Yaz Konserleri'ne Barış Manço şarkıları damga vurdu 2018-07-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında solist Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu, unutulmaz sanatçı Barış Manço'nun birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Manço'nun unutulmaz bir sanatçı olduğunu vurguladı.
Başkan Osman Zolan'dan 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı 2018-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 110. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Osman Zolan, “Mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz halkın doğru haber alma özgürlüğü için çalışan basın, demokrasimizin en önemli güvencelerindendir” dedi.
BASİAD’dan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-21
Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
DENİZLİ, TIR GARAJINA KAVUŞUYOR 2018-07-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile inşasını gerçekleştirdiği kamyon ve tır garajı projesini tamamladı. Kısa süre sonra hizmete girecek tesis ile şoförler ve araçları modern park ve konaklama imkanına kavuşacak.
Büyükşehir yaz konserlerine devam ediyor 2018-07-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’yı, İncilipınar Parkı’nda Denizlililerle buluşturdu. Başkan Osman Zolan’ın da katıldığı konser büyük bir beğeni ile izlendi
Meclis üyelerine, İklim Değişikliği Eylem Planı anlatıldı 2018-07-20
İklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için bir süre önce "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine İklim Değişikliği Eylem Planı çalışmalarını anlattı.
Büyükşehir'den Kale'ye atıksu arıtma tesisi 2018-07-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Kale ilçesine 30 bin kişi kapasiteli Kale Merkez Atıksu Arıtma Tesisi projesine başladı. Çevre kirliliğinin önlenmesinde kilit rol görevi üstlenecek tesis ile Kale'nin atık suları sulama suyu standartlarını sağlayacak şekilde arıtılacak.
Yazılım Hizmeti Alınacaktır 2018-07-20
Sanallaştırma ve yedekleme yazılımı alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.