Acıpayam - Suçatı'nın su sıkıntısına son 2017-06-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam ilçesinin Suçatı Mahallesi'nde içme suyu projesi başlattı. Proje kapsamında 3 adet toplam 500 metreküplük içme suyu deposu ile 35.000 metre içme suyu hattı yapılacak.
Akkonak'ta iftar bereketi 2017-06-01
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrasının durağı Akkonak Mahallesi oldu. Akkonaklıların istediği alt yapı sözünü tamamladıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Şimdi Akkonak ve Karaman Mahallemizin üst yapısı eskiden eser kalmayacak şekilde yenilecek" dedi.
Taş Heykel Kolonisi başlıyor 2017-06-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenecek "Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi" 5 Haziran'da başlayacak. 47 ülkeden 164 sanatçının 232 proje ile başvuruda bulunduğu koloni 7 Temmuz'da sona erecek.
Büyükşehir'den çölyak hastalarına gıda desteği 2017-06-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde yaşayan çölyak hastalarına glütensiz gıda yardımı yaptı.
Araç Revizyonu Hizmeti Alınacaktır 2017-05-31
İtfaiye Araçlarının Revizyonu İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Gönül sofrası Kayıhan'da 2017-05-31
"Denizlimiz daha da ileriye gidecek" Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile Denizlilileri aynı sofrada buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi gönül sofrasını bu kez Kayıhan Mahallesi’nde kurdu. Kayıhan'da hayata geçirdikleri projeleri anlatan Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz daha da ileriye gidecek" dedi.
İftar bereketi Muratdede'de 2017-05-30
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 11 ayın sultanı ramazan boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Muratdede Mahallesi'nde kuruldu. Alt yapısı tamamlanan mahalle sakinlerine üst yapı müjdesi veren Başkan Osman Zolan, "Muratdede'de kaldırımlar ve yollar baştan aşağı yenilenecek" dedi.
Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri stres attı 2017-05-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin yorgunluğunu geleneksel yılsonu pikniğinde attı. Animatörler eşliğinde eğlenen 1.500 öğrenci gönüllerince vakit geçirdi.
YAZ-AR-BİR'den Başkan Zolan’a teşekkür 2017-05-29
Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR), Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. YAZ-AR-BİR başta Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı olmak üzere sosyal ve kültürel yatırımlar için Başkan Zolan'a teşekkür etti.