Yavru kartala Büyükşehir şefkati 2017-04-20
Sokak hayvanlarının yanı sıra vahşi doğaya da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, avcılar tarafından kanadından vurulan yavru kartalı tedavi altına aldı.
Kaybolan Yaşamlar 2017-04-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hisarköylüleri Yardımlaşma ve Çevre Güzelleştirme Derneği işbirliği ile düzenlenen, “Kaybolan Yaşamlar” adlı sergi açıldı. Hisarköy'ün geçmiş yıllara ait fotoğraflarının yeniden hayat bulduğu sergi ile Attuda Antik Kenti’nin daha çok tanınır olması hedefleniyor.
Büyükşehir otobüsleri referandumda ücretsiz 2017-04-16
Referandumda vatandaşların oy verecekleri yerlere daha rahat ve kolay ulaşımı için Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri 16 Nisan 2017 Pazar günü ücretsiz olacak.
Başkan Osman Zolan oyunu kullandı 2017-04-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu kullandı. Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bugün millet iradesinin sandığa yansıyacağı ve ülkemiz açsından daha güzele, daha iyiye gitmenin başlangıcı olacak bir gün” dedi.
Tavas - Baharlar’da alt yapı atağı 2017-04-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas İlçesi’nin Baharlar Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. Proje ile Baharlar Mahallesi’ne 20 kilometre içme suyu hattı ile ilk kez 18 kilometre kanalizasyon hattı döşenecek.