Başkan Osman Zolan'a minik Elif Ada sürprizi 2017-07-19
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz Ayı Toplantısına sürpriz bir şekilde katılan 4 yaşındaki Elif Ada Gözder, meclisin ilgi odağı oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kucağına atlayan minik kızın meclis üyeleri ile birlikte oylamaya katılması da neşeli anların yaşanmasına neden oldu.
Büyükşehir'den kırsal kalkınmada bir atak daha 2017-07-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kurucu üyesi olduğu Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tüzüğünü kabul ederek, genel kurulda kendisini temsil edecek üye seçimini yaptı. Tarıma çok büyük önem verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kurdukları Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile sektörün daha da gelişmesi için çaba harcadıklarını söyledi.
Başkan Osman Zolan’dan kutlama mesajı 2017-07-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı kabinede yeniden göreve getirilen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi tebrik ederek, başarılar diledi.
Büyükşehir'den 3.000 öğrenciye eğitim yardımı 2017-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere her yıl yaptığı eğitim yardımını, bu eğitim-öğretim döneminde de sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde 3.000 öğrenciye 10 ay boyunca her ay 90 lira öğrenim yardımı yapacak.
Büyükşehir’den uyarı 2017-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bazı kişi ve kurumlardan Büyükşehir Belediyesi ve yöneticilerinin adı kullanılarak yardım talep edildiği ihbarları üzerine vatandaşlara uyarıda bulundu.
Gençlik Kampı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor 2017-07-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin gençlerin yaz tatilini daha verimli geçirmesi ve sosyal hayatlarına farkındalık katmak amacıyla düzenlediği Gençlik Kampı, Hacı Kaplanlar Mahallesi’nde ikamet eden gençleri ağırladı.
Büyükşehir’den Uğur Işılak konseri 2017-07-17
Muhteşem final...15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümüne özel birçok etkinlik düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, finali Uğur Işılak konseri ile yaptı. Ünlü sanatçı Işılak, “15 Temmuz’un Denizli’de bu kadar muhteşem bir şekilde idrak edilmesine vesile olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi.
“Bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk” 2017-07-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Elimizde bayrağımız, dilimizde duamız, yüreğimizde vatan sevgimiz ile bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk” dedi.