Hanımlar Mahallelere Kurs İstiyor 2007-02-08
Denizli Belediyesi’ne bağlı Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri ve YG 21 Genel Sekreterliği, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Çağlayan’ı ziyaret etti. Çağlayan burada, mahallelerde hanımlara meslek kazandırmaya yönelik planlanan eğitim çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Denizli Belediyesi`nden Türkiye`de Bir İlk Daha 2007-02-08
Denizli Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Yerleşkesi’nde bulunan Kredi Kurtlar Kurumu arazisine Şampiyonlar Ligi maçlarının oynandığı ölçü ve standartlarda sentetik çim saha yaptırdı.
Sevgi Eli`nden Organ Bağışı 2007-02-07
Denizli Belediyesi Sevgi Eli, Ahmet Hulusi Efendi İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin başlattığı Organ Bağışı Kampanyası’na destek oldu.
Rektör Prof. Dr. Kazdağlı`ya Veda Yemeği 2007-02-07
Denizli Belediyesi, 8 yıllık görev süresi dolan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı onuruna veda yemeği düzenledi.
Denizli Belediyesi`nden Basketbol Şenliği 2007-02-06
Denizli Belediyesi, Denizli’de bir ilki gerçekleştirip, basketbol sporunun yaygınlaştırılması için Minik Erkekler Basketbol Şenliği düzenliyor.
Gökpınar Göleti Çevresinde Yapılaşmaya Son 2007-02-06
Denizli Belediyesi, kentin yüzde 70 oranında içme suyu ihtiyacını karşılayan ve zamanında yapılan yanlışlıklar nedeniyle çevresi yapılaşmaya açılmış Gökpınar Göleti’nin kirlenmesini önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Denizli`ye 6. Köprülü Kavşak Geliyor 2007-02-05
Denizli Belediyesi, Denizli’yi İzmir’e bağlayan karayolu üzerinde yapımı planlanan Sümer Kavşağı öncesinde, kavşağın çeşitli çaplarda kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu geçişlerini sağlayacak alt yapı deplasmanları yapımı işini ihale etti.
Atatürk`ün Denizli`ye Gelişi Anısına Konser 2007-02-05
Denizli Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 76. Yılı anısına konser düzenledi.
Denizli Belediyesi`nden Muhtarlara Bilgisayar 2007-02-04
Denizli Belediyesi, merkezdeki 55 mahalle muhtarına, bilgisayar alarak mahallelerindeki sorunları ilgili kurumlara daha kısa sürede iletilmesini sağladı.
Ünlü Sanatçı Manço Unutulmadı 2007-02-02
Denizli Belediyesi, ünlü sanatçı Barış Manço’nun ölümünün 8. yılında anma konseri düzenledi.