Nisan Ayı Meclis Gündemi 2017-04-13
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Nisan ayı toplantısı 17 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Büyükşehir Ulaşım A.Ş.’den deprem ve yangın tatbikatı 2017-04-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., yangın ve deprem konusunda bilgi birikimlerinin artması ve herhangi bir afet karşısında hazır olunması için gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi.
Başkan Zolan’a büyük övgü 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı hafta sonu Türkiye’nin en ünlü yazarlarını ağırladı. Onbinlerce vatandaş fuara akın ederken, yazarlarla fotoğraf çektirip imza almak isteyen kitapseverler uzun kuyruklar oluşturdu. Ünlü yazarlar yoğun kalabalık karşısında şaşırarak düzenledikleri ilk fuarda bu başarıyı yakalayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a tebrik etti.
Büyükşehir’den Bahar Konseri 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Bahar Konseri düzenledi. Yaklaşık 2 saat süren konser büyük bir beğeni ile izlendi.
Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zolan, 172 yıldır Türk milletinin övünç kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı.
Kitap fuarı rekor kırdı 2017-04-10
10 günde 264.000 ziyaretçi...Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı 10 günde 264.000 ziyaretçi ile rekor kırdı. Denizli’deki ilk kitap fuarında ulaşılan ziyaretçi sayısı büyük ses getirirken, satış rakamlarıyla da zirveye oturdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, katılımcılara, yayın evlerine, yazarlara ve emek veren herkese teşekkür etti.
5 bin yılık geleneğe muhteşem final 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 6. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı’nın finali 5’i Türk dünyasından olmak üzere kente gelen 27 aşığın katılımıyla yapıldı. 5 bin yıllık geleneğin geleceğe aktarılması için yapılan etkinlik büyük beğeni topladı.
Dünya Sağlık Günü’nde sağlık için buluştular 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya Sağlık Günü'nde düzenlenen "Yaşam için sağlık” etkinliğine katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği spor kurslarına katılan kadınlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Her şeyin başı sağlık, sağlık yoksa hayatın anlamı yoktur” dedi.
Başkan Zolan’dan Çardak ve Bozkurt’a ziyaret 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Çardak ve Bozkurt’u ziyaret etti. Her iki ilçede sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, “Allah’ın izni ile hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.
Büyükşehir çocukları kitapla buluşturuyor 2017-04-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarında çocukları kitapla buluşturuyor. Her gün isteyen 7 bin ilkokul öğrencisini fuara götüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kitap okuyan bir gelecek için çabalıyor.