Yenişehir'de su kesintisi 2017-05-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla, 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü Yenişehir Mahallesi'nde su kesintisine gidilecek.
Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları 2017-05-08
"Milli Mücadele'de Denizli" ve "Müftü Ahmet Hulusi Efendi" Konulu Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları
Denizli'ye hayran kaldılar 2017-05-08
Sağlıklı Kentler Birliği 26. Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı... Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 26. Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Jeotermal kaynakların Türkiye ekonomisine daha fazla katkısının ele alındığı toplantıya katılan çok sayıda belediye başkanı, meclis üyeleri ile akademisyenler başta Teleferik ve Bağbaşı Yaylası olmak üzere Denizli'ye hayran kaldı.
Camın sanatla buluştuğu şehir: Denizli 2017-05-08
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği ve Türkiye'nin ilk cam festivali olma özelliği taşıyan Uluslararası Denizli Cam Bienali tamamlandı. Yerli ve yabancı cam sanatçılarının gösterileri ile yoğun ilgi çeken bienal ziyaretçi akınına uğradı.
SAĞLIKLI KENTLER DENİZLİ’DE BULUŞTU 2017-05-06
Düzenlediği dev organizasyonlar ile ulusal ve uluslararası etkinliklerin merkezi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliğinin 26. Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen onlarca Belediye Başkanı, Karahayıt’ta düzenlenen “Sağlıklı Kentlerde Jeotermal Kaynakların Kullanımı” konulu toplantıya katıldı.
Yapım İşi 2017-05-05
Pamukkale Çevre Düzenlemesi Projesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir’den cama can katan festival 2017-05-05
Türkiye'nin ilk cam festivali 4. kez kapılarını açtı... Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ve Türkiye'nin ilk cam festivali olma özelliği taşıyan Uluslararası Denizli Cam Bienali kapılarını açtı. Cam sanatçılarının gösterileri ile yoğun ilgi çeken bienal 7 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.
Başkan Zolan'dan sporculara Denizli havlusu 2017-05-05
Sağlık için pedal çevirdiler... Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği organizasyonuyla fiziksel aktivite ve aktif yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “Şimdi Hareket Zamanı” sloganıyla Bursa'dan 5 gün önce başlatılan bisiklet turu Denizli'de tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 580 kilometrelik etabın sonunda karşıladığı bisikletçilerin boyunlarına Denizli havlusu astı.
“Palandöken'den Pamukkale’ye Kardeşlik Köprüsü” 2017-05-04
“Palandöken'den Pamukkale’ye Kardeşlik Köprüsü” projesi kapsamında TEOG sınavında başarı gösteren, yetim, öksüz, şehit ve gazi yakını çocuklar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Büyükşehir'den ulusal ve uluslararası 2 dev organizasyon 2017-05-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5-6-7 Mayıs tarihlerinde düzenleyeceği 2 dev organizasyon ile ulusal ve uluslararası etkinliklerin merkezi olacak. 4’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Denizli Cam Bienali ile yerli ve yabancı cam sanatçılarını Denizlililer ile buluşturacak Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin 26. Olağan Meclis Toplantısına ev sahipliği yapacak.