Tiyatroculardan Başkan Zolan’a övgü 2017-01-12
Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in yazdığı Para adlı tiyatro oyununu sergilemek için Denizli’ye gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tiyatroya verdiği desteğe hayran kaldı. Takoz İrfan rolüyle Suskunlar dizisinin unutulmaz oyuncusu Mehmet Özgür, Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Umarım birçok başkanımız da sizi örnek alır” dedi.
Öğrencilerden Başkan Zolan’a Hocalı teşekkürü 2017-01-11
Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi ve Lütfi Ege Anadolu Lisesi öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin bir süre önce açılışını yaptığı Azerbaycan-Karabağ Parkı ile Hocalı Soykırımı Anıtı için teşekkür etti.
Büyükşehir, Kale Karaköy’ün su sıkıntısına son verdi 2017-01-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Kale ilçesinin Karaköy Mahallesi’ni kaliteli ve nitelikli içme suyu hizmetiyle buluşturdu. Çalışmalar kapsamında mahalleye, 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 500 metreküplük içme suyu deposu ve 12.000 metre içme suyu iletim hattı yapıldı.
İstiklal Mahallesi’nde su kesintisi 2017-01-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 12 Ocak 2017 tarihinde İstiklal Mahallesi’nde su kesintisi yapılacak.
Büyükşehir evsizlere kucak açmaya devem ediyor 2017-01-10
Sosyal ve kültürel projeleriyle de Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin dondurucu soğuklarına karşı sokakta yaşamak zorunda kalan vatandaşlara şefkat elini uzatmaya devam ediyor. Bu kış mevsiminde, şimdiye kadar 55 misafirini ağırlayan Büyükşehir Belediyesi’nin uygulaması büyük takdir topluyor.
Büyükşehir, 13 ilçede karla mücadele ediyor 2017-01-10
Kar yağışına karşı hazırlıklarını tamamlayan ve tüm ekipleriyle teyakkuzda bekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, yağışın etkili olduğu 13 ilçede karla mücadelesini sürdürüyor.
Başkan Zolan’dan gazetecilere ziyaret 2017-01-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2017-01-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 11 Ocak 2017 tarihinde muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.