Denizli Büyük Depreminin 300. Yılı Paneli 2017-11-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Kasım 1717 yılında meydana gelen ve Denizli’de yaklaşık 6 bin kişinin hayatını kaybettiği büyük depremin 300. yılı nedeniyle "Denizli Büyük Depreminin 300. Yılı Paneli" paneli düzenliyor.
Yaşlı ve Engelli Denizli Kart'ta vize dönemi 2017-11-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu, 65 yaş ve üzeri yaşlı, engelli ve yasal haklarından dolayı ulaşımdan ücretsiz yararlanan diğer "Denizli Kart" sahipleri için vize dönemi başladı.
Denizli-Kızıldeniz kardeşlik köprüsü kuruldu 2017-11-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Sudan'ın Kızıldeniz eyaleti kardeş şehir oldu. Sudan'ın Türkiye'yi çok sevdiğini kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sudan'dan bize uzanan bir el var. Bize güveniyorlar" dedi.
Denizli'nin gururu oldular 2017-11-14
Denizli Büyükşehir Belediyesinin üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Çevreci Tesis Ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı.
Büyükşehir’den vatandaşlara büyük kolaylık 2017-11-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında 3 yıl önce imzalanan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) protokolü yenilendi. Yenilenen Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) ile vatandaşlar zamandan ve maliyetten kazanç sağlayacak.
Rekortmenden Dünya Şampiyonluğu sözü 2017-11-13
Fransa'da düzenlenen Avrupa Açık Yüzme Şampiyonası’nda Avrupa rekoru kırarak altın madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya çalışanı Muhammet Tuğrul Şahin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Dünya Şampiyonluğu için söz verdi.