İş Güvenliği Uzmanı ve İşyeri Hekimi Hizmeti Alınacaktır 2017-11-28
İş Güvenliği Uzmanı ve İşyeri Hekimi Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Raf Satın Alınacaktır 2017-11-28
Raf Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Baklan, Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi'ne kavuştu 2017-11-27
BAKLAN'A ÇOK YAKIŞTI...Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklanlıların sosyal, kültürel ve ticaret hayatında büyük bir ihtiyacı karşılayacak Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi'ni tamamladı. 3.750 metrekare alana inşa edilen tesiste, kapalı pazar yeri, konferans salonu, kafeterya, teras, ofis, 9 adet iş yeri, 2 adet atölye sınıfı ve 2 apart ile 1 depo bulunuyor.
Büyükşehir çevreye sahip çıkmaya devam ediyor 2017-11-24
Geçen yıl 5 bin kilogramın üzerinde atık pil toplayarak milyonlarca ton toprak ve suyun kirlenmesini engelleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl toplamayı hedeflediği 6 bin kilogram atık pil ile doğa ve çevreye sahip çıkmaya devam ediyor.
Evcil hayvan ticareti yapanlara eğitim programı 2017-11-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ev ve süs hayvanı satışı yapan işletme sahipleri için getirilen düzenleme kapsamında, "Ev ve süs hayvanı satışı yapanlara yönelik sertifika eğitim programı" düzenleyecek.
Kiralama İhale İlanı 2017-11-24
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, Denizli İli, Sarayköy İlçesi, Tırkaz Mahallesi, 158 ada 8 no.lu 50.100,00 m² yüzölçümlü arazinin, 3.000,00 m² lik kısmı, sondajlı aramalar için kullanılmak üzere, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca ihale edilmek suretiyle kiraya verilecektir.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2017-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Öğretmenler geleceği aydınlatan meşalenin taşıyıcılarıdır" diyen Başkan Zolan, “Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.
Büyükşehir ile 4 ilçe daha tarihe yolculuğa çıktı 2017-11-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği kültür gezilerini sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy, Babadağ, Buldan ve Güney ilçelerinden Bursa ve Çanakkale gezisine katılan hemşehrilerini uğurladı.
Kent Konseyi’nden kadınlara girişimcilik eğitimi 2017-11-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KOSGEB işbirliği ile kendi işini kurmak isteyen kadınlar için girişimcilik eğitimleri başladı.