Yeni çevre yolunda geri sayım başladı 2018-09-12
Ulaşım projeleri ile kent trafiğini büyük ölçüde rahatlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolunda sona yaklaştı. Hal Köprülü Kavşağı'nın ardından Bozburun Köprülü Kavşağı'na bağlanacak 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu ile onbinlerce araç şehir merkezi trafiğine girmeyecek. Dev proje ile onlarca mahalle İzmir ve Ankara yoluna kolay bir şekilde ulaşacak.
Büyükşehir'den fotoğraf sanatına büyük destek 2018-09-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği (DEFSAD) tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na 51 ülkeden 5 bin 749 eser katıldı. Binlerce eserin arasından ödüle layık görülen 219 fotoğraf 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sergisi ile beğeniye sunuldu.
Yaz konserleri devam ediyor 2018-09-11
Denizlililer, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla buluşmaya devam ediyor.
Çakmak Mahallesi'nde Su Kesintisi 2018-09-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 12.09.2018'de Çakmak Mahallesi'nde su kesintisine gidilecektir.
Büyükşehir ile tarihe yolculuk kaldığı yerden devam ediyor 2018-09-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi kaldığı yerden devam ediyor. On otobüslük kafileyi uğurlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyük bedeller ödenerek düşman postalının bastırılmadığı topraklara yolculuk edecek vatandaşlardan şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.
Başkan Osman Zolan, şampiyonlarla buluştu 2018-09-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ve Türkiye'yi yurtdışında başarıyla temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı ile bir araya geldi. Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.
Eylül Ayı Meclis Gündemi 2018-09-10
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Eylül ayı toplantısı 14 Eylül 2018 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Denizlililer kapalı yüzme havuzlarına akın etti 2018-09-08
Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezinde 3, ilçelerde ise 4 adet olmak üzere bu yıl hayata geçirdiği toplam 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi ile birlikte 8'e ulaşan spor tesisleri yüzme öğrenmek isteyen vatandaşların akınına uğradı. Bu yaz döneminde 25 bin kişi yüzme kursuna katıldı.
Öğrenim yardımı müracaatları 10 Eylül’de başlıyor 2018-09-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 10 Eylül 2018 Pazartesi günü başlıyor. 5 Ekim'e kadar devam edecek başvurular www.denizli.bel.tr üzerinden gerçekleştirilecek.
Başkan Osman Zolan: “Denizlimiz örnek bir şehir haline geldi” 2018-09-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem Projesi kapsamında düzenlenen Yaz Kampı'nın kapanış programında kadınlarla bir araya geldi. Benim Mahallem Projesinin her geçen gün büyüdüğünü belirten Başkan Osman Zolan Denizli'nin örnek bir şehir haline geldiğini vurguladı.