Başkan Osman Zolan: “Geleceğimize sahip çıkıyoruz” 2017-02-20
Denizli Büyükşehir Belediyesinin amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla düzenlediği toplam 900.000 TL’lik maddi destek programı Sarayköy, Buldan, Güney ve Babadağ ilçeleri ile devam etti. Spora yaptıkları yatırımla geleceğe sahip çıktıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz" dedi.
“Çivril doğa turizminin merkezi olacak” 2017-02-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlatarak, bu yatırımlarla ilçenin doğa turizminin merkezi olacağını söyledi.
Girişimci kadınlara Büyükşehir desteği 2017-02-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen dar gelirli kadınlara umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizlili 15 girişimci kadına düzenlenen törenle mikrokredi çekleri verildi.
Büyükşehir’den tüm ilçelere ücretsiz spor kursu 2017-02-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı “Tüm ilçelere ücretsiz spor kursu” çalışması hayata geçti. Başkan Osman Zolan, bu kapsamda Çivril’de düzenledikleri pilates kursuna katılan kadınlarla bir araya gelerek, gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti.
Amatör kulüplere Büyükşehir desteği sürüyor 2017-02-17
Amatör spora verdiği destekle geleceğin yeteneklerinin gelişmesine büyük katkı sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Amatör spor kulüplerine yapılacak toplam 900.000 TL’lik maddi yardım programı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla Tavas’ta gerçekleşti.
Amatör spor kulüplerine destek sürüyor 2017-02-16
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine desteği sürüyor. Amatör spor kulüplerine yapılacak 900.000 TL’lik maddi yardım programının Çivril, Baklan, Çal ve Bekilli bölümü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla Çivril ilçesinde düzenlendi.
Büyükşehir Zabıta’dan örnek davranış 2017-02-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kızılay’ın “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına katılarak örnek bir davranış sergiledi.