Büyükşehir'den Travel Turkey İzmir çıkarması 2018-12-07
Denizli’nin tanıtımına katkıda bulunarak kent turizmini geliştirmek için birçok yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi'nde de yer aldı. Denizlili turizmcilerle birlikte kentin güzelliklerinin tanıtıldığı Büyükşehir standı yoğun ilgi çekti.
Denizli’nin turizm değerlerini karikatür ile anlatacaklar 2018-12-06
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 2’ncisini düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Karikatür Yarışması" başladı. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmanın konusu "Denizli’de Turizm" olacak.
Büyükşehir’den enerji verimliliğine büyük destek 2018-12-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şubesi arasında "Ekolojik İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi" işbirliği protokolü imzalandı. Faaliyete geçmesi ile enerjisini tamamen kendi üretecek ve doğaya sıfır atık bırakacak merkez, aynı zamanda çocuklar ve gençler için bir eğitim yuvası olacak.
Bağbaşı Yaylası'na mevsimin ilk karı düştü 2018-12-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacı ile hayata geçirilen 1500 rakımlı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mevsimin ilk karıyla beyaza büründü.
Büyükşehir karla mücadele ediyor 2018-12-06
Beklenen kar yağışına karşı tüm önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kara karşı mücadele başlattı.
Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy'da Su Kesintisi 2018-12-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantısı çalışması nedeniyle 6 Aralık Perşembe günü Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde su kesintisine gidilecektir.
BÜYÜKŞEHİR'DEN TOPLU ULAŞIMA 7 YENİ HAT 2018-12-05
Denizlililere daha rahat, konforlu ve kaliteli toplu ulaşım hizmeti sunmak için yatırımlar yapmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay bünyesine kattığı 80 yeni otobüsle birlikte 7 yeni hattı daha hizmete alarak vatandaşların taleplerine yanıt verdi.
Başkan Osman Zolan’dan Dünya Kadın Hakları Günü mesajı 2018-12-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
"DENİZLİMİZE YAKIŞANI YAPTIK" 2018-12-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bugüne kadar hizmete sunduğu 16 adet köprülü kavşak kent trafiğinin can damarı oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir zamanlar trafik keşmekeşi içerisinde yer alan bir şehirden; köprülü kavşakları ile örnek, imrenilen bir dünya kenti haline gelen Denizlimize yakışanı yaptık" dedi.