Başkan Osman Zolan’dan 15 Temmuz daveti 2018-07-12
İhanet çetesi FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişimine karşı kahramanlık destanları yazan Denizlililer, tarihi günün yıldönümünde yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda olacak. 15 Temmuz 2016’da Denizli'nin de vatan hainlerine karşı dimdik ayakta durduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, o karanlık gecenin yıldönümünde tüm hemşehrilerini saat 20.30'da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na davet etti.
Pınarkent’te Su Kesintisi 2018-07-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 12-13 Temmuz'da Pınarkent Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacaktır.
ACIPAYAM'DA KAPALI YÜZME HAVUZU SEVİNCİ 2018-07-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, hizmet vermeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yüzme kursunu başlattığı ilk ilçe olan Acıpayam'daki komplekse çevre ilçelerden de yoğun ilgi var.
Büyükşehir'den Baklan'a modern altyapı ve arıtma tesisi 2018-07-10
Çevre yatırımlarıyla örnek projelere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, modern atıksu arıtma tesisi kurduğu ilçelere Baklan'ı da dahil ediyor. Baklan Merkez Atıksu Arıtma Tesisi inşaatına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, ilçenin alt yapısını da yeniden inşa ediyor.
Büyükşehir ile çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor 2018-07-09
Denizli'nin 10 ayrı bölgesinde hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 8-14 yaş arasındaki çocukların yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için farklı kurs ve etkinliklerle hizmet veriyor.
Temmuz Ayı Meclis Gündemi 2018-07-09
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Temmuz ayı toplantısı 13 Temmuz 2018 Cuma günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Gezginler Derneği’nden Denizli ziyareti 2018-07-06
234 ülkeyi seyahat ederek dünyanın en gezgin 39. kişisi unvanına sahip olan Prof. Dr. Orhan Kural’ın başkanlığını yaptığı Türkiye Gezginler Derneği üyeleri Denizli’ye geldi. Prof. Dr. Orhan Kural, Denizli’nin bambaşka bir hale geldiğini belirterek, “Denizli sahiden büyük bir kıymet” dedi.
Büyükşehirle engelleri aşarak tarihe yolculuğa gittiler 2018-07-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisinin bu kez çok özel konukları vardı. Engelli vatandaşları, aileleri ile birlikte tarihe yolculuğa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan uğurladı.
Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor 2018-07-05
Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine devam ediyor. İzmir Yolu üzerinde Hal Kavşağı'ndan Merkezefendi İlçesinin Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Karahasanlı ve Adalet Mahallesi'ne giden 50 metrelik yeni çevre yolu yapımını gerçekleştiriyor. Yaptıkları projelerle kent trafiğini rahatlattıklarını Denizli’nin bir yeni çevre yoluna daha kavuşacağı müjdesini veren Başkan Osman Zolan, “Denizlimize yakışır bir çevre yolu yapıyoruz" dedi.
GESİFED’den Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-04
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.