Tarihi zaferin 841. yılı kutlandı 2017-09-18
Anadolu’da Türklerin hakimiyetinin kesinleştiği ve 841 yıl önce Çivril ilçesinde yaşanan savaş olan Miryokefalon Savaşı’nın 841. yıl dönümü coşku ile kutlandı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Zolan’dan Gaziler Günü mesajı 2017-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, vatanını ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan Türk milletinin bu uğurda nice şehitler ve gaziler vermeye her zaman hazır olduğunu söyledi.
Büyükşehir İtfaiye yeni tesislerle daha da güçleniyor 2017-09-15
Araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen bir itfaiye teşkilatına sahip olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Baklan, Babadağ, Acıpayam, Çameli, Serinhisar, Honaz ve Çal’a yeni itfaiye hizmet binaları kazandırıyor.
Şapka Satın Alınacaktır 2017-09-14
Şapka alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Yaşam ve Kültür Merkezi'nde sona doğru 2017-09-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirmek amacıyla bir süre önce başladığı "Yaşam ve Kültür Merkezi" projesinde sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yaşam ve Kültür Merkezi ile bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacaklarını söyledi.
Büyükşehir'den 841 yıllık zafere anlamlı tören 2017-09-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril ilçesinde 841 yıl önce yaşanan ve Anadolu’nun kesin olarak Türk yurdu olmasını sağlayan Miryokefalon Savaşı dolayısıyla anma töreni düzenleyecek. 17 Eylül 2017 Pazar günü düzenlenecek tören Çivril ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak.
Büyükşehir'den bir ilk daha 2017-09-12
Başkan Osman Zolan'dan Kale'ye üniversite müjdesi...Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasını Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlayacaklarını müjdeledi. Büyükşehir Belediyesinin üniversite binası anlamında ilk kez böyle bir yatırım yapacağını açıklayan Başkan Zolan, "Kale için ne yapsak azdır" dedi.