Güzelköy'de su kesintisi 2017-11-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla Güzelköy Mahallesi'nde su kesintisine gidilecektir.
Bağbaşı Yaylası'na ilk kar düştü 2017-11-22
Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yılın ilk karıyla buluştu.
“Kamyon”a yoğun ilgi 2017-11-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni sezonu açtığı “Kamyon” oyunu yoğun ilgi çekti. Oyunda, özel olarak tasarlanan ve sahnede 50 ayrı parçanın birleştirilmesiyle oluşturulan kamyon dekoru büyük dikkat çekti.
DENİZLİ TIR GARAJINA KAVUŞUYOR 2017-11-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile hayata geçirmeyi planladığı kamyon ve tır parkı projesine başladı.
Tarihe yolculuk sürüyor 2017-11-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenledikleri Bursa ve Çanakkale gezisine katılan Kale ve Tavaslı hemşehrilerini uğurladı.
Büyükşehir tiyatro sezonunu açıyor 2017-11-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü yeni sezonda birbirinden güzel oyunları Denizlililer için sahneleyecek. 18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 20.30'da perdelerini açacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu "Kamyon" adlı tiyatro oyununu sergileyecek.
İşyeri Kiralama İhale İlanı 2017-11-17
Mülkiyeti Belediyemize ait olan işyerleri, Denizli Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından 2886 sayılı Yasanın 45.maddesi uyarınca açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Büyükşehir'den Denizli'ye Doğal Afet Parkı 2017-11-16
Denizli Büyük Depreminin 300. Yılı Paneli... Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Kasım 1717 yılında Denizli'de meydana gelen ve 6 bin kişinin hayatını kaybettiği büyük depremin 300. yılı nedeniyle "Denizli Büyük Depreminin 300. Yılı Paneli" paneli düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentteki deprem bilincini daha da artırmak için "Doğal Afet Parkı" yapacaklarının müjdesini verdi.
BÜYÜKŞEHİR 2018'DE SU ÜCRETLERİNİ DEĞİŞTİRMEYECEK 2017-11-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2018 yılında su ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmeyeceğini müjdeledi. Vatandaşların ev ekonomilerine katkıda bulunmak için böyle bir karar aldıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, su ücretlerinin yanında su abonelik, su açma kapama ve depozito ücretleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018 yılı ücret tarifelerinde de artışa gidilmeyeceğini vurguladı.