Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz 2018-10-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Akaryakıt ve Kalorifer Yakıtı Satın Alınacaktır 2018-10-26
Akaryakıt ve Kalorifer Yakıtı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir’den ulaşıma dev yatırımlar 2018-10-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ile Büyükşehir'in ulaşım filosuna katılacak 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlenecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.30'da düzenlenecek törene tüm hemşehrilerini davet etti.
UKSAY 2018 galasında Denizli rüzgarı 2018-10-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu (UKSAY 2018) gala gecesi düzenlendi. Galada misafirler Denizli'ye ait seslendirilen türküler ve halk oyunları gösterilerine hayran kaldı.
Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı’nda dev organizasyon 2018-10-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Emre Aydın konseri düzenleyecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu konser 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 20:00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda gerçekleşecek.
SUYUN GELECEĞİ DENİZLİ'DE KONUŞULUYOR 2018-10-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği ve dünyada suyun geleceğinin konuşulacağı Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu (UKSAY 2018) başladı. Denizli'de bir 'ilk'e daha imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği sempozyumda 179 adet sözlü bildiri, 5 salonda eş zamanlı olarak sunulacak.
SUYUN GELECEĞİ DENİZLİ'DE KONUŞULACAK 2018-10-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, dünyada suyun geleceğinin konuşulacağı "Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu" (UKSAY) düzenliyor. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda bilim insanı ve uzmanın katılacağı sempozyum 25-27 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılacak.
"Avrupa ile iç içe olan dinamik bir şehiriz" 2018-10-23
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger başkanlığında Ankara'daki AB ülkelerinin büyükelçilerini ağırlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "AB’ye entegre olabilmiş bütün dinamikleri ile her türlü ihtiyacın karşılandığı bir şehirdeyiz. Avrupa ile iç içe olan dinamik bir şehiriz" dedi.
Mutluluğun adresi: Down Kafe 2018-10-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Türkiye'de bir çok şehre örnek olan down sendromlu gençlerin çalıştığı, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafe” Denizlililerin vazgeçilmez adresi oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, tüm hemşehrilerini Down Kafe'ye davet ederek, burada çalışan gençlerin etrafına mutluluk saçtığını söyledi.