Büyükşehir'den çocuklara özel Tiyatro Şenliği 2018-04-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla birbirinden güzel tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturuyor. 15 Nisan'dan başlayarak 23 Nisan'a kadar devam edecek program kapsamında 7 farklı oyun çocukların beğenisine sunuluyor.
Büyükşehir'den Denizli'ye bir sağlık tesisi daha 2018-04-19
Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırımlara imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.
Büyükşehir yatırımları 2017'ye damgasını vurdu 2018-04-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin “2017 yılı Faaliyet Raporu” onaylandı. 2017 yılının, 2014’ten bu yana en muhteşem yıl olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen yıl tarih yazdıklarını belirterek, emeği geçen tüm meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve Denizli halkına teşekkür etti.
KÜLTÜR, SANAT VE SPOR BU MERKEZDE BULUŞUYOR 2018-04-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek, " Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi" projesini tamamladı. Kültür, sanat ve sporun bir arada yaşandığı bir ortama daha kavuşan Denizlililer, tesise tam not verdi.
Genç çiftin düğün hediyesi Sevgi Eli'nden 2018-04-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Baklan’da geçen hafta sonu dünya evine giren genç çifte yardım elini uzattı. Soner-Ezgi Kavlak çiftinin evi yeni eşyalarla döşendi.
"Daha temiz bir gelecek için" 2018-04-16
"Daha temiz bir gelecek için" gece gündüz çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi, gelecek nesillere çevre bilincini aşılamak amacıyla ilçelerde başlattığı eğitimlere devam ediyor.