Büyükşehir’den vatandaşlara büyük kolaylık 2017-11-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında 3 yıl önce imzalanan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) protokolü yenilendi. Yenilenen Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) ile vatandaşlar zamandan ve maliyetten kazanç sağlayacak.
Rekortmenden Dünya Şampiyonluğu sözü 2017-11-13
Fransa'da düzenlenen Avrupa Açık Yüzme Şampiyonası’nda Avrupa rekoru kırarak altın madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya çalışanı Muhammet Tuğrul Şahin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Dünya Şampiyonluğu için söz verdi.
Büyükşehir'den 10 Kasım Konseri 2017-11-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79'uncu yıldönümü dolayısıyla bir anma gecesi düzenledi. Programda Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.
Yapım İşi 2017-11-10
8 Adet Halı Saha Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir çalışanları Ata'nın huzurunda 2017-11-10
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79'uncu yılında törenlerle anılıyor.