Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 04 Ekim 2017 Çarşamba günü muhtelif mahallelerde su kesintisine gidilecek.
Çameli Büyükşehir ile daha güzel 2017-09-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Çameli ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Kalınkoz Mahallesi'ndeki yeni itfaiye binası açılışının da gerçekleştiği programda otogar ve Hayri Dev Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Başkan Osman Zolan, Çameli'nin bir turizm merkezi olacağını belirterek, şimdiden bunun hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.
Alperen Ocakları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-09-27
Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydalarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Genç Denizli ile başarıya uzanan yol 2017-09-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Atölyesi’nde yetenek sınavı ile öğrenci alan okullara giriş sınavına hazırlanan 3 genç istedikleri bölümleri kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Furkan Sönmez ve Hatice Bayram Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesini, Fidan Bayram ise Adnan Menderes Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesini kazandı.
"Gençlik demek gelecek demektir" 2017-09-26
TÜGVA’dan Başkan Zolan’a ziyaret... Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliği yeni yönetim kurulu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Gençliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Gençlik demek zenginlik demektir; gençlik demek gelecek demektir” dedi.
Ak Vadi Festivali'nde muhteşem final 2017-09-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilk kez düzenlediği ve 3 gün boyunca devam eden Ak Vadi Festivali muhteşem bir finalle tamamlandı. Dev oyun parkından, tiyatroya, halk danslarından animasyon gösterilerine kadar 7'den 70'e her kesime hitap eden festivalin son gününde Grup 84 sahne aldı.
İtfaiye teşkilatının 303 yıl gururu 2017-09-25
İtfaiye erlerinden zeybek gösterisi... Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası ile itfaiye teşkilatının 303’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir tören düzenledi. Törende tam donanımlı itfaiye kıyafetleri ile zeybek gösterisi sunan itfaiye erleri büyük beğeni topladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, itfaiye teşkilatlarının Türkiye'ye örnek bir noktaya geldiğini söyledi.
Bursa ve Çanakkale'ye ikinci kafile uğurlandı 2017-09-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa ve Çanakkale gezisi için ikinci kafile yola çıktı. Kafileyi uğurlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Tarihin en önemli başkentlerinden Bursa'ya ve oradan da bu ülkenin bedelinin ödendiği Çanakkale’ye gidiyorsunuz. Yolunuz açık olsun" dedi.
Bu festival çok konuşulacak 2017-09-24
Ak Vadi, Koray Avcı ile coştu... Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ak Vadi Festivali sürüyor. Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve animasyon gösterileri ile birçok etkinliğe ev sahipliği yapan festival ikinci gününde de onbinleri buluşturdu. Festivalin ikinci gününde sahne alan Koray Avcı, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Onbinler Ak Vadi Festivali’nde buluştu 2017-09-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ak Vadi Festivali ilk gününde onbinleri ağırladı. Adı bir zamanlar "Bağırsak Deresi" olan Ak Vadi Parkı'nın nereden nereye geldiğini anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " İşte gözden ırak olan ama cennet haline gelen buraya sizleri davet ettik" dedi.