Ahilik Haftası kutlanıyor 2018-09-18
Ahilik Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret eden Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu, "Bugüne kadar esnaf teşkilatının yanında oldunuz, bizler de tüm esnaf teşkilatı olarak sizlerin yanınızdayız" dedi. Başkan Osman Zolan ise, "Denizli eğer bugün gelişmişse, girişimciliği varsa, çalışkan insanları varsa, hem güler yüzlü hem de dürüst ise bunun temelinde ahilik vardır" dedi.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2018-09-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 20 Eylül Perşembe günü muhtelif mahallelerde su kesintisine gidilecektir.
MİRYOKEFALON ZAFERİNİN 842. YILDÖNÜMÜ 2018-09-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 842 yıl önce Denizli'de gerçekleşen ve Anadolu’nun kesin olarak Türk yurdu olmasını sağlayan Miryokefalon Savaşı anma programları kapsamında panel düzenledi. Gerçekleştirilen panelde Miryokefalon Zaferi’nin Denizli’nin Çivril İlçesi’nde olduğuna dair önemli bulgu ve tespitler olduğu ifade edildi.
Başkan Osman Zolan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı 2018-09-18
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin var olduğundan bu yana vatanına, milli ve manevi değerlerine canı pahasına sahip çıkarak, bu uğurda gözünü kırpmadan kanını döktüğünü söyledi.
Şehir içi otobüs saatlerinde değişiklik 2018-09-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. kış dönemine girilmesi dolayısıyla şehir içi otobüslerin hareket saatlerinde düzenlemeye gitti.
Denizlililer yaz konserlerini çok sevdi 2018-09-17
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında TRT sanatçısı Sabahattin Gülümser, Denizlililere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.
AB Büyükelçisi Berger’den Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-09-17
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, AB ile işbirliği halinde yürüttükleri projelerden dolayı teşekkür etti.
Araç Satış İhale İlanı 2018-09-17
Belediyemize ait aşağıda yer verilen araçlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu' nun 45 inci maddesi gereği açık artırma ile satılacaktır.
Başkan Osman Zolan'dan eğitim-öğretim yılı mesajı 2018-09-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Yarınlarımızın sahibi çocuklarımız ve gençlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Büyükşehir Kış Spor Okul kayıtları başlıyor 2018-09-15
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği Kış Spor Okul kayıtları başlıyor.