DENİZLİ BİR KEZ DAHA SANCAĞININ ALTINDA TOPLANDI 2017-07-16
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıldönümünde yine meydanlara akın eden Denizlililer, bir kez daha Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın salladığı Denizli Sancağı altında toplandı. Milli iradeye olan bağlılıklarını haykıran binlerce vatandaş o karanlık gecenin yıldönümünde de sabaha kadar demokrasi nöbeti tuttu.
Büyükşehir’den anlamlı turnuva 2017-07-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Denizli İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla masa tenisi turnuvası düzenliyor.
“Bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk” 2017-07-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Elimizde bayrağımız, dilimizde duamız, yüreğimizde vatan sevgimiz ile bir olduk, iri olduk, diri olduk, birlikte Türkiye olduk” dedi.
Büyükşehir parkları, 15 Temmuz fotoğrafları ile donatıldı 2017-07-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihanet çetesi FETÖ’nün gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması için İncilipınar Parkı ve Çamlık Mesireliği’ndeki panoları 15 Temmuz destanı ve sonrasında yaşananların anların olduğu fotoğraflarla donattı.
“MEYDANLAR ŞAHİDİMİZ OLDU” 2017-07-13
“UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”...Türkiye hain FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne odaklanırken, o karanlık gecenin ilk anından itibaren meydanlarda olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatan hainlerine karşı Denizli’de yaşanan direniş destanını anlattı.
15 Temmuz destanı fotoğraflarla anlatıldı 2017-07-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz destanının fotoğraflarla anlatıldığı “15 Temmuz Denizli Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” düzenledi.
Büyükşehir otobüsleri 15 Temmuz’a özel hafta sonu ücretsiz 2017-07-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz Cumartesi ve 16 Temmuz Pazar günleri belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Evlilik Okulu 5. yılında 2017-07-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında yaklaşık 5 yıldır düzenlenen Evlilik Okulu'nda 33. dönem eğitimleri başladı.