Gençlik Kampı'nda kuş barınağı yaptılar 2017-08-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği Gençlik Kampı'nda bir araya gelen üniversiteli gençler kuş barınakları yaparak anlamlı bir çalışmaya imza attı.
İnhibitör Satın Alınacaktır 2017-08-23
İnhibitör alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Demokrasi şehitleri için 2. kez ringe çıkacaklar 2017-08-23
15 Temmuz darbe kalkışması sırasında şehit ve gazi olan kahramanlar anısına düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvası’nın 2'incisi düzenleniyor. Turnuvaya 9 farklı ilden yaklaşık 250 sporcu katılacak.
Büyükşehir’den ulaşıma dev bir yatırım daha 2017-08-22
Daha güvenli ve kesintisiz ulaşım...Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekliyor. Denizli, İzmir yolu üzerindeki trafiğin kesintisiz ve güvenli bir şekilde sağlanması için hayata geçirilen Hal Köprülü Kavşağı projesi başladı. Görkemli yapısı ile büyük beğeni toplayacak kavşak çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli-Ankara yolunda sağladıkları kesintisiz ulaşımı Denizli-İzmir yolunda da gerçekleştireceklerini söyledi.
Dünyaca ünlü dansçılardan muhteşem gösteri 2017-08-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Tataristan Cumhuriyeti Halk Dansları ve Sanatçıları Programı'nda sahne alan dünyaca ünlü dansçılar Denizlililer için muhteşem bir gösteri sundu.
Gönüllerin projesi 10. yılında 2017-08-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin hayata geçirdiği ve bugüne kadar binlerce gence ışık tutan "Eğitim için El Ele" projesi 10. yılında... Projede yer alan gönüllü eğitmenlerin bir araya geldiği 10. yıl özel etkinliğinde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Nerede okursanız okuyun, hangi branşta eğitim alırsanız alın ama en iyisi olmaya çalışın" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2017-08-19
Bir dizi program için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Dünyanca ünlü dans grubu Denizli’ye geliyor 2017-08-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tataristan Cumhuriyeti Halk Dansları Topluluğunu ağırlıyor. Sergiledikleri performansla dünya çapında ün kazanan Tataristan Cumhuriyeti Halkların Dostluğu Şarkı ve Dans Topluluğu Denizliler için görsel bir şölen sunacak.
"Herkes mahallesi ile özdeşleşecek" 2017-08-17
Benim Mahallem projesine dahil olan 9 mahallede ikamet eden kadınların bir araya geldiği programa katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projeye verdikleri önemi anlatarak, "Bu proje ile herkes mahallesine sahip çıkacak, herkes mahallesi ile özdeşleşecek” dedi.