Araç Satış İhale İlanı 2018-09-17
Belediyemize ait aşağıda yer verilen araçlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu' nun 45 inci maddesi gereği açık artırma ile satılacaktır.
Başkan Osman Zolan'dan eğitim-öğretim yılı mesajı 2018-09-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Yarınlarımızın sahibi çocuklarımız ve gençlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Büyükşehir Kış Spor Okul kayıtları başlıyor 2018-09-15
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği Kış Spor Okul kayıtları başlıyor.
Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı 2018-09-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda hazırlanan 1/25000’lik nazım imar planı ile ilgili görüşlerini aktaran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yeni kurulan büyükşehirler kapsamında 1/25000’lik nazım imar planını bu noktaya getiren ilk Denizli Büyükşehir Belediyesi’dir” dedi.
Hamilelik Okulunda 11. dönem başladı 2018-09-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirilen Hamilelik Okulunda 11. dönem eğitimleri başladı.
Büyükşehir'den zaferin 842. yılında anlamlı program 2018-09-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 842 yıl önce Denizli'de gerçekleşen ve Anadolu’nun kesin olarak Türk yurdu olmasını sağlayan Miryokefalon Savaşı dolayısıyla anma programı düzenleyecek. Denizli'de panel ile başlayacak program 842 yıl önce büyük zaferin kazanıldığı Çivril ilçesinde düzenlenecek kortej ve gösterilerle devam edecek.
Taşınmaz Satış İhale İlanı 2018-09-13
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, Denizli İlinde bulunan, aşağıda tapu kaydı yazılı 3 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif ihale edilmek suretiyle satılacaktır.
Başkan Osman Zolan, tarihe yolculukta ikinci kafileyi uğurladı 2018-09-13
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi güz döneminin ikinci kafilesi yola çıktı. Kafileyi uğurlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sizlerden bir ricamız var. Herkes herkese dua etsin. Ülkemiz için, Denizlimiz için dua edin. Allahım birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.