Başkan Osman Zolan, Denizli turizmi için bir şans 2017-03-09
Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği “Termal İyi Gelir” ve Denizli turizmini tanıtım kampanyası ile son 30 yılın en büyük doluluk oranını yakalayan Denizlili turizmciler Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent turizmi için bir şans olduğunu belirtti.
Başkan Zolan’dan Bild Gazetesine kınama 2017-03-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Alman Bild gazetesinde çıkan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye yönelik hakaret içerikli yayını kınadı.
YGS’ye gireceklere Büyükşehir otobüsleri ücretsiz 2017-03-08
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS 2017) girecekler ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.
Büyükşehir’den Kadınlar Günü hediyesi 2017-03-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sürpriz bir karar alarak, 8 Mart’ta Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na çıkmak isteyen kadınlara teleferiği ücretsiz yaptı.
“Kadına şiddet insanlığa ihanettir” 2017-03-07
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "8 Mart, kadınlarımızın haksızlığa, eşitsizliğe, şiddete karşı koyma ve eşit haklara sahip olma mücadelesinin simgesidir" dedi.
Mermerciler Sanayi Sitesi’nin alt yapısı Büyükşehir’den 2017-03-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bir süre önce başlattığı Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini tamamladı. Kocabaş Mahallesi’ndeki bölge için 500 metreküplük içme suyu deposu, 2 sondaj kuyusu ile 30.000 metre içme suyu iletim hattı yapıldı.
Acıpayam Dernekler Birliğinden Başkan Zolan’a ziyaret 2017-03-06
Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren 16 dernek ve 6 mahalle temsilciliğinden oluşan Acıpayam Dernekler Birliği, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Tavas, kent ormanı ile nefes alacak 2017-03-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı devam eden Tavas Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu. Yaklaşık 120 bin metrekare alanda hizmet verecek Tavas Kent Ormanı vatandaşların sosyal yaşamına yeni bir alternatif olacak.
Mart Ayı Meclis Gündemi 2017-03-06
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Mart ayı toplantısı 10 Mart 2017 Cuma günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
"Can kardeşimle gurur duyuyorum" 2017-03-03
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarette Denizli için açıklanan 183 milyon liralık yatırım sevinçle karşılanırken, Bakan Eroğlu, "Osman kardeşim, benim can kardeşim. Can kardeşimle gurur duyuyorum. Ne isterse yapıyoruz. Birlikte güzel işler yaptık" dedi.