BÜYÜKŞEHİR'DEN TEK TUŞLA ACİL SAĞLIK YARDIMI 2018-09-06
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, tek tuşla acil sağlık yardımı dönemi başlattı. Yalnız yaşayan, yürümekte güçlük çeken ve yatalak hastaların evlerine "Acil Yardım Cihazı" yerleştiriliyor. Yeni uygulama ile vatandaşlar acil bir durumda tek tuşla yardım talep edebiliyor.
Zabıta Teşkilatı 192 yaşında 2018-09-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli için gece gündüz fedakarca çalışan teşkilatın Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Osman Zolan, “Sizler bizlerin gözü kulağısınız, görünen yüzümüz, dokunan elimizsiniz” dedi.
Trafiğe kapalı yol 2018-09-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Özel İdare İşhanı'nda başlayacak yıkım çalışmaları nedeniyle güvenlik tedbirleri alacak. Bu kapsamda Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Enverpaşa Caddesi'nin bazı kesimlerinde yolun trafiğe kapatılacağı duyurulurken, güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından yıkım çalışmaları başlayacak.
Yeni Cadde'de geri sayım başladı 2018-09-05
Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımları tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce yapımına başladığı 30 metre genişliğindeki "Yeni Cadde" projesi ile bölge trafiğinde büyük rahatlama sağlayacak. Proje ile İzmir Bulvarı'nın yanında özellikle Örnek Caddesi, Ahi Sinan Caddesi ve Merkezefendi Caddesi trafiği daha da akıcı olacak.
Büyükşehir'den yeni bir yaşam alanı daha 2018-09-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha kazandırıyor. Projede park, sosyal tesis, yürüyüş ve koşu yolu, açık alan spor aletleri, mini futbol sahası, çocuk oyun alanı, oturma alanları ve 120 araçlık otopark yer alıyor.
Başkan Osman Zolan’la Halk Günü'ne yoğun ilgi 2018-09-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü buluşması Denizlililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Vatandaşların istek, sorun ve önerilerini aracı olmadan dinleyen Başkan Osman Zolan, Halk Günü buluşmalarının amacına uygun şekilde devam ettiğini söyledi.
Denizli Öğrenci Kart’ta vize dönemi başladı 2018-09-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda vize dönemi başladı. Vize dönemi 30 Eylül 2018 tarihinde sona erecek.
Denizlililerden Yörük Şöleni'ne yoğun ilgi 2018-09-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Yörük kültürünün gelecek nesillere aktarılarak yaşatılmasına katkı koymak amacıyla düzenlediği Yörük Şöleni yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte Yörük kültürünün önemine vurgu yapıldı.
KEFE YAYLASI’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ 2018-09-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce düzenleme çalışmasını tamamladığı Kefe Yaylası ile 23. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri’ni görkemli bir törenle açtı. Vatandaşların akın ettiği Kefe Yaylası açılış töreninde konuşan Başkan Osman Zolan, “Denizli’ye hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.