Denizli’nin geleceğini planlayacaklar 2017-07-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda kentin 2050 yılına kadar kullanılması planlanan 1/25000’lik nazım imar planı anlatıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’nin geleceğini planlıyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan: “Yangının yaralarını saracağız” 2017-07-04
Sarayköy ilçesinde çıkan orman yangını söndürme çalışmalarına katılarak dün geceden itibaren ekiplerin başında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Denizli’nin büyük bir yangın felaketi yaşadığını belirten Başkan Osman Zolan, yangının yaralarını kısa sürede saracaklarını söyledi.
Araç Satış İhale İlanı 2017-07-03
Belediyemize ait aşağıda yer verilen araçlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu' nun 45 inci maddesi gereği açık artırma ile satılacaktır.
Denizli, modern ve çevreci asfalt şantiyesine kavuşuyor 2017-07-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi’nden Bozburun Mahallesi’ne taşınarak, modern bir tesisle hizmet verecek asfalt şantiyesi projesini inceledi. Modern ve çevreci yapısı ile örnek olacak kompleks proje kısa süre sonra tamamlanacak.
Taşınacak mezarlar ilanı 2017-07-03
İlbadı (Eski) Mezarlığında yer alan Mehmed Gazi Türbesinin ve medrese kalıntılarının ortaya çıkarılarak türbenin restorasyonunun gerçekleşebilmesi için, Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun 02.06.2017 tarih 6646 sayılı kararına istinaden 25 adet yeni mezar aynı mezarlık içerisinde Belediyemiz tarafından uygun bir alana taşınacaktır.
Büyükşehir’den muhteşem halk dansları gecesi 2017-07-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu muhteşem bir geceye imza attı. 200 kişilik dev ekiple 7 farklı halk oyunu sergileyen Halk Dansları Topluluğu’nun yılsonu gösterisine binlerce vatandaş katıldı.
Yukarı Karakurt’ta su kesintisi 2017-07-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, depo bakım onarım çalışmaları dolayısıyla 04 Temmuz 2017 Salı günü Yukarı Karakurt Mahallesi’nde su kesintisine gidecek.
Denizli, yeni bir yüzme havuzuna daha kavuşuyor 2017-06-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapım devam eden Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemede bulundu. Bölgenin çekim merkezi haline gelecek yüzme havuzunda sona gelindiğini belirten Başkan Osman Zolan, Kayıhan ve İncilipınar’ın ardından Denizli’nin yeni bir yüzme havuzuna daha kavuşacağını kaydetti.
ÜST YAPI ATAĞI DEVAM EDİYOR 2017-06-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı atağının başlatıldığı Ulus Caddesi'nde incelemede bulundu. Alt ve üst yapısıyla örnek bir cadde haline getirilecek Ulus'taki çalışmaların kısa süre içinde bitirileceğini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Denizlimizin güzelliklerine güzellikler katmaya devam edeceğiz" dedi.
Üçkuyular’ın içme suyu sorunu gideriliyor 2017-06-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kireçlenme nedeniyle sık sık su kesintilerinin yaşandığı Bekilli İlçesi'nin Üçkuyular Mahallesi’nde içme suyu hatlarını yeniliyor.