Büyükşehir DESKİ'den Denizli'ye 76 içme suyu deposu 2019-02-13
Denizli'de 5.000 km'nin üzerinde döşediği içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının toplam uzunluğu ile rekor kıran Büyükşehir DESKİ, bugüne kadar kent genelinde hayata geçirdiği 32 milyon liralık yatırımla toplamda 60 bin metreküplük 76 adet içme suyu deposu yaptı.
Sevgi Eli 13 yaşında 2019-02-13
Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 13 yaşına girdi. 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Sevgi Eli’ne katkıda bulunan binlerce hayırseverlere teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sevgi eli sizin elinizdir" dedi.
Kapalı yüzme havuzları 100 binler kulübünde 2019-02-12
Denizli Büyükşehir Belediyesinin il merkezinde 3, ilçelerde ise 4 adet olmak üzere hayata geçirdiği 7 kapalı yüzme havuzu ile birlikte 8'e ulaşan kapalı yüzme havuzlarında yüzme eğitimi alan kişi sayısı 100 bine ulaştı. "Denizli'de yüzme bilmeyen kimse kalmayacak" diyen Başkan Osman Zolan, Denizlililere yaz-kış hizmet veren kapalı yüzme havuzları ile ne kadar doğru bir iş yaptıklarının ortada olduğunu söyledi.
Kış turizminin parlayan yıldızı: Denizli Kayak Merkezi 2019-02-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentteki turizm çeşitliliğini artırmak amacıyla hayata geçirdiği Ege'nin en büyük kayak merkezi kış turizminin parlayan yıldızı oldu. Toplam 13 km uzunluğunda 9 adet pisti ile dünya standartlarında hizmet veren merkez başta Denizli ve Ege olmak üzere Türkiye'nin dört bir tarafından ziyaretçi akınına uğruyor.
Şubat Ayı Meclis Gündemi 2019-02-11
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Şubat ayı toplantısı 15 Şubat 2019 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DESKİ Genel Kurulu 2019 Yılı 1. Olağanüstü Toplantı Gündemi 2019-02-11
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 2019 yılı 1. olağanüstü toplantısını yapmak üzere 15 Şubat 2019 Cuma günü saat: 17.00’de Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
"Aynı Yoldayız" 2019-02-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. şoförlerine yönelik "Aynı Yoldayız" adlı kişisel gelişim eğitimi kapsamında etkili iletişim, stres yönetimi ve farkındalık eğitimi verildi.
Büyükşehir ile Türk el sanatları yaşatılıyor 2019-02-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi 8 farklı merkezde 50 farklı branşta binlerce kursiyere Türk el sanatlarını öğretiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin unutulmaya yüz tutmuş Türk el sanatlarını yaşatmak için düzenlediği kurslara yeni sezonda yaklaşık 2 bin kişi başladı.
Büyükşehir "ilk"lere adını yazdırmaya devam ediyor 2019-02-08
İnsanlığın karşılaştığı en büyük çevresel felaketlerden biri olan iklim değişikliğinin vereceği zararı en aza indirmek için "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı taslağını tamamladı. Haziran ayında hazır olacak Eylem Planı, Bursa ve İstanbul'un ardından Türkiye'de 3. olacak.
Başkan Osman Zolan'dan "Osman Gazi" bebeğe ziyaret 2019-02-08
Denizli Büyükşehir Belediyesinin sağlıklı nesiller için hayata geçirdiği Hamilelik Okulu’nu 2 gün önce tamamlayan Zehra-Süleyman Kaplan çiftinin bu sabah (cuma) bebekleri dünyaya geldi. Gençlere 2 gün önce katılım belgesi veren Başkan Osman Zolan, Kaplan çiftinin davetini kırmayarak "Osman Gazi" adı verilen minik bebeği ziyarete gitti.