Büyükşehirle engelleri aşarak tarihe yolculuğa gittiler 2018-07-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisinin bu kez çok özel konukları vardı. Engelli vatandaşları, aileleri ile birlikte tarihe yolculuğa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan uğurladı.
Denizli yeni çevre yoluna kavuşuyor 2018-07-05
Denizli'de hayata geçirdiği ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğe damga vuran projelerine devam ediyor. İzmir Yolu üzerinde Hal Kavşağı'ndan Merkezefendi İlçesinin Gümüşler, Üçler, Göveçlik, Yenişafak, Karahasanlı ve Adalet Mahallesi'ne giden 50 metrelik yeni çevre yolu yapımını gerçekleştiriyor. Yaptıkları projelerle kent trafiğini rahatlattıklarını Denizli’nin bir yeni çevre yoluna daha kavuşacağı müjdesini veren Başkan Osman Zolan, “Denizlimize yakışır bir çevre yolu yapıyoruz" dedi.
GESİFED’den Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-04
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Denizlililerden Halk Gününe yoğun katılım 2018-07-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Temmuz ayı buluşması Denizlililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. İstek, öneri ve sorunları dinleyen Başkan Osman Zolan, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
BAŞKAN ZOLAN’A MİMARLAR ODASI’NDAN ZİYARET 2018-07-03
Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
“Milletin iradesi tecelli etti” 2018-07-03
24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimlerinde milletvekili olarak seçilip mazbatalarını alan 27. Dönem Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile birlikte AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Milletin iradesi tecelli etti. Çok şükür sizler de Denizlimizi temsil edeceksiniz” dedi.
Pınarkent’te Su Kesintisi 2018-07-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü Pınarkent Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Gözler’de Su Kesintisi 2018-07-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hattı bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 4 Temmuz 2018 Çarşamba günü Gözler Mahallesi’nde planlı su kesintisi yapılacaktır
‘’BU GURUR DENİZLİMİZİN’’ 2018-07-02
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyası kapsamında hazırlanan ve Türkiye’deki tüm kanallarda yayınlanan “Zor olsa da Dönmem Geri Senin Yolundan” adlı reklam filmine, Denizli damgasını vurdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı eserlerin yer aldığı film, seçim gününe kadar tüm TV kanallarında gösterildi. Film ayrıca Yenikapı’daki Büyük İstanbul Mitingi başta olmak üzere Türkiye’nin farklı kentlerinde düzenlenen tüm mitinglerde de ana film olarak kullanıldı.
TSM Korosu’ndan muhteşem yaz konseri 2018-07-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Adalet Parkı’nda yaz konseri düzenledi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.