Atık Toplama-Taşıma, Temizlik ve Katı Atık Bertaraf Tesisleri İşletimi Hizmeti Alınacaktır 2017-10-23
Atık Toplama-Taşıma, Temizlik ve Katı Atık Bertaraf Tesisleri İşletimi Hizmet Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Akaryakıt ve Kalorifer Yakıtı Satın Alınacaktır 2017-10-23
Akaryakıt ve Kalorifer Yakıtı Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-10-21
AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı kongrelerini tamamlamasının ardından yeni başkan ve yönetimi ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, vatandaşa hizmet etmek için bulunulan makamların çok önemli olduğunu söyledi.
BÜYÜKŞEHİR VE TURİZMCİLER EL ELE 2017-10-20
Denizli turizminin ilerlemesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Osman Zolan ve turizmciler Denizli turizmi için yeni dönemde yapılacak projeleri konuştu.
“Örnek Kıdemli Vatandaş Ödülü” Ozan Nihat’a 2017-10-19
Türkiye Yaşlılık Konseyi Derneği (TÜRYAK) tarafından düzenlenen “Türkiye'nin Örnek Kıdemli Vatandaşları” temalı programda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından önerilenDenizlili Halk Ozanı Nihat Sönmez, Denizli'nin onuru oldu.
Hamilelik Okulu sertifikaları Başkan Zolan’dan 2017-10-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 8’inci dönem mezuniyet sevinci yaşandı. Anne ve anne adaylarına sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.
Başkan Osman Zolan, muhtarları ağırladı 2017-10-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi ve Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği’ni ağırladı. Muhtarların yerel yönetimin başladığı yer olduğunu ifade eden Başkan Zolan, muhtarlık görevinin çok özel olduğunu söyledi.
Yapım İşi 2017-10-18
SOSYAL TESİS VE ÇEVRE DÜZENLEME YAPTIRILACAKTIR ihale edileceği ilan edilmiştir. Ancak 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 26 ncı maddesine göre aşağıdaki hususlarda , düzeltme ilanı yayımlanmasına karar verilmiştir. Tekliflerin hazırlanması ve sunulmasında düzeltilen maddelerin esas alınması gerekmektedir.
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2017-10-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 19 Ekim 2017 Perşembe günü Bozburun, Goncalı ve Karakova Mahallelerinde su kesintisi yapılacak.