KAMYON VE TIR GARAJI HİZMETE GİRİYOR 2018-11-01
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile tamamladığı Kamyon ve Tır Garajının işletmesi Denizli Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne devredildi.
Bahçelievler Mahallesi’nde Su Kesintisi 2018-10-31
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 1 Kasım Perşembe günü Bahçelievler Mahallesinde su kesintisine gidilecektir.
Başkan Osman Zolan: "Ortak paydamız Denizli" 2018-10-31
1876 yılından beri Denizli'ye hizmet veren belediye teşkilatının 142. kuruluş yıldönümü dolayısıyla program düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu şehir hepimizin, bu şehre taş taş üzerine konduysa bu geleceğe konmuş bir taştır. Kimin koyduğundan ziyade konan taşların güzelliğini yaşamak gerekir. Farklı düşünceler olabilir ama bizim ortak paydamız Denizli" dedi.
Kadın Meclisi’nden “Kahramanlık Türküleri” konseri 2018-10-31
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında "Kahramanlık Türküleri" konseri düzenledi.
Denizli, cumhuriyet coşkusunu Büyükşehir ile yaşadı 2018-10-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Emre Aydın ile buluşturdu. Onbinlerin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'na akın ettiği konserde Denizlililer cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.
Büyükşehir, 142 yaşında 2018-10-30
Denizli'de 1876 yılında kurulan belediye teşkilatının 142. yıldönümü törenle kutlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlimizi daha ileriye ve daha güzele götürme anlamında hizmetlerine devam edecektir. Denizlimiz hak ettiği hizmetleri aldı ve almaya da devam edecektir " dedi.
UKSAY 2018 sona erdi 2018-10-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu sona erdi.
Başkan Osman Zolan' dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı 2018-10-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılında da ilk günkü heyecan ve coşkuyla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için canla başla çalışıyoruz" dedi.
Büyükşehir'den ulaşımda yerli ve milli yatırım 2018-10-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile ulaşım filosuna kattığı Avrupa ödüllü 80 yeni otobüs törenle hizmete girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Herşey yerli ve milli olacak" sözünü hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Biz de yerli ve milli olma noktasında tercihimizi bu şekilde yaptık. Otobüslerimiz yerli ve milli ama Avrupa'dan ödül alması bizlerin neleri başarabileceğini çok açık şekilde ortaya koyuyor" dedi.