Büyükşehir’den Anne-Bebek Sağlığı semineri 2018-11-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıklı Kentler projesi kapsamında “Anne ve Bebek Sağlığı” semineri düzenledi.
Büyükşehir'in lezzet elçileri 2018-11-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu’nda eğitim gören kursiyerler Gaziantep ve Alanya’da düzenlenen yöresel yemek yarışmalarından dereceyle döndü. Türkiye'nin farklı illerinde Denizli'nin yöresel tatlarını tanıtan lezzet elçilerinden Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu Eğitmeni Metin Ayhan Yiğit ise Altın Kepçe ödülü aldı.
Tavas modern arıtma tesisine kavuşuyor 2018-11-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas Merkez Atıksu Arıtma Tesisi projesinde sona yaklaştı. Kısa süre sonra tamamlanarak hizmete girecek modern tesis çevre kirliliğinin önlenmesinde kilit rol görevi üstlenecek. Tesis yaklaşık 50.000 kişilik arıtma ihtiyacını karşılayacak.
Çivril meydanına kavuştu 2018-11-27
ÇİVRİL'E ÇOK YAKIŞTI...Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçirdiği park ve yeşil alan yatırımlarıyla büyük övgü toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de düzenleme çalışması yaptığı meydan projesini tamamladı. 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı düzenlemeleri Çivril'e çok yakıştı.
Sera Gazı Azaltım Eylem Planı Çalıştayı yapıldı 2018-11-27
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için başlattığı "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi kapsamında Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı için Denizli Sera Gazı Azaltımı Eylem Planı ve Risk Analizi Çalıştayı düzenlendi.
Otobüs şoförlerine trafik eğitimi 2018-11-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. personeline yönelik düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor.
Araç Kiralama Hizmeti Alınacaktır 2018-11-26
Araç Üstü Teleskopik Platform, Kamyon Üzerine Trafik Levhası Direği ve Yol Kenar Dikmesi Çakma Makinesi Monteli Araç, Vakumlu Yol Yıkama ve Süpürme Makinesi Kiralanması İşi
Gıda Paketi Satın Alınacaktır 2018-11-26
Gıda paketi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Galibiyet Başkan Osman Zolan'a 2018-11-26
Başkan Osman Zolan: "Her zaman destek olmaya devam edeceğiz" Denizlispor'un en zor zamanlarında yanında yer alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeşil siyahlıların galibiyet hediyesi için teşekkür ederek, "Şehrimizin markası Denizlispor'a her zaman destek olmaya devam edeceğiz" dedi.
Yapım İşi 2018-11-23
Denizli Büyükşehir Belediyesine Bağlı Park, Refüj ve Rekreasyon Alanlarının Peyzaj Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.