Sosyal Etkinlik Merkezleri kayıtları başlıyor 2018-08-31
Denizli'nin 10 ayrı bölgesinde hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıtları 3 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Yaz tatili döneminde de hizmet veren etkinlik merkezleri çocukların eğitim hayatına büyük katkı sağlıyor.
Yaz konserinde "Zafer Bayramı" coşkusu 2018-08-31
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümünde düzenlediği yaz konseri vatandaşların yoğun ilgisini çekti. İncilipınar Parkı'na akın eden vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı.
Bu şenlik kaçmaz 2018-08-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce düzenleme çalışmasını tamamladığı Kefe Yaylası'nın açılış törenini 23. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri ile yapacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu şenliğin ve Kefe Yaylası'nın resmi açılış töreni 01 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 18.00'de yapılacak.
“Şehitlerimizin Emanetleri” Sergisi açıldı 2018-08-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Şehitlerimizin Emanetleri Sergisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Şehitlerimizi unutmayacağız, emanetlerine sahip çıkacağız. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları da bertaraf edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Osman Zolan'dan 30 Ağustos mesajı 2018-08-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki şanlı ordumuz, 96 yıl önce Büyük Taarruz zaferiyle, ‘Ya istiklal ya izmihlal’ diyerek Türk milletinin bağımsız karakterini bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir” dedi.
Büyükşehir'den Türkiye'de bir 'İLK' daha 2018-08-29
Denizli'nin değerlerini gelecek nesillere aktarmasının yanı sıra tüm dünyaya tanıtmak için projeler üreten Denizli Büyükşehir Belediyesi, bıçakçılıkla ünlü Yatağan ile Dünya Bıçakçılık Başkentleri Ağı’nın (Cutlery Capitals Network) resmi üyesi oldu. Büyükşehir'in çalışması ile dünyada sadece 28 şehrin yer aldığı birliğe giren Yatağan bıçakçılığı, daha da tanınır hale gelecek.
Büyükşehir’den Yörük Şöleni 2018-08-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yörük kültürünün gelecek nesillere aktarılarak yaşatılmasına katkı koymak amacıyla 2 Eylül 2018 Pazar günü Cankurtaran Milli Parkı Piknik Alanı’nda Yörük Şöleni düzenliyor.
Büyükşehir’den “Şehitlerimizin Emanetleri” Sergisi 2018-08-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Şehitlerimizin Emanetleri Sergisi açıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatan için şehit düşen kahramanların kullandıkları özel eşyalardan oluşan sergiye tüm vatandaşları davet etti.
Büyükşehir DESKİ’den 6. geleneksel kan bağışı 2018-08-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı'nın düzenlediği kan bağışı kampanyasına 6. kez katılarak örnek bir davranış sergiledi.
23. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri Başlıyor 2018-08-27
Denizli'nin değerlerini yaşatıp gelecek nesillere aktaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri düzenliyor. 3 gün boyunca birbirinden maharetli bıçak ustalarının ve birçok sanatçının boy göstereceği şenlik Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek modern bir görünüme kavuşturulan Kefe Yaylası’nda yapılacak.