BÜYÜKŞEHİR OTOPARK SORUNUNA SON VERİYOR 2017-10-25
Kınıklı Mahallesi'ne 245 araçlık kapalı otopark...Denizli genelindeki 8 bölgede otopark yapmak için başlattığı kamulaştırma çalışmalarını bitirme aşamasına gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kınıklı Mahallesi'nde 245 araç kapasiteli kapalı otopark yapımına başladı.
Büyükşehir'den girişimci kadınlara destek 2017-10-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen dar gelirli kadınlara umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizlili 30 girişimci kadına düzenlenen törenle mikrokredi çekleri verildi.
PTT'den Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2017-10-24
PTT Denizli Başmüdürlüğü 177. kuruluş yıl dönümü kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Cumhuriyet Bayramı’nda otobüsler ücretsiz 2017-10-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla belediye otobüslerini ücretsiz yaptı. Cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu tarihi günde belediye otobüslerinin ücretsiz olmasına karar verdiklerini söyledi.
Sahipsiz Sokak Hayvanlarının Toplanması ve Rehabilitasyon Hizmeti Alınacaktır 2017-10-24
Sahipsiz Sokak Hayvanlarının Toplanması ve Rehabilitasyonu Hizmet Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Sanal dostluktan gerçeğe 2017-10-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile sosyal medyada 200 binin üzerinde takipçiye ulaşan Denizli Trafik ve Yaşam Grubu, Yaza Veda Pikniği düzenledi. Sanal dostlukların gerçeğe taşındığı etkinliğe binlerce grup üyesi katıldı.
BAŞKAN ZOLAN, GENÇLERLE BULUŞMAYI SÜRDÜRÜYOR 2017-10-23
Başkan Osman Zolan: "Gençler bizim geleceğimiz"... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında gençlerle buluşmayı sürdürüyor. Gençlerin özellikle geçmişe, milli ve manevi değerlere sahip çıkmasını isteyen Başkan Zolan, "Kendi öz değerlerimizi yaşamak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp geleceğe aktarmak gerekiyor" dedi.
Elektrik Enerjisi Satın Alınacaktır 2017-10-23
Serbest Piyasadan Elektrik Enerjisi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Personel Hizmeti Alınacaktır 2017-10-23
Arşiv Evrak Veri Girişi ve Tarama İşinde Çalıştırılmak Üzere Personel Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.