Başkan Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2017-11-09
"ÖZLEMLE ANIYORUZ"... Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.
ALKIŞLAR BÜYÜKŞEHİR’E 2017-11-09
Denizli'de 1980'li yıllarda yapıldıktan sonra bir türlü istenilen verim alınamayan, kent girişindeki harabe yapısıyla da herkesin bir an önce yıkılmasını istediği Üçgen Çarşısı yıkımına yaklaşık 1 ay önce başlandı. Köhne yapının yıkılmasını sevinçle karşılayan vatandaşlar özellikle bölgedeki güvenlik sorunlarından bahsederek yıkımda öncü olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.
Taşınmaz Satış İhale İlanı 2017-11-09
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, Denizli İlinde bulunan, aşağıda tapu kaydı yazılı 5 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif ihale edilmek suretiyle satılacaktır.
Büyükşehir’den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı 2017-11-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenleyecek. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek programda Atatürk'ün sevdiği şarkıların okunacağı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri verilecek.
Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na rekor ziyaretçi 2017-11-08
1,5 milyon kişi Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ile buluştu...Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, 2 yılda rekor ziyaretçi sayısına ulaştı. Ekim 2015'te hizmete giren tesisi bugüne kadar 1,5 milyondan fazla kişi ziyaret etti.
Büyükşehir'den hayat kurtaracak bir proje daha 2017-11-07
Bu yıl seferberlik başlattığı ulaşım yatırımlarıyla Denizli halkına rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım sunma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayat kurtaracak bir projesini daha başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Denizli-Antalya Karayolu'na Üniversite Yaya Üst Geçidi inşa ediyor.
Başkan Osman Zolan’dan sürpriz ziyaret 2017-11-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Bursa-Çanakkale kültür turuna katılan 14. kafileye Bursa'da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Hemşehrileriyle Osmanlı'nın başkenti Bursa'da bir süre gezen Başkan Zolan, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.