve yeni itfaiye hizmet binasına kavuşuyor 2018-03-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern hizmet binaları kazandırmaya Çal İlçesi'nde de devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal İlçesi'nde yapımında sona gelinen otogar ve yeni itfaiye binasında incelemede bulundu.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2018-03-14
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Büyükşehir, sağlık hizmetlerinde de öncü 2018-03-13
Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için dev sağlık yatırımlarına imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Evde Bakım ve Sağlık Merkezi ile vatandaşların imdadına koşmaya devam ediyor. Evde Bakım ve Sağlık Hizmetlerinin yanında 444 85 20 numaralı telefon hattından "Tıbbi Danışma Hizmeti" de veren Denizli Büyükşehir Belediyesi sağlık hizmetlerinde öncü rol oynuyor.
Arjantin Başkonsolosu’ndan Büyükşehir’e ziyaret 2018-03-13
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Arjantin Başkonsolosu Diego Alvarez Rivera Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.