Büyükşehir'de Ramazan geleneği bu yılda sürecek 2017-05-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı ramazan ayında her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kurma geleneği bu yıl da sürecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Denizli’de güzel bir ramazan geçireceğiz” dedi.
ALT YAPI BİTTİ SIRA ÜST YAPIDA 2017-05-24
Denizli merkezde alt yapısı tamamlanan bölgelerde yapılacak üst yapı ihalelerinin tamamlandığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapı çalışmalarına başlama nedenlerini detayları ile gazetecilere anlattı. Çalışmaların başlamamış olması durumunda Denizli'de alt yapı krizinin yaşanacağına dikkati çeken Başkan Zolan, kent merkezindeki 10 mahallede tamamladıkları alt yapıya bugüne kadar 200 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.
Yapım İşi 2017-05-23
1Bölge Muhtelif Park Yapım ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir "ilk"lere imza atmaya devam ediyor 2017-05-23
Denizli'nin ilk ard germe köprüsü ile trafik rahat bir nefes alacak... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın müjdesini verdiği Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatı hızla yükseliyor. İzmir Bulvarı üzerinde 1. ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerini birbirine bağlayacak Sanayi Bağlantı Köprüsü ile bölge trafiği rahat bir nefes alacak; zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlanacak.
Evlilik Okulu’nda 32'nci dönem sona erdi 2017-05-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projeleri arasında yer alan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlenen ve bugüne kadar yüzlerce mezun veren Evlilik Okulu'nda 32'nci dönem sona erdi.
Genç tiyatroculardan muhteşem gala 2017-05-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği "Liseler arası 3. Tiyatro Şenliği"nin gala ve ödül gecesi yapıldı. 7 gün süren tiyatro şenliğinde merkez ve ilçelerden 8 lisenin hazırladığı 8 oyun sergilendi.
Büyükşehirden, Halk Oyunları Şenliği 2017-05-22
Denizli halk oyunları ile coştu...Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafında düzenlenen ve 10 okulun yer aldığı Halk Oyunları Şenliği’nde sahneye çıkan yetenekler hünerlerini sergiledi. Sahne alan grupların performansı büyük alkış toplarken Denizlililer unutulmaz bir gece yaşadı.
Büyükşehir çalışanlarına ‘Acil Durum’ tatbikatı 2017-05-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi personeline, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde yürütülen ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında Acil Durum eğitimleri uygulamalı olarak verildi.
Necip Fazıl’ın fikir, aksiyon ve sanat hayatı 2017-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Edebiyatının usta ismi Necip Fazıl Kısakürek’i anma programı çerçevesinde ‘Necip Fazıl’ın fikir, aksiyon ve sanat hayatı’ konulu söyleşi düzenledi.