Yeni çevre yolunda sona yaklaşıldı 2018-12-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunun inşasında sona yaklaştı. Yeni çevre yolunun tamamlanmasıyla birlikte onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmeden Üçler Bölgesi’nden Hal Köprülü Kavşağı'na ardından Bozburun Köprülü Kavşağı'na bağlanarak İzmir ve Ankara yoluna kolay bir şekilde ulaşacak.
Acıpayamlı üreticilerden Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2018-12-12
Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Başkan Osman Zolan'dan birlik ve beraberlik mesajı 2018-12-11
Denizli Afyonlular Derneği Başkanı Raşit Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Özdemir, "Denizli’de yaşayan yaklaşık 80 bin Afyonlunun sizin her zaman yanınızda olduğunu bilmenizi isteriz" derken Başkan Osman Zolan, "Birlikte daha iyiye daha güzele yürüyeceğiz " dedi.
Büyükşehir tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı 2018-12-11
Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtarıp şehir yaşamına yeniden kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Selçuklular döneminden kalma tarihi Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’ni restore etti.
Kar sevincini yaşamak için Bağbaşı Yaylası'na akın ettiler 2018-12-10
Denizli'de hizmete girdiği ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mevsimin ilk karının yağmasıyla birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlililer, hafta sonu kış manzarası ve karın keyfini doyasıya yaşamak için yaylaya akın etti.
Aralık Ayı Meclis Gündemi 2018-12-10
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Aralık ayı toplantısı 14 Aralık 2018 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
KADEM'den Başkan Zolan'a ziyaret 2018-12-10
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilcisi Aysel Harktı ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
ASKF’den Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-12-10
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
Büyük ustayı türkülerle andılar 2018-12-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Temmuz ayında hayatını kaybeden UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası merhum Hayri Dev'i “Denizli’nin Saklı Türküleri”nin seslendirildiği program ile andı.
Acıpayam ve Serinhisar'da vahşi depolama tarihe karıştı 2018-12-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde vahşi depolamaya son verecek Acıpayam-Serinhisar Katı Atık Aktarma İstasyonu'nu tamamlayarak hizmete aldı. Proje ile 2 ilçeden toplanan günlük 80 ton atığın çevre ve insan sağlığına olumsuz etkileri ortadan kaldırılırken, ambalaj atıkları da ekonomiye geri kazandırılıyor.