Başkan Osman Zolan oyunu kullandı 2017-04-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu kullandı. Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bugün millet iradesinin sandığa yansıyacağı ve ülkemiz açsından daha güzele, daha iyiye gitmenin başlangıcı olacak bir gün” dedi.
Tavas - Baharlar’da alt yapı atağı 2017-04-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas İlçesi’nin Baharlar Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje ile Baharlar Mahallesi’ne 20 kilometre içme suyu hattı ile ilk kez 18 kilometre kanalizasyon hattı döşenecek.
Nisan Ayı Meclis Gündemi 2017-04-13
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Nisan ayı toplantısı 17 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Büyükşehir Ulaşım A.Ş.’den deprem ve yangın tatbikatı 2017-04-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., yangın ve deprem konusunda bilgi birikimlerinin artması ve herhangi bir afet karşısında hazır olunması için gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi.
Başkan Zolan’a büyük övgü 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı hafta sonu Türkiye’nin en ünlü yazarlarını ağırladı. Onbinlerce vatandaş fuara akın ederken, yazarlarla fotoğraf çektirip imza almak isteyen kitapseverler uzun kuyruklar oluşturdu. Ünlü yazarlar yoğun kalabalık karşısında şaşırarak düzenledikleri ilk fuarda bu başarıyı yakalayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a tebrik etti.
Büyükşehir’den Bahar Konseri 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseri düzenledi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.
Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zolan, 172 yıldır Türk milletinin övünç kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı.
Kitap fuarı rekor kırdı 2017-04-10
10 günde 264.000 ziyaretçi...Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı 10 günde 264.000 ziyaretçi ile rekor kırdı. Denizli’deki ilk kitap fuarında ulaşılan ziyaretçi sayısı büyük ses getirirken, satış rakamlarıyla da zirveye oturdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, katılımcılara, yayın evlerine, yazarlara ve emek veren herkese teşekkür etti.
5 bin yılık geleneğe muhteşem final 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 6. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı’nın finali 5’i Türk dünyasından olmak üzere kente gelen 27 aşığın katılımıyla yapıldı. 5 bin yıllık geleneğin geleceğe aktarılması için yapılan etkinlik büyük beğeni topladı.