Büyükşehir'den Liseler Arası Tiyatro Günleri 2017-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği “Liseler arası 3. Tiyatro Günleri" başladı. 8 lisenin katıldığı etkinlik 21 Mayıs'a kadar sürecek.
15 Mayıs ruhu 98 yıl sonra yeniden 2017-05-16
15 Mayıs 1919'da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli'de milli mücadele ateşini yaktığı gün, 98 yıl sonra yeniden canlandırıldı. Binlerce Denizlili ellerinde Türk bayrakları ile 98 yıl önce olduğu gibi Bayramyeri Meydanı'na kadar yürüyerek, kentin şanlı tarihini bir kez daha yad etti.
Başsavcı Alper’in hayali gerçekleşiyor 2017-05-16
Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in en büyük hayali olan Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu Atölyeleri büyütme projesinin ilk adımı atıldı. Proje için gerekli olan imar planı değişikliği kabul edilirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Başsavcımızın hayalini bu kararla bir adım da ileriye taşımış olacağız" dedi.
Etnospor'da Denizli ilgisi 2017-05-16
Türk dünyasının dört bir yanından yüzlerce sporcu ve kanaat önderinin katıldığı Etnospor Kültür Festivali 2017 sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin festivalde kurduğu stant ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan dokuma tezgahında kumaş dokurken, BİST Başkanı Himmet Kardağ ise demir dövdü.
En güzel eserleri anneler için söylediler 2017-05-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Anneler Günü dolayısıyla özel bir program hazırladı. Sanatçılar birbirinden güzel sanat müziği eserlerini anneler için seslendirdi.
Genç Denizli'den karma sergi 2017-05-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan kulüplerin hazırladığı Karma Sergi açıldı. Gençlerin el emeği göz nuru 370 eserinin içerisinde bulunan Fethi Sekin ve Ömer Halisdemir'in portreleri yoğun ilgi çekti.