2018’in ilk Halk Gününe yoğun ilgi 2018-01-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü 2018 yılında da devam ediyor. Denizlililerin yoğun katılım gösterdiği yeni yılın ilk buluşmasında Başkan Zolan, vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinledi .
Başkan Osman Zolan’dan Yeni Yıl Mesajı 2017-12-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 2018’in tüm insanlığa, ülkemize ve Denizli’ye; barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan Zolan, “Denizlimiz için büyük projelerin hayata geçtiği 2017 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek” dedi.
AK Parti Beyağaç Yönetimi'nden Başkan Zolan'a ziyaret 2017-12-29
AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Başkan Osman Zolan Memur-Sen’e konuk oldu 2017-12-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Denizli İl Temsilciliğini ziyaret etti.
Büyükşehir ve DESKİ personeline SDS müjdesi 2017-12-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de çalışan memurlara ödenecek "Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi" (SDS) imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik imzaladıkları sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Zolan “Çarşamba Kahvesi” ne konuk oldu 2017-12-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) düzenlediği “Çarşamba Kahvesi” adlı sohbet programına konuk oldu. Başkan Zolan, vatana, bayrağa sahip çıkan, değerlerini iyi bilen bir gençliğin Türkiye için çok büyük önem arz ettiğini söyledi.
Denizli modern asfalt şantiyesine kavuştu 2017-12-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi’nden Bozburun Mahallesi’ne taşınarak, modern bir tesisle hizmet verecek yeni asfalt şantiyesinin tamamlandığını müjdeledi. Kısa süre sonra yeni yerine taşınacak tesis modern ve çevreci özelikleri ile örnek olacak.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2017-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un aramızdan ayrılışının 81’inci yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası beyaza büründü 2017-12-25
Denizli'de hafta sonu etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, bir kez daha beyaza büründü. Hafta sonu tatilini fırsat bilen Denizlililer karın keyfini çıkarmak için yaylaya akın etti.
THM Korosu’ndan yılsonu konseri 2017-12-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, “Gurbetten Sılaya Mektuplar” adlı yılsonu konseri düzenledi. Anadolu’ya has ezgilerin seslendirildiği gece, sanatseverlerden tam not aldı.