Başkan Osman Zolan, Buldan ve Acıpayamlılarla buluştu 2018-06-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ve Acıpayam ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. Her iki ilçede vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Osman Zolan, “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışıyla gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Kale üniversite binası yeni döneme hazır olacak 2018-06-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde yapımı süren üniversite binasını yeni eğitim öğretim dönemine yetiştireceklerini müjdeledi. Kale'nin isteğinin başının tacı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Vatandaşlarımız istiyorsa biz de gece gündüz çalışır yaparız' dedik ve kolları sıvadık” dedi.
Denizli, Büyükşehir sofralarında buluştu 2018-06-18
Denizlililer, ramazan ayı boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir ya da iki mahallede düzenlediği gönül sofraları, sahur programları ve iftar çadırında buluştu. Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği gönül sofralarında bu yıl da 250 binden fazla kişi aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Birlik ve beraberliğin adresi yine değişmedi 2018-06-16
Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda buluştu.
Başkan Osman Zolan'dan Babalar Günü mesajı 2018-06-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Geleneksel bayramlaşma bayramın 2. günü 2018-06-14
Denizli'nin vazgeçilmezlerinden olan geleneksel bayramlaşma programı Ramazan Bayramı'nın ikinci günü saat 11:30’a alındı. Denizlililer her bayram olduğu gibi yine 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda kucaklaşacak.
Başkan Osman Zolan, belediye personeliyle bayramlaştı 2018-06-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaşarak herkese sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.
Mucizenin adı: Sevgi Eli 2018-06-13
Kızlarının düğün hazırlıklarını yaparken çıkan yangında evleri küle dönen Yılmaz ailesine Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli sahip çıktı. Yangından 4 gün sonra kendileri için kiralanan evde yeni eşyalarına kavuşmanın sürprizini yaşayan Yılmaz ailesi mucize olarak nitelendirdikleri olay karşısında sevinçten havalara uçtu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yılmaz ailesinin mutluluğuna görüntülü olarak bağlanarak ortak oldu.
Akhan ve Akvadi’de iftar bereketi 2018-06-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Akhan Mahallesi ve Akvadi Konutları’nda kurduğu iftar sofrasında binlerce Denizliliyi ağırladı. Ramazanın dolu dolu geçtiğini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukluğunda yaşadığı bayramları anlatarak, bayramda seyahat edecekleri kurallara uyma konusunda uyardı.
Bayramda otobüsler 2 gün ücretsiz 2018-06-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.