Dünya Sağlık Günü’nde sağlık için buluştular 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya Sağlık Günü'nde düzenlenen "Yaşam için sağlık” etkinliğine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına katılan kadınlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Her şeyin başı sağlık, sağlık yoksa hayatın anlamı yoktur” dedi.
Başkan Zolan’dan Çardak ve Bozkurt’a ziyaret 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Çardak ve Bozkurt’u ziyaret etti. Her iki ilçede sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, “Allah’ın izni ile hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.
Büyükşehir çocukları kitapla buluşturuyor 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarında çocukları kitapla buluşturuyor. Her gün isteyen 7 bin ilkokul öğrencisini fuara götüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kitap okuyan bir gelecek için çabalıyor.
Denizli kütüphane otobüsü çok sevdi 2017-04-06
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı için özel olarak tasarlanan kütüphane otobüslere vatandaşlar yoğun ilgisi gösteriyor. Bir kütüphane şeklinde kaplanan otobüse binen yolcuların, kitap okuyor şeklinde görülmesi ise büyük dikkat çekiyor. Son 3 günde de Türkiye’nin en ünlü yazarlarını ağırlayacak fuarın hafta sonu yeni bir rekora imza atması bekleniyor.
Kitap Fuarı’nda yazarlara yoğun ilgi 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'nda ünlü yazarlarla buluşan vatandaşlar söyleşi ve imza günlerine yoğun ilgi gösteriyor. Türkiye’nin sevilen yazarlarından Kahraman Tazeoğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Beni okurlarımla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Sokak Hayvanımı Resimliyorum” 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında “Sokak Hayvanımı Resimliyorum" adlı resim sergisi düzenledi.
Acıpayamlı çocukların şenlik coşkusu 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği Acıpayam ilçesi ile devam etti. Acıpayamlı çocuklar şenlik boyunca gönüllerince eğlendi.
Aşıklar Bayramı başlıyor 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 6. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı, 05 Nisan 2017 Çarşamba günü akşamı saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ilk etkinlikle başlıyor. Etkinlik kapsamında kente gelen aşıklar Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Acıpayam’da Başkan Zolan’a yoğun ilgi 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam’da vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen yatırımları anlatan Başkan Zolan, Acıpayamlıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Çameli’ye 25,6 milyon TL’lik yatırım 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesinin Çameli ilçesine kazandırdığı 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı.