Büyükşehir’den engelsiz ulaşım 2018-12-04
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Yürüyüşü’ne tekerlekli sandalye ile katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engellilere yönelik uygulamaya soktukları projeyi tanıttı. İlk etapta tek bir hatta uygulanan Yolcu Bilgilendirme Sistemi ile durak ismi ve gidilecek yön anons ve görüntülü olarak yer alıyor.
2018’in son Halk Günü'ne yoğun ilgi 2018-12-04
Ağustos 2015’den bu yana her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Aralık ayı buluşması gerçekleşti. Denizlililerin yoğun katılım gösterdiği 2018’in son buluşmasında Başkan Zolan, vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinledi.
Büyükşehir'in yardım melekleri 2018-12-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli, yaşlı, bakıma ve sağlık hizmetine muhtaç ve ihtiyaç sahibi onbinlerce vatandaşın imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi ve Sevgi Eli personeliyle bir araya geldi. Çaresiz durumdaki insanlara dokunabilmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, çalışanlara bunu iş olarak görmemeleri gerektiğini kaydederek, "Onları anneniz, babanız, kardeşiniz bilin" dedi.
Başkan Zolan'dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2018-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Uygar bir toplumun en önemli niteliklerinden birinin, engellilerin günlük hayattaki etkin varlığı olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Bu bilinçle onları toplumda aktif rol üstlendirecek projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi
Denizli, Büyükşehirle tiyatroya doyacak 2018-12-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayı oyun programını açıkladı. Sezona il ve ilçe turneleri ile hızlı giriş yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayı içerisinde 10 farklı oyunu sanatseverler ile buluşturacak.
Büyükşehir DESKİ’den Serinhisar’a modern altyapı 2018-12-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan, Serinhisar ilçesinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri ile içme suyu depolarını kapsayan alt yapı çalışmasında sona gelindi. 80.000 metrelik kanalizasyon hattının tamamlandığı ilçede, içme suyu ve yağmur suyu hattının yanı sıra 1 adet de içme suyu sondaj kuyusu ile 4 adet de içme suyu deposu yapımında son aşamaya gelindi.
TEMA'dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2018-11-30
Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti
Büyükşehir’den kadınlara büyük destek 2018-11-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezlerinde (DENMEK) gerçekleştirilen ücretsiz kurslara katılan kadınlar hem öğreniyor, hem üretiyor, hem de ürettikleri ürünleri DENMEK El Sanatları Satış Merkezi’nde satarak aile bütçesine katkı sağlıyor. DENMEK ile kimi kızının eğitim masraflarını karşılıyor kimi ise emekliliğin tadını çıkarıyor.