27 yıldır dinmeyen acı 2019-02-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ermenistan askerlerinin 26 Şubat 1992'de Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında gerçekleştirdiği soykırımın 27. yıldönümü nedeniyle anma töreni düzenledi. Azerbaycan ve Türkiye'nin kardeşliğinin daim olacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "İki devlet güçlenerek yoluna devam edecek" dedi.
Büyükşehir'den Hocalı şehitlerini için anma programı 2019-02-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hocalı Soykırımı'nın 27. yıldönümünde "26 Şubat 1992 Hocalı Katliamını Unutmadık" adlı anma programı düzenleyecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini insanlık adına tarihe kara bir leke olarak geçen soykırımın 27. yıldönümü anma törenine davet etti.
Ustalara taş çıkarttılar 2019-02-25
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı bağlama sınıfı öğrencilerinin düzenlediği konser büyük beğeni topladı. Kursiyerler çalıp söyledikleri konserle ustalara taş çıkarttı.
Yeni Cadde ile kesintisiz ve güvenli ulaşım 2019-02-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ulaşım alanındaki yeni yatırımlarından biri olan Yeni Cadde projesinde sona gelindi. Kesintisiz ulaşımın yanında yaya ve araç güvenliğinin de ön planda tutulduğu 30 metre genişliğindeki Yeni Cadde'de yapılan 50 metre uzunluğundaki çift şeritli köprü inşası da tamamlandı.
Sertifikalar Başkan Osman Zolan'dan 2019-02-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’ndan mezun olan 38. dönem kursiyerlerine katılım belgelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı İlanı 2019-02-22
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Kar Amacı Güden İşletmelere Yönelik Güçlü Sanayi ve Temiz Üretim Mali Destek Programlarını 18 Şubat 2019 itibariyle ilan etmiştir.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-02-22
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
DESKİ İhale İlanı 2019-02-19
Sürdürülebilir Şehirler Projesi-I. Denizli İçmesuyu, Atıksu ve Yağmursuyu Sistemleri İyileştirme Projesi.
Barış Manço eserleriyle anılacak 2019-02-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, milyonların gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Barış Manço için anma konseri düzenleyecek. Tüm vatandaşların davetli olduğu konser 21 Şubat 2019 Perşembe günü akşam saat 20.00'de PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak.