Denizlispor yönetiminden Başkan Zolan’a ziyaret 2017-07-21
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri, yeni sezon öncesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan, “Denizlispor’a yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.
Kent Mobilyaları Satın Alınacaktır 2017-07-20
Kent mobilyaları alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Yemek Hizmeti Alınacaktır 2017-07-20
2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sosyal Etkinlik Merkezleri İçin Yemek Hazırlama ve Dağıtım Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Blade Sunucu Satın Alınacaktır 2017-07-20
Blade Sunucu alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Yaşayan İnsan Hazinesi'nin adı ölümsüzleşiyor 2017-07-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyacağı dev tesis ile ölümsüzleştirecek. Çameli ilçesinde yapımına başlanan Hayri Dev Kültür Merkezi, 200 kişilik konferans salonu, atölyeleri, müzik odaları, kapalı ve açık düğün salonları ve Hayri Dev Odası ile bölgenin cazibe merkezi olacak.
Başkan Osman Zolan'a minik Elif Ada sürprizi 2017-07-19
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz Ayı Toplantısına sürpriz bir şekilde katılan 4 yaşındaki Elif Ada Gözder, meclisin ilgi odağı oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kucağına atlayan minik kızın meclis üyeleri ile birlikte oylamaya katılması da neşeli anların yaşanmasına neden oldu.
Büyükşehir'den kırsal kalkınmada bir atak daha 2017-07-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kurucu üyesi olduğu Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tüzüğünü kabul ederek, genel kurulda kendisini temsil edecek üye seçimini yaptı. Tarıma çok büyük önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kurdukları Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile sektörün daha da gelişmesi için çaba harcadıklarını söyledi.
Başkan Osman Zolan’dan kutlama mesajı 2017-07-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı kabinede yeniden göreve getirilen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek, başarılar diledi.
Büyükşehir'den 3.000 öğrenciye eğitim yardımı 2017-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere her yıl yaptığı eğitim yardımını, bu eğitim-öğretim döneminde de sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 3.000 öğrenciye 10 ay boyunca her ay 90 lira öğrenim yardımı yapacak.