40 yıllık su deposu yenilendi 2017-01-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Honaz ilçesi Yukarıdağdere Mahallesi’nin içme suyu sorununu çözerek, mahalle halkını nitelikli içme suyu hizmetiyle buluşturdu. Büyükşehir DESKİ, ayrıca mahallenin 40 yıl önce yapılan içme suyu deposu yerine 300 metreküplük yeni depo inşa etti.
Çevre dostu Büyükşehir 2017-01-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak Buldan-Güney Katı Atık Aktarma İstasyonu için ilk adım atıldı. Buldan’ın Bozalan Mahallesi’nde kurulacak tesis ile iki ilçedeki vahşi depolamaya son verilecek.
Büyükşehir Meclisi, Denetim Komisyonunu seçti 2017-01-17
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, ocak ayı toplantılarının 2’nci birleşiminde Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.
125.000 kişiye umut oldu 2017-01-17
“Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek” anlayışı ile hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 2016 yılı sonu itibari ile 125.000 kişiye umut oldu. Geçen yıl 65 yangınzede ailenin yardımına koşan Sevgi Eli, vatandaşların küle dönen ev eşyalarını da sıfırdan yeniledi.
Su kesintisi 18 Ocak’a ertelendi 2017-01-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 16 Ocak 2017’de muhtelif mahallelerde yapılacağını duyurduğu su kesintisi olumsuz hava koşulları nedeniyle 18 Ocak 2017 Çarşamba gününe ertelendi.
Denizli Kayak Merkezi hafta sonu 5 bin kişiyi ağırladı 2017-01-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin kış turizminde de söz sahibi olması için hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi, hafta sonu 5 bin kişiyi ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kayak yapmak ve karın keyfini yaşamak isteyen herkesi Denizli Kayak Merkezi’ne davet etti.
Başkan Zolan’dan büyük müjde 2017-01-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 gündür yoğun temaslarda bulunduğu Ankara’dan müjdeli haberle döndü. Çıtır Kavşağı olarak tabir edilen bölgedeki trafik sorununu çözmek için Milli Savunma Bakanlığına yaptıkları girişimin olumlu sonuçlandığını kaydeden Başkan Zolan, 11’inci Komando Tugayı’na ait 7 milyon liralık arsanın Büyükşehir Belediyesine bedelsiz olarak devredileceğini, bölgede bir kavşak düzenlemesi yaparak trafik yoğunluğuna son vereceklerini açıkladı.
Evlilik Okulu yeni yılın ilk mezunlarını verdi 2017-01-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu 2017 yılının ilk mezunlarını verdi.
Şehir Tiyatrosundan “Para” 2017-01-13
Denizli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği tiyatro etkinlikleri kapsamında Denizli’ye gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı Para adlı tiyatro eserini sergiledi.