DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIMDA YERLİ VE MİLLİ PROJE İLE TÜRKİYE’DE İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ 2017-12-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilke imza atarak, teknolojik alt yapısı Denizli’de üretilen tamamen yerli ve milli Trafik Yönetim Sitemini hayata geçirdi. Denizli’de merkezde bulunan tüm kavşakların tek bir merkezden yönetildiği Trafik Yönetim Sistemi, Denizli trafiğini sürdürülebilir bir seviyeye çıkararak daha sağlıklı bir trafik ortamı sunuyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Türkiye’de bir ilke imza atarak Trafik Yönetim Sistemini hayata geçirdik. Tamamen yerli ve milli olan projemiz ile şehir trafiğini tek bir merkezden yönetebiliyoruz” dedi.
Vuslatın 744. yılında Hz. Mevlana anıldı 2017-12-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şeb-i Arus etkinliği ile Hz. Mevlana Celaleddin Rumi, hakka vuslatının 744. yılında anıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Mevlana için vuslat, düğün günü, yeni bir hayata, gerçek hayata uyanma günü” dedi.
Başkan Zolan Halk Dansları kursiyerleriyle bir araya geldi 2017-12-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu kurusunu ziyaret ederek, kursiyerler ve aileleri ile bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de birçok vatandaşımıza halk oyunu öğrettik ve öğretmeye de devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Sarayköy Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-15
AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Başkan Osman Zolan: “Yeni yaya üst geçidimiz hayırlı olsun” 2017-12-14
Vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşımı için yatırımlarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımına başladığı Üniversite Yaya Üst Geçidi’nde tabya yerleştirme işlemi tamamlandı. Vatandaşların tırnağına bile zarar gelmesini istemediklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu yatırımla bir can kaybını önleyebilirsek, bir insanımızın acı çekmesini önleyebilirsek kendimizi mutlu addederiz. Yeni yaya üst geçidimiz hayırlı olsun” dedi.
AK Parti Çal İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-14
AK Parti Çal İlçe Başkanı Yüksel Yılmaz ve yeni yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
AK Parti Bozkurt İlçe Teşkilatından Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-13
AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Ahmet Bayar ve yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.