İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü 2019-03-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden milli destanımıza dönüşen İstiklal Marşı, 98 yıldan bugüne dizelerindeki kadim gücü yeni nesle aktaran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kahramanlık öyküsüdür" dedi.
Büyükşehir öğrencileri, Mehmet Akif'i Andı 2019-03-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için özel bir anma programı düzenledi.
KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ BURADA ATACAK 2019-03-12
Denizli’nin sosyal ve kültürel alanda büyük bir ihtiyacını karşılayacak Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi kısa süre içerisinde ev sahibi olduğu organizasyonlarda binlerce vatandaşı ağırladı. Dev tesis bu hafta düzenlenecek 2 konser ve 2 tiyatroya daha ev sahipliği yapacak.
EGE'NİN EN BÜYÜK KONGRE MERKEZİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ 2019-03-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehrin uzun yıllar hayali olan bir projenin daha altına imza attı. Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan "Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi" muhteşem bir törenle açıldı. Onbinlerin katıldığı program kapsamında ünlü sanatçı Buray Denizlilileri coşturdu.
Yeni Çevre Yolu açılıyor 2019-03-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamladığı 50 metre genişliğindeki Yeni Çevre Yolu, yarın (12 Mart 2019) akşam saat 17.00'de trafiğe açılıyor. Ali Marım Bulvarı'nı Hal Köprülü Kavşağı'na bağlayacak Yeni Çevre Yolu ile onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmekten kurtulacak. Tüm vatandaşları açılışa davet eden Başkan Osman Zolan, ulaşımda dev bir yatırımı daha hizmete almaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
Büyükşehir'den dev tesisin açılışına özel Buray konseri 2019-03-08
Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, 10 Mart 2019 Pazar günü açılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi 10 Mart 2019 Pazar günü akşam saat 20.00'de dev tesisin açılışına özel Buray konseri düzenleyecek.
Denizli Kafkas Kültür Derneği’nden Başkan Zolan’a ziyaret 2019-03-08
Denizli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sermet Al ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Güvenlik Kamera Sistemi, Kamera ve Kamera Malzemesi Alımı 2019-03-07
Güvenlik kamera sistemi, kamera ve kamera malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Ortofoto Harita Üretilmesi Hizmeti Alınacaktır 2019-03-07
Denizli büyükşehir belediyesi sınırları içerisinde sayısal fotogrametrik yöntem ile 1/5000 ölçekli ortofoto harita üretilmesi işi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir'den Ege'nin en büyük kongre ve kültür merkezi 2019-03-06
Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı. Denizli’nin sosyal ve kültürel alandaki büyük ihtiyacını karşılayacak dev tesiste tanıtım gezisi düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de bilim, kültür ve sanatın merkezi olacak dev tesisin 10 Mart 2019 Pazar günü açılacağını müjdeledi.