700 ARAÇLIK OTOPARKA MUHTEŞEM AÇILIŞ 2018-05-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı muhteşem bir organizasyonla yapıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde binlerce Denizlili, 700 araçlık otoparkın terasında düzenlenen iftarda buluştu.
Büyükşehir'den öğrencilere atık yönetimi eğitimi 2018-05-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Kent Konseyi'nin düzenlediği organizasyonda öğrencilere atık yönetimi konusunda eğitim verdi.
DENİZLİLİLER ÜÇGEN’DEN MEMNUN 2018-05-22
Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları’nın trafiğe açılmasının ardından daha akıcı ve güvenli hale gelen trafik vatandaşlardan tam puan aldı. Kentin kanayan bir yarasının daha çözüm bulduğunu belirten vatandaşlar, Üçgen'in eski ve yeni halini karşılaştırarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
Denizli, 15 Mayıs Katlı Otoparkı'na kavuşuyor 2018-05-22
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam (22 Mayıs Salı) yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılacağı açılış töreni ve iftar programına tüm vatandaşları davet etti.
"Denizli'nin incisi İncilipınar Mahallesi" 2018-05-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen iftar sofrası İncilipınar Mahallesi’nde kuruldu. "İncilipınar Mahallesi Denizli’nin incisi olmaya devam ediyor" diyen Başkan Osman Zolan, "Denizli, kendisi ile birlikte kurulan büyükşehirler arasında fersah fersah öndedir" dedi.
Kırtasiye Malzemesi Satın Alınacaktır 2018-05-22
Kırtasiye malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Elektrik Malzemesi Satın Alınacaktır 2018-05-22
Elektrik malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kalorifer Yakıtı Satın Alınacaktır 2018-05-22
Kalorifer Yakıtı Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Su Tesisat Malzemesi Satın Alınacaktır 2018-05-22
Su Tesisat Malzemesi Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Denizli'nin iklim eylem planına farkındalık eğitimi 2018-05-21
Gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir dünya bırakabilmek için bir süre önce İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda çalışanlarına “İklim Değişikliği ile Mücadele Konusunda Küresel ve Ulusal Politikalar” konulu farkındalık eğitimi düzenledi.