Kitap Fuarında Rekor Kırıldı 2017-04-03
Kitap Fuarı’na 68.000 kişi geldi... Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı açıldığı günden bu yana 68 binin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşarak kırılması zor bir rekora imza attı.
Evlilik Okulu 31’nci dönem mezunlarını verdi 2017-04-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu 31’nci dönem mezunlarını verdi.
Denizli sizlerle daha güzel 2017-04-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi çalışanlarıyla bir araya geldi. Yapmış oldukları çalışmalar için çalışanlara teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Denizli’yi hep birlikte güzelleştiriyoruz” dedi.
Başkan Zolan Beyağaçlılarla buluştu 2017-04-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe gezileri kapsamında Beyağaçlılarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlattı, vatandaşlarla kucaklaştı.
Başkan Zolan: “Hedefimiz Denizli'yi daha ileriye götürmek” 2017-04-02
Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret ederek galericilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, örnek bir projeye imza attıklarını belirtti. Otomobil galericileri için de başlatılan projenin son safhasına geldiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Hedefimiz Denizli'yi daha ileriye götürmek” dedi.
Büyükşehir’den kitap fuarına ücretsiz ulaşım 2017-04-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’na kentin iki ayrı noktasından ücretsiz otobüs seferleri kondu. Fuar alanına PAÜ KYK önünden ve 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’ndan ücretsiz otobüs kalkacak.
Çocuk Şenliği’nin durağı Beyağaç oldu 2017-04-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilen ve ilk olarak ilçelerde başlayan Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği’nin bu kez durağı Beyağaç oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç’ta da çocukları yalnız bırakmadı.
Yapım İşi 2017-03-31
Çivril Meydan Park Yapım ve Bina Tadilat İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehirden Çivril’e 3.500 fidan 2017-03-31
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Orman Haftası dolayısıyla düzenlediği Ağaç Dikim Günleri kapsamında Bayraktepe Mesireliği’nde 3.500 fidanı toprakla buluşturdu.
Ege’nin en büyük kitap fuarı kapılarını açtı 2017-03-31
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı kapılarını açtı. İlk gün 10 binin üzerine kişinin akın ettiği fuarda 163 yazar, 123 yayınevi Denizlililerle buluşacak. Ünlü yazarların imza günlerinde kitapseverlerle bir araya geleceği Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı 10 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.