Büyükşehir Meclisi 5 yılda 6.380 karara imza attı 2019-02-19
Denizli'nin Büyükşehir olmasının ardından ilk kez göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Meclisi 2014-2019 döneminin son toplantısını gerçekleştirdi. Son toplantıda duygusal bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli için 5 yılda 6 bin 380 karara imza attıklarını vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Osman Zolan, Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti 2019-02-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getiren, içerisinde sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri ile büyük ilgi gören Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Zolan, tesis ile Denizli’nin sosyal ve kültürel hayatına ayrı bir renk geldiğini söyledi.
BÜYÜKŞEHİR'DEN 100 MİLYON LİRALIK DEV YATIRIM 2019-02-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, kentin geleceği için hayati öneme sahip olacak Acıpayam Akdere Barajı'nın yapımı için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DSİ'ye yaptıracakları Acıpayam Akdere Barajı'nın geleceğe atılan büyük bir yatırım olduğunu belirterek, 100 milyon liraya mal olacak tesisin Denizli'ye 70-80 yıl hizmet edeceğini vurguladı.
Başkan Osman Zolan'dan anlamlı projeye destek 2019-02-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hacı Halil Bektaş Ortaokulu öğrenci, veli ve öğretmenlerin hazırladığı ve geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak "Duygu Seli" adlı şiir kitabının tanıtımına katıldı.
Denizli 1 tık uzağınızda 2019-02-17
Teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 13 ayrı noktasına koyduğu şehir kameraları ile Denizli’yi dünyaya izlettiriyor. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’ndan Denizli Kayak Merkezi'ne kadar kentin önemli noktaları internetten an be an izlenebiliyor.
Laodikya, Büyükşehir ile ayağa kalkmaya devam ediyor 2019-02-16
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008 yılında Türkiye'de ilk kez Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı protokolle işletmesini üstlenip, kazı çalışmalarına destek verdiği Laodikya Antik Kenti'nde bulunan 2200 yıllık Batı Tiyatrosu'nda kazı ve restorasyon çalışmaları sürüyor.
Karikatür Yarışması başvurularında son 1 hafta 2019-02-14
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 2’ncisini düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Karikatür Yarışması" başvurularının tamamlanmasına son 1 hafta kaldı. Amatör ve profesyonel herkesin katılabildiği yarışma da "Denizli’de Turizm" konulu karikatürler yarışacak.
Doğa ve çevre dostu Büyükşehir 2019-02-14
Geçen yıl yaklaşık 9 bin kg atık pil toplayarak milyonlarca ton toprak ve suyun kirlenmesini engelleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, TAP işbirliğiyle merkez ve ilçelerdeki okullarda görev yapan öğretmenlere "Atık Pil Eğitim Semineri" verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yılki atık pil toplama hedefini 10 ton olarak açıkladı.