Büyükşehir Karikatür Yarışması sonuçları açıklandı 2019-03-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2’ncisini düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Karikatür Yarışması" sonuçları açıklandı. Dereceye giren eserler Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı'nda sergilenecek.
Başkan Osman Zolan'dan 8 Mart sürprizi 2019-03-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na çıkmak isteyen tüm kadınlara teleferiğin ücretsiz olduğunu müjdeledi.
SERİNHİSAR'A ÇOK YAKIŞTI 2019-03-02
Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi, görkemli bir törenle açıldı. Tesisin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Osman Zolan, " İnşallah el ele kol kola hep beraber koşalım, daha güzel hizmetlerin altında birlikte imza atalım" dedi.
Büyük halk ozanı Özay Gönlüm, unutulmadı 2019-03-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin yetiştirdiği büyük halk ozanı Özay Gönlüm’ü vefatının 19. yıl dönümünde de unutmadı.
Çameli, Hayri Dev Kültür Merkezi'ne kavuştu 2019-03-01
Çameli İlçesi'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'nin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesinin Çameli’ye kazandırdığı bu tesis ile Denizli'nin en büyük değerlerinden olan ve UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen 3 telli cura ustası Hayri Dev'in adı ölümsüzleşti.
Çameli ve Serinhisar'da açılış sevinci 2019-02-28
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Serinhisar ve Çameli İlçesi'ne kazandırdığı "Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi" ile "Hayri Dev Kültür Merkezi"nin açılış töreni 01 Mart Cuma günü yapılacak. Başkan Osman Zolan, tüm hemşehrilerini bu güzel iki tesisin açılışına davet etti.
TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü IPARD II 5. Başvuru Çağrı İlanı 2019-02-28
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 16 Şubat 2019 tarihinde IPARD II Programı Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.
Büyükşehir Kayak Takımı Dünya Kupası’nda 2019-02-28
Denizli Büyükşehir Belediyespor Kayak Takımı, 1-3 Mart tarihleri arasında yapılacak Snowkite Dünya Kupası’nda yarışacak. Başkan Osman Zolan, Denizli Kayak Merkezi’nin hizmete açılması ile birlikte kayak sporunda da başarılı sporcular yetiştiğine dikkat çekti.
Başkan Osman Zolan'dan galericiler sitesine ziyaret 2019-02-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Galericiler Sitesi ve Denizli Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaf ile bir araya geldi. Galericilerin tek bir çatı altında birleşerek bölgeye hizmet verdiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, projenin Ege'ye örnek olduğunu söyledi.
Denizli'nin yeni markası Tarım Fuarı'na damga vurdu 2019-02-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Alandız Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ortaklaşa açtığı Kestane Şekeri Üretim Tesisi ilk ürünlerini Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nda beğeniye sundu. Fuara katılanlara kestane şekeri ikram eden Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz artık kestane şekerinde de marka olacak" dedi.