Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2018 Yılı Proje Teklif Çağrı İlanı 2018-01-09
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Küçük Ölçekli Altyapı Projelerine Yönelik Kültür Turizminin Geliştirilmesi ile Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Kooperatif Ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programlarını 28 Aralık 2017 itibariyle ilan etmiştir.
Serinhisar’a yatırım yağıyor 2018-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan, "Serinhisarımız alt ve üst yapısıyla, parklarıyla, meydanıyla, gençlik ve kültür merkeziyle çok daha güzel olacak" dedi.
Başkan Zolan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı 2018-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Karla mücadelede Büyükşehir farkı 2018-01-08
Kış mevsiminin girmesiyle birlikte soğuk hava şartlarına karşı tüm önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerdeki yoğun kar yağışı ile mücadele için bünyesine kar püskürtme aracı kattı.
Çameli-Yaylapınar'da alt yapı atağı 2018-01-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çameli ilçesinin Yaylapınar Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı.
Büyükşehir ile daha temiz bir Denizli 2018-01-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde toplanan evsel katı atıkların bir araya toplanıp bertaraf edileceği Katı Atık Bertaraf Tesisi inşasında sona geldi. Tesis ile 5 ilçede vahşi depolamanın önüne geçilecek.
Ocak Ayı Meclis Gündemi 2018-01-08
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ocak ayı toplantısı 12 Ocak 2018 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DESKİ Genel Kurulu 2018 Yılı 1. Olağanüstü Toplantı Gündemi 2018-01-08
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 2018 yılı 1. olağanüstü toplantısını yapmak üzere 12 Ocak 2018 Cuma günü saat: 17.00’de Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DEV TESİSE MUHTEŞEM AÇILIŞ 2018-01-06
İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açıldı Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve 4 ilçede yapımını sürdürdüğü 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla açıldı.
İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor 2018-01-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 6 Ocak Cumartesi günü saat 11.30’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla açılıyor.