Rüya proje yükselmeye devam ediyor 2017-05-29
İlk viyadük ayağında işçilerle hatıra fotoğrafı... Denizli Büyükşehir Belediyesinin ulaşımda kenti çağ atlatacak Üçgen Köprülü Kavşakları projesi hızla yükseliyor. Rüya projenin ekim ayında hizmet vermeye başlayacağını müjdeleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk viyadük ayağına çıkarak çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Projede viyadük temelleri ile iki adet alt geçidinin betonarme inşaatı da bitirildi.
Büyükşehir iftar çadırı binleri ağırlıyor 2017-05-27
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 11 ayın sultanı ramazan ayında kurduğu iftar çadırı geleneği bu yıl da değişmedi. Her yıl ramazanın ilk günü iftar çadırında vatandaşlarla birlikte orucunu açan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yemek dağıtımında bulundu, hemşehrilerinin dertlerini dinledi.
"Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller" 2017-05-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum projesi kapsamında "Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller" sloganıyla hayata geçirdiği Hamilelik Okulu'nda 7'nci dönem başladı.
Denizli eğlencenin ve sporun peşinden koştu 2017-05-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Peşinden Koş" etkinliği koşu severler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Peşinden Koş 3 ile yeniden Denizlililerin karşısına çıkacağı ifade edilen etkinliğin ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından verildi.
Muhtarlara yangın eğitimi 2017-05-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, olası yangın tehdidine karşı mahalle muhtarlarına, temel yangın bilgisi ve yangın tankerlerinin kullanımı konusunda uygulamalı eğitim verdi.
Taşınmaz İhale İlanı 2017-05-25
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, aşağıda tapu kaydı yazılı 8 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35(a) maddesi uyarınca kapalı teklif suretiyle satılacaktır.
Büyükşehir'de Ramazan geleneği bu yılda sürecek 2017-05-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneği bu yıl da sürecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Denizli’de güzel bir ramazan geçireceğiz” dedi.
ALT YAPI BİTTİ SIRA ÜST YAPIDA 2017-05-24
Denizli merkezde alt yapısı tamamlanan bölgelerde yapılacak üst yapı ihalelerinin tamamlandığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapı çalışmalarına başlama nedenlerini detayları ile gazetecilere anlattı. Çalışmaların başlamamış olması durumunda Denizli'de alt yapı krizinin yaşanacağına dikkati çeken Başkan Zolan, kent merkezindeki 10 mahallede tamamladıkları alt yapıya bugüne kadar 200 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.
Yapım İşi 2017-05-23
1Bölge Muhtelif Park Yapım ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.