Çivril, Özdemirci Mahallesi bir ilki yaşıyor 2017-02-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril ilçesinin Özdemirci Mahallesi'nde alt yapı hamlesi başlattı. Proje ile daha önce kanalizasyon sistemi bulunmayan Özdemirci Mahallesi’ne 42.000 metre kanalizasyon hattı ve 41.000 metre içme suyu hattı döşeniyor.
Evlilik Okulunda 31’nci dönem başladı 2017-02-27
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği örnek projelerden olan Evlilik Okulunda 31’nci dönem eğitimleri başladı.
İlçeler sıcak asfalta kavuşuyor 2017-02-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında ilçelere yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğü Ada Mahallesi’nde vatandaşlarla bir aya gelen Başkan Zolan, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Barış Manço sevgisi salona sığmadı 2017-02-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz eserleri ile milyonların gönlünde taht kuran Barış Manço’yu ölümünün 18. yılında şarkıları ile andı. Anma konserine yoğun ilgi gösteren Manço sevenler salona sığmadı.
Tarihi evler Büyükşehir ile hayat buluyor 2017-02-23
Denizli’nin tarihine tanıklık etmiş binaları restore ederek yeniden şehre kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 1940’lı yıllarda inşa edilen Adil Beştaş Evi’ni yok olmaktan kurtardı.
Gazeteciler Cemiyeti’nden Başkan Zolan’a ziyaret 2017-02-23
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Büyükşehir’den muhtarlara destek 2017-02-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi, il sınırları içerisindeki tüm mahalle muhtarlıklarına elektrik, su, telefon, internet, ısınma ve kira gibi zorunlu giderlerine destek olmak amacıyla aylık 250 TL destek verecek.
Büyükşehir İSG Çalıştayına ev sahipliği yaptı 2017-02-22
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2. kez ev sahipliğini yaptığı “İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Çalıştayı” 16 Büyükşehir Belediyesinin katılımı ile yapıldı. Türkiye’deki tüm belediyelerin iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına rehber olacak sonuçların çıktığı çalıştaya katılan 16 Büyükşehir Belediyesi temsilcisi Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na hayran kaldı.
Büyükşehir’den “Bir Anadolu Klasiği” 2017-02-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Klasik Türk Müziğinin Hüseyni makamında eserlerin icra edildiği “Bir Anadolu Klasiği” adlı konser programı düzenledi. Anadolu’ya has ezgilerin seslendirildiği gece, sanatseverlerden tam not aldı.