İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı 2017-03-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “İstiklal Marşı, varlığına kast edilen bir milletin yeniden dirilişini anlatan en büyük destandır” dedi.
Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor 2017-03-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başlıyor.
İçişleri Bakanı Soylu ve Başkan Zolan’dan Rabia 2017-03-10
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile 3 yıl aradan sonra Aydın’ın Buharkent İlçesi’nde aynı meydanda tekrar bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşları birlikte rabia işareti ile selamladı.
Yapım İşi 2017-03-10
6 Adet Halı Saha Yapımı ve 4 Adet Halı Saha Yenilenmesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kadınlar Günü için sahne aldılar 2017-03-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için sahne aldı. Şehir Tiyatrosu "Müsadenle Shakespeare" isimli oyunu kadınlar için sahneledi.
Başkan Osman Zolan, Denizli turizmi için bir şans 2017-03-09
Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği “Termal İyi Gelir” ve Denizli turizmini tanıtım kampanyası ile son 30 yılın en büyük doluluk oranını yakalayan Denizlili turizmciler Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent turizmi için bir şans olduğunu belirtti.
Başkan Zolan’dan Bild Gazetesine kınama 2017-03-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Alman Bild gazetesinde çıkan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye yönelik hakaret içerikli yayını kınadı.
YGS’ye gireceklere Büyükşehir otobüsleri ücretsiz 2017-03-08
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS 2017) girecekler ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.