Büyükşehir’den uyarı 2017-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bazı kişi ve kurumlardan Büyükşehir Belediyesi ve yöneticilerinin adı kullanılarak yardım talep edildiği ihbarları üzerine vatandaşlara uyarıda bulundu.
Büyükşehir’den Uğur Işılak konseri 2017-07-17
Muhteşem final...15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümüne özel birçok etkinlik düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, finali Uğur Işılak konseri ile yaptı. Ünlü sanatçı Işılak, “15 Temmuz’un Denizli’de bu kadar muhteşem bir şekilde idrak edilmesine vesile olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi.
“Bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk” 2017-07-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Elimizde bayrağımız, dilimizde duamız, yüreğimizde vatan sevgimiz ile bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk” dedi.
DENİZLİ BİR KEZ DAHA SANCAĞININ ALTINDA TOPLANDI 2017-07-16
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde yine meydanlara akın eden Denizlililer, bir kez daha Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın salladığı Denizli Sancağı altında toplandı. Milli iradeye olan bağlılıklarını haykıran binlerce vatandaş o karanlık gecenin yıldönümünde de sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttu.
Büyükşehir’den anlamlı turnuva 2017-07-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Denizli İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla masa tenisi turnuvası düzenliyor.
“Bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk” 2017-07-14
Büyükşehir parkları, 15 Temmuz fotoğrafları ile donatıldı 2017-07-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihanet çetesi FETÖ’nün gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması için İncilipınar Parkı ve Çamlık Mesireliği’ndeki panoları 15 Temmuz destanı ve sonrasında yaşananların anların olduğu fotoğraflarla donattı.