Havuz Suyu Kimyasalları Satın Alınacaktır 2018-11-23
Havuz Suyu Kimyasalları Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Beton Parke ve Bordür Satın Alınacaktır 2018-11-23
Beton Parke ve Bordür Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Akaryakıt Satın Alınacaktır 2018-11-23
Akaryakıt alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2018-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Öğretmenliğin insanlığın var oluşundan bu yana en değerli ve saygın bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesiller ülkemizi daha da ileriye götürecek yegane umutlarımızdır” dedi.
Büyükşehir Sırp turizmcileri ağırladı 2018-11-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sırbistan Belgrad Türk Hava Yolları temsilcisi Aleksandra Dejanovic ve beraberindeki turizm acente temsilcilerini ağırladı. Denizli’nin evrensel turizm değerlerine sahip olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Güzeller güzeli Denizlimiz doğal, tarihi ve kültürel değerlerleriyle Türkiye’nin parlayan yıldızı” dedi.
Büyükşehir Denizli'nin geleceğini planladı 2018-11-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planını kabul ederek önemli bir karara imza attı. “Türkiye’de bu işin öncülüğünü yapıyoruz" diyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin geleceğini planladıklarını belirterek, "Plan yoksa yapılan işlerin anlamı da yoktur" dedi.
İMO’dan Büyükşehir Trafik Yönetim Merkezi’ne ziyaret 2018-11-22
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye’de bir ilke imza atarak, teknolojik alt yapısı Denizli’de üretilen tamamen yerli ve milli Trafik Yönetim Sistemi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi üyelerine anlatıldı.