"Güzel işlerin altına birlikte imza attık" 2019-01-25
Sarayköy ilçesinde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Osman Zolan, yoğun ilgi ile karşılandı. Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlatan Başkan Osman Zolan, "Birçok güzel işlerin altına birlikte imza attık. Yapılamaz, çözülemez denilen birçok işleri yaptık" dedi.
Kiralama İhale İlanı 2019-01-25
Mülkiyeti Belediyemize ait olan işyerleri açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Büyükşehir'den Yörük-Türkmen Kültürü Çalıştayı 2019-01-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi bir ilke imza atarak kentin ilk Yörük-Türkmen Kültürü Çalıştayı'na ev sahipliği yapacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu Denizli Yörük-Türkmen kültürü çalıştay programı 27 Ocak 2019 günü saat 10.00'da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda başlayacak.
BÜYÜKŞEHİR ENERJİ ÜRETİMİNDE DE ÖNCÜ 2019-01-24
Enerji sektöründe yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, enerji üretiminde de öncü rol oynuyor. Çöpten, atık sudan ve güneş enerjisinden elektrik enerjisi üreten Denizli Büyükşehir Belediyesi, Akköy Güneş Enerji Santrali 2'yi (GES 2) de tamamladı. Akköy Atıksu Arıtma Tesisi'nin kullandığı elektrik enerjisinin tamamının karşılandığı proje ile yılda 800 hanenin elektrik ihtiyacı karşılanıyor.
Ege Bölge Koordinatörü Çelebi’den Başkan Zolan'a ziyaret 2019-01-24
AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü, Demokrasi ve Hakem Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Başkan Osman Zolan: “Millete hizmet etmek için varız” 2019-01-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, baba ocağı Tavas’ta yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılandı. Verdikleri sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Söz vermediğimiz halde ihtiyaç olarak ortaya çıkan hususları da çözdük. Çünkü biz millete hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için varız" dedi.
Öz Orman-İş Sendikası'ndan Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2019-01-23
Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Nesli tükenmekte olan kızıl akbabaya Büyükşehir sahip çıktı 2019-01-22
Sokak hayvanlarının yanı sıra vahşi doğaya da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, nesli Türkiye ölçeğinde tehlike altında olan yaralı kızıl akbabayı tedavi etti. Türkiye'nin en büyüklerinden biri olan Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi edilen yırtıcı kuş kısa süre sonra özgürlüğüne bırakılacak.
Nikferliler'den Başkan Zolan'a ziyaret 2019-01-21
Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Denizli'de vahşi depolama tarihe karışıyor 2019-01-21
Denizli merkezde 15 yıl önce vahşi depolamaya son veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir statüsünü kazanmasının ardından ilçelerde de vahşi depolama ile mücadele başlattı. Denizli merkezin yanı sıra Sarayköy, Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam ve Serinhisar İlçeleri için Katı Atık Bertaraf Tesisini hayata geçiren Büyükşehir, aynı zamanda atıkları ekonomiye geri kazandırıyor.