İşyeri Kiralama İhale İlanı 2017-03-30
Mülkiyeti Belediyemize ait olan; aşağıda muhammen bedelleri, geçici teminatları ile ihale gün ve saatleri belirtilen işyerleri, Denizli Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından 2886 sayılı Yasanın 45.maddesi uyarınca açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Denizli’nin 15 Temmuz Anı Defteri Külliye’de 2017-03-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hain FETÖ’nün yaptığı darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Büyükşehir Belediyesinin kurduğu Demokrasi Kürsüsü’nde kaleme alınan anıların yer aldığı 15 Temmuz Anı Defterini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdi. Türkiye’nin bir kez daha istiklal mücadelesini kazandığı demokrasi nöbetlerinde yazılan anıların derlendiği “15 Temmuz Anı Defteri” Külliye’de sergileniyor.
Çocuk Şenliği Buldan'a taşındı 2017-03-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6. gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği Buldan’a taşındı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ ve Sarayköy'ün ardından Buldan'da gerçekleştirilen şenliğe de katılarak çocuklarla bir araya geldi.
Başkan Zolan Buldan’a çıkarma yaptı 2017-03-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Buldanlılarla kucaklaştı. Sabah erken saatlerde başlayan Başkan Zolan’ın Buldan ziyareti gece yarısına kadar sürerken, vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.
“Sarayköy en güzelini hak ediyor” 2017-03-29
Sarayköy’e alt yapı müjdesi... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün yıllardır kanayan yarası haline gelen alt yapısını baştan aşağı değiştireceklerini müjdeledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sarayköy’e doğalgaz müjdesi de verdiğini kaydeden Başkan Zolan, birçok mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek, “Sarayköy en güzelini hak ediyor” dedi.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2017-03-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, “İslam coğrafyasının ve tüm hemşerilerimin Regaib Kandilini tebrik ediyorum” dedi.
164 yazar, 123 yayınevi Ege’nin en büyük kitap fuarında 2017-03-28
Dev bir organizasyona imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kitapseverlerin heyecanla beklediği Ege’nin en büyük kitap fuarını açıyor. 31 Mart’ta açılıp 10 gün sürecek 1. Denizli Kitap Fuarı’nda 164 yazar, 123 yayınevi Denizlililerle buluşacak. Birçok ünlü yazar imza günlerinde kitapseverlerle bir araya gelecek.
Büyükşehir’den “Müsadenle Shakespeare” 2017-03-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde “Müsadenle Shakespeare" adlı oyunu sergiledi.
Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği Sarayköy'de 2017-03-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6.sı gerçekleştirilen ve ilk olarak ilçelerde başlayan Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ'ın ardından Sarayköy'de gerçekleştirilen şenliğe katılarak çocukların eğlencesine ortak oldu.
Muhtarlardan, Başkan Zolan’a ziyaret 2017-03-27
Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Adnan Kuloğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Muhtarlık makamı, yerel yönetimlerin başladığı yerdir” dedi.