Gençlere yeşil-siyah sürpriz 2019-01-15
Üniversitelilerin sosyal medyadan yaptıkları çay davetini geri çevirmeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençlere Denizlispor formaları ile sürpriz yaptı.
Büyükşehir gönüllere dokunmaya devam ediyor 2019-01-15
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, geçtiğimiz yıl 14 binden fazla vatandaşın imdadına yetişti. 14 binin üzerindeki vatandaşı 213 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Yaşlı çifte Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı 2019-01-14
Geçen çarşamba günü çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Mehmet (76 )-Şehri Çukur (72) çiftinin imdadına Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli koştu. Büyükşehir İtfaiyenin yangını söndürmesinin hemen ardından haberdar ettiği Büyükşehir Sevgi Eli, yaşlı çiftin yanan eşyalarını baştan aşağı yeniledi.
Ege’nin incisi Denizli Kayak Merkezi 2019-01-13
Beyaz cennet Pamukkale'nin ardından şehrin ikinci beyaz cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizli Kayak Merkezi, kayak severlerin yeni gözdesi oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz kayak kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Osman Zolan, "Milletimizin emanetine sahip çıkmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ortak sevdamız Denizli" dedi.
Büyükşehir’den Türk Sanat Müziği Konseri 2019-01-13
Sosyal ve kültürel etkinliklerine 2019 yılında da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" düzenledi.
Başkan Osman Zolan, Denizli basını ile buluştu 2019-01-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli’de görev yapan medya mensupları ile araya geldi. Denizli'nin marka olmasında basının da katkısı olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Bu güzellikleri hep beraber, birlikte başardık” diye konuştu.
BÜYÜKŞEHİR'DEN 21.500 ATEŞ BÖCEĞİNE TRAFİK EĞİTİMİ 2019-01-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ateş Böcekleri projesi kapsamında geçen yıl 21.500 çocuğa trafik eğitimi verildi. Türkiye’nin sayılı tesislerinden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nda teorik ve pratik ders alan çocuklar trafik kurallarını eğlenerek öğrendi.
Büyükşehir'den "Türk Kadınının Dünü ve Bugünü Semineri" 2019-01-10
“Türk Kadınının Dünü ve Bugünü” adlı seminer düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin bugünlere gelmesinde Türk kadının önemine vurgu yaptı.