3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na büyük ilgi 2017-08-16
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'ncüsünü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması'na başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihinin 01 Eylül 2017 olduğu hatırlatıldı.
Çivril'in çehresi değişiyor 2017-08-16
"Çivril Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak"... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesini ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri inceledi, vatandaşlarla kucaklaştı. Üst yapısı tamamlanan sanayi sitesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, “Çivril, Ege’nin parmakla gösterilen ilçesi olacak” dedi.
Büyükşehir 5 ilçede vahşi depolamaya son veriyor 2017-08-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde toplanan evsel katı atıkların bir araya toplanıp bertaraf edileceği Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin yapımına başladı. Tesisin tamamlanması ile 5 ilçeden toplanan katı atıkların çevre kirliliği ve halk sağlığına yapacağı olumsuzluklara son verilecek ve atıklar ekonomiye geri kazandırılacak.
Tarihi yapılar Büyükşehir ile hayat buluyor 2017-08-14
Denizli'de geçmişe tanıklık eden tarihi evleri restore ederek şehir yaşamına yeniden kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanında ilçelerdeki tarihi yapıları da yok olmaktan kurtarıyor. Bugüne kadar birçok tarihi yapıyı yok olmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Dönemi mimari özellikleri taşıyan 81 yıllık Güney Eski Hükümet Binasını restore ediyor.
Tavas Sanayi Sitesi sıcak asfalta kavuştu 2017-08-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Tavas Sanayi Sitesi'nde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Sanayi esnafı ile bir araya gelen Başkan Osman Zolan, "Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi
Başkan Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı 2017-08-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti’nin 16’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İlklerin partisi olan AK Parti'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan ile bütün olan bir teşkilat olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, partisinin 16. kuruluş yıldönümünü kutladı.
İÇME SUYUNA DEV YATIRIM 2017-08-11
BÜYÜKŞEHİR DESKİ'DEN 16 İÇME SUYU DEPOSU... Geçen yıl Denizli genelinde 44 adet içme suyu deposu yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), 16 adet daha içme suyu deposu yapmak için çalışma başlattı. Kent genelinde 35 adet içme suyu deposunun bakım ve onarımını da tamamlayan Büyükşehir DESKİ, bu yıl 60 adet daha içme suyu deposunun bakım ve onarımını yapacak.