Denizlililerden kavşak düzenlemesine tam not 2018-06-27
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin kanayan yarası haline gelen, Dumlupınar ve Lise caddelerinin kesişimindeki trafik sorununu çözmesi vatandaşlardan tam not aldı. Bölgedeki trafik çilesinin sona erdiğini belirterek korna sesinden ve trafik çilesinden kurtulduklarını ifade eden vatandaşlar düzenleme için Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.
İnceler ve Avdan, modern altyapıya kavuştu 2018-06-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi ve Avdan Mahallesi'ne modern alt yapı sistemi kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmaları tamamladı.
Başkan Zolan: “Muhteşem bir zafer” 2018-06-25
Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarını değerlendiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kazananın milli irade ve demokrasi olduğunu vurgulayarak, Türk milletinin kendisine hizmet edenlere bir kez daha sahip çıktığını söyledi.
Başkan Zolan oyunu kullandı 2018-06-24
Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu eşi Berrin Zolan birlikte kullanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Millet iradesinin ortaya konacağı gün bugün, millet ne derse o olacak” dedi.
8. Taş Heykel Kolonisi sona erdi 2018-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kömürcüoğlu Mermer işbirliği ile bu yıl 8.’si düzenlenen Uluslararası Taş Heykel Kolonisi sona erdi. 5 farklı ülkeden 6 heykeltraşın yer aldığı kolonide birbirinden özel eserler görücüye çıktı.
Büyükşehir’den muhteşem halk dansları gecesi 2018-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu muhteşem bir geceye imza attı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katıldığı Halk Dansları Topluluğu’nun yılsonu gösterisine gelen binlerce Denizlili unutulmaz bir gösteri izledi.
Düsturumuz, "Millete hizmetkar olmak" 2018-06-22
Muratdede Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman kendilerine söylediği "Millete hizmetkâr olacaksınız" sözünü hatırlatarak, bu düsturla gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
DAHA TEMİZ BİR DENİZLİ İÇİN 2018-06-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çardak ilçesinde bir süre önce başladığı atıksu arıtma tesisini tamamladı. İleri biyolojik arıtma olarak inşa edilen Çardak Atıksu Arıtma Tesisi bölgenin atıksu kirliliğinin önlenmesinde çok önemli bir rol oynayacak.
"Güzelliklerin altına imza atmaya devam edeceğiz" 2018-06-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak ve Bozkurt ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Osman Zolan, güzelliklerin altına imza atmaya devam edeceklerini söyledi.
Büyükşehir'den sokak hayvanlarına modern tesis 2018-06-20
Sokak hayvanlarının daha modern ve konforlu bir tesise kavuşması için Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, kısa süre içerisinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Türkiye'nin en büyüklerinden biri olacak 5 yıldızlı modern tesis, sokak hayvanlarının barınma, rehabilitasyon ve tedavi merkezi olacak.