BÜYÜKŞEHİR'DEN SAĞLIĞA DEV KATKI 2019-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlık alanında kente kazandırdığı "UMKE, 112 Acil Sağlık İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi Kompleksi", "Üçler 112 Acil Sağlık İstasyonu" ve "Bağbaşı 112 Acil Sağlık İstasyonu"nun toplu açılış töreni gerçekleştirildi. Denizli'ye kazandırılan 3 önemli proje birçok hayat kurtaracak.
Büyükşehir ile daha temiz bir gelecek için 2019-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocuklara çevre bilincini aşılamak ve çevre konusunda duyarlılığı arttırmak amacıyla başlattığı eğitim çalışmalarını sürdürüyor.
Büyükşehir'den Çanakkale Zaferi Özel Anma Konseri 2019-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla anma konseri düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılanlar unutulmaz bir zaman geçirdi.
Büyükşehir ile Denizli'de bir ilk daha 2019-03-17
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı’nın açılışı törenle gerçekleştirildi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü 2019-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, "Çanakkale Zaferi bugün sadece Anadolu’nun değil, Balkanlardan Orta Doğu’ya ve Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada yaşamış Türk Milleti’nin bağımsızlık destanıdır" dedi.
BÜYÜKŞEHİR KADIN GİRİŞİMCİLERE SAHİP ÇIKIYOR 2019-03-15
Dar gelirli kadınların kendilerine gelir getirici faaliyette bulunmalarına destek olmak amacıyla hayata geçirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, 2019 yılının ilk mikrokredi çek dağıtımını yaptı. 37 kadına 85 bin liralık çek teslim edilen törene katılan Başkan Osman Zolan, "Küçük bir adımla bugünlere gelen bu hareket Denizlimizde başarılı kadın girişimci hikayelerine dönüştü" dedi.
BİLİM, KÜLTÜR VE SANAT BU MERKEZDE 2019-03-14
Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan "Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi" birbirinden güzel kültür ve sanat organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya başlarken, bünyesinde bulunan planetaryum (gezegen evi) ile öğrencilere sıra dışı bir deneyim yaşatılıyor.
Çivril'de Başkan Osman Zolan coşkusu 2019-03-14
Çivril ilçesinde gittiği her mahallede coşku ve sevgi seli ile karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sevgisine ve güvenine layık olabilmek için, göreve geldikleri ilk andan itibaren Çivril ve Denizli için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Büyükşehir'den tıp camiasına 14 Mart jesti 2019-03-14
Denizli'de kısa süre önce kapılarını açan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Hayatın Ritmi Türküler adlı konser düzenledi.
Büyükşehir'den havaalanı gibi çevre yolu 2019-03-13
Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu, törenle trafiğe açıldı. 4+4 olmak üzere toplam 8 şeritli, 2 parklanma alanı, bisiklet yolu ve geniş kaldırımlarıyla havaalanına benzetilen yoldan ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kullandığı araç geçti. Ali Marım Bulvarı'nı Hal Köprülü Kavşağı'na bağlayan Yeni Çevre Yolu ile onbinlerce araç şehir merkezine girmeyecek.