Denizlili Ünlü Oyunculardan Başkan Zolan’a Teşekkür Ziyareti 2017-06-28
Son dönemin en popüler dizileri olan İçerde ve Söz dizilerinin başarılı oyuncuları Uğur Yıldıran ve Mustafa Yıldıran, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ettiler.
Halk oyunları coşkusuna davet 2017-06-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun, geleneksel hale getirdiği yılsonu gösterisi 1 Temmuz Cumartesi günü yapılacak. 200 kişilik ekiple 7 farklı dans sergilenecek gece Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek.
Denizli'de bayramlaşma geleneği değişmedi 2017-06-25
Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda buluştu.
Büyükşehir yüzbinleri aynı sofrada buluşturdu 2017-06-24
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir ya da iki mahallede düzenlediği gönül sofrası AK Vadi Konutları ve Akhan Mahallesi’nde yapıldı. Ramazan ayı boyunca Denizlili Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası ile Büyükşehir Belediyesinin kurduğu iftar çadırında yaklaşık 250 bin kişi aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Betonarme Boru Satın Alınacaktır 2017-06-23
Betonarme Boru Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Bayramda otobüsler iki gün ücretsiz 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Üst yapı atağı ilçelerde de devam ediyor 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ulus Caddesi’nden başlattığı üst yapı çalışmaları ilçelerde de devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün Tosunlar Mahallesi’nde yapılan üst yapı çalışmalarını inceledi.
Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.
Başkan Zolan'dan geleneksel bayramlaşmaya davet 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir mahallede düzenlediği gönül sofrası Karaman ve Merkezefendi ile devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri Ramazan Bayramı’nın birinci günü, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 14.00'de düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
Büyükşehir'den örnek bir proje daha "BENİM MAHALLEM" 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi mahalle muhtarlarının başkanlığında oluşturulan ve ilk olarak 8 mahallede başlatılan "Benim Mahallem" projesi başlattı. Proje ile mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi hedefleniyor.