Hamilelik Okulu’na yoğun ilgi 2017-03-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirilen ve anne adayları tarafından yoğun ilgi gösterilen Hamilelik Okulu’nda 6. dönem başladı.
BÜYÜKŞEHİR 100'LER KULÜBÜNDE 2017-03-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin değerlerinin anlatıldığı, geçmişi ile geleceği buluşturacak 20 kitaptan oluşan eserlerin yer aldığı kültür yayınlarının tanıtımını yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı arşivlerine de giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları sayısı 111 eser ve 13 CD’ye ulaştı.
BAŞKAN ZOLAN’DAN MÜJDE 2017-03-02
Büyükşehir’den Ege’nin en büyük kitap fuarı... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitapseverlerin heyecanla beklediği müjdeyi verdi. 31 Mart’ta bir ilke daha imza atacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, katılımcılarıyla birlikte Ege’nin en büyük kitap fuarını düzenleyeceklerini açıkladı. Türk edebiyatının en büyük yazarlarından biri olan Denizlili Hasan Ali Toptaş’ın onur konuğu olarak katılacağı fuarda 50’ye yakın ünlü yazar imza günü düzenleyecek.
USTAYA SAYGI 2017-03-02
Denizli'nin halk kültürünü ve ezgilerini tüm dünyaya tanıtan unutulmaz halk ozanı Özay Gönlüm, vefatının 17. yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustaya Saygı” programı ile anıldı. Programda, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu ile TRT ses sanatçıları Sabahattin Gülümser ve Ahmet Günday, büyük usta Özay Gönlüm’ün eserlerini seslendirdi.
Vergi borcu olmayan örnek belediye 2017-03-02
Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Verginin kutsal olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin vergi borcu olmayan ve borcunu zamanında ödeyen örnek bir belediye olduğunu söyledi.
Büyük halk ozanı Özay Gönlüm, unutulmadı 2017-03-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin yetiştirdiği büyük halk ozanı Özay Gönlüm’ü vefatının 17’nci yıl dönümünde de unutmadı. Özay Gönlüm’ün Denizli’nin özü olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, unutulmaz sanatçı Gönlüm’ü gelecek nesillere anlatmaya devam edeceklerini söyledi.
Özay Gönlüm'ün aramızdan ayrılışının 17. Yılı 2017-02-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin kültürünü ve ezgilerini tüm dünyaya tanıtan unutulmaz halk ozanı Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 17. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.
Büyükşehir Hocalı Soykırımını unutmadı 2017-02-27
ÇEYREK ASIRLIK ACI... Ermenistan askerlerinin 26 Şubat 1992'de Dağlık Karabağ'daki Hocalı'da gerçekleştirdiği katliamın yıldönümü Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği törenle anıldı.