Çevre dostu örnek tesis 2018-07-30
Aktepe Mahallesi’nden Bozburun Mahallesi’ne taşınarak modern şartlarda hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi, çevre dostu özellikleri ile dikkat çekiyor. Doğal gaz ile çalışan tesiste üretilen asfalttan ilçe belediyeleri de faydalanırken, yeni tesis ile üretim kapasitesi yaklaşık 8 kat arttı.
Denizlililer yaz konserlerine yoğun ilgi gösteriyor 2018-07-30
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programlarında İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılar, Denizlililerle buluşmaya devam ediyor.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu ile birliğe bağlı oda başkanları ve yönetimlerini kabul etti. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin gerçekten ihtiyacı olan projelerin altına milletimizle birlikte, sizlerin desteği ve Allah’ın izniyle imza attık” dedi.
Büyükşehir İtfaiye’den şoförlere yangın eğitimi 2018-07-27
Denizli'nin 52 ayrı noktasında 7 gün 24 saat yangın, kaza ve afetlere karşı mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, eğitim çalışmaları da düzenliyor. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası üyelerine temel yangın eğitimi, güvenli sürüş ve güvenli yaşam eğitimi veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı toplumsal bilinç kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.
Şampiyondan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-27
71. Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonasında Balkan Şampiyonu olan Denizlili milli atlet Alperen Acet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli Yaz Konserleri ile müziğe doyacak 2018-07-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programlarında İncilipınar ve Adalet Parkı’nda birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla, Denizlililer buluşmaya devam ediyor.
Çivril, kapalı yüzme havuzu hizmete girdi 2018-07-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmet vermeye başladı.
Karahasanlı, Yenişafak ve Hacıeyüplü’de su kesintisi 2018-07-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 26 Temmuz'da Karahasanlı, Yenişafak ve Hacıeyüplü mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Büyükşehir, Asri Mezarlık Kompleksi’ni tamamladı 2018-07-24
Vatandaşların en acılı günlerinde de yanlarında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı Asri Mezarlık Kompleksi'ni tamamladı. 2 bin metrekare alan içerisinde kurulan modern kompleks Denizlililere hizmet vermeye başladı.