Başkan Osman Zolan, belediye personeliyle bayramlaştı 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının tek tek bayramını kutlayan Başkan Osman Zolan, tüm personele sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diledi.
Büyükşehir'den akıllı ulaşım dönemi 2017-06-22
Geçen yıl ulaşımda seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, fiziki alt yapının yanında teknolojinin de tüm imkanlarını kullanarak toplu taşıma sisteminde akıllı ulaşım dönemini başlattı. Türkiye'ye örnek olacak proje ile vatandaşlar masa üstü veya mobil iletişim araçlarından belediye otobüslerinin anlık konum bilgileri, otobüs hareket saatleri gibi bir çok bilgiye anında ulaşıyor.
Sevindik'e alt yapı müjdesi 2017-06-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevindik Mahallesi sakinleri tarafından yoğun talep aldıkları alt yapı çalışmalarının 2018 yılında başlayacağını müjdeledi.
Bayram öncesi mezarlıklar temizleniyor 2017-06-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi de vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor.
Büyükşehir'den 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2017-06-20
Eserler bizden fotoğraflar sizden... Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'ncüsünü düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması" başladı. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmada Denizli il sınırları içindeki parklar, doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan kareler yarışacak.
Gönül sofrası Fatih Mahallesi'nde kuruldu 2017-06-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan gönül sofrasının durağı Fatih Mahallesi oldu. İki gün süren Kars, Ankara ve Denizli programını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir gün Türkiye’nin bir ucunda diğer gün de burada, başka bir ucunda iftar yapıyoruz" diyerek asıl amacın gönüller yapmak olduğunu söyledi.
Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2017-06-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan sunmaktadır" dedi
Büyükşehir’den ulaşıma dev bir yatırım daha 2017-06-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi. Uzun süredir eski Zahire Pazarında hizmet veren tesis Sümer Mahallesi’ndeki 22.000 metrekarelik alana yapılan modern yerine taşınacak, bölgede yaşanan trafik yoğunluğu ise ortadan kalkacak.
Acıpayam'da alt yapı atağı 2017-06-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam ilçesinin Gölcük Mahallesi ile Merkez Yukarı, Çamlık, Aşağı ve Yeni Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon hattı projesi başlattı. İki ayrı proje ile söz konusu bölgelerdeki alt yapı sorunu son bulacak.
Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı 2017-06-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babaların ve baba adaylarının babalar günün kutladı.