Denizli kütüphane otobüsü çok sevdi 2017-04-06
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı için özel olarak tasarlanan kütüphane otobüslere vatandaşlar yoğun ilgisi gösteriyor. Bir kütüphane şeklinde kaplanan otobüse binen yolcuların, kitap okuyor şeklinde görülmesi ise büyük dikkat çekiyor. Son 3 günde de Türkiye’nin en ünlü yazarlarını ağırlayacak fuarın hafta sonu yeni bir rekora imza atması bekleniyor.
Kitap Fuarı’nda yazarlara yoğun ilgi 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'nda ünlü yazarlarla buluşan vatandaşlar söyleşi ve imza günlerine yoğun ilgi gösteriyor. Türkiye’nin sevilen yazarlarından Kahraman Tazeoğlu, kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Beni okurlarımla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Sokak Hayvanımı Resimliyorum” 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Dünya Sokak Hayvanları Günü etkinlikleri kapsamında “Sokak Hayvanımı Resimliyorum" adlı resim sergisi düzenledi.
Acıpayamlı çocukların şenlik coşkusu 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği Acıpayam ilçesi ile devam etti. Acıpayamlı çocuklar şenlik boyunca gönüllerince eğlendi.
Aşıklar Bayramı başlıyor 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 6. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı, 05 Nisan 2017 Çarşamba günü akşamı saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ilk etkinlikle başlıyor. Etkinlik kapsamında kente gelen aşıklar Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Acıpayam’da Başkan Zolan’a yoğun ilgi 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam’da vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen yatırımları anlatan Başkan Zolan, Acıpayamlıların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Çameli’ye 25,6 milyon TL’lik yatırım 2017-04-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesinin Çameli ilçesine kazandırdığı 25,6 milyon TL’lik yatırımın toplu açılış ve temel atma töreni yapıldı.
Bekilli yatırımları hız kesmiyor 2017-04-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Bekilli’de vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımları anlatan Başkan Zolan, “Bugün Bekilli’de nerede bir yatırım varsa orada büyükşehrin imzası var” dedi.
Başkan Zolan’dan Çal’a müjdeler 2017-04-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaret ettiği Çal’da ilçeye kazandırılacak otogar ve arıtma tesisi ihalesinin yapıldığını müjdeleyerek, yapımı devam eden kent ormanının kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
“Çocukların mutluluğu bize enerji veriyor” 2017-04-04
Çocuk Şenliği Çal’a taşındı.. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği bu kez Çal İlçesinde düzenlendi. Çal’da çocukların keyfine ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların mutluluğunun kendilerine enerji verdiğini söyledi.