Başkan Osman Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı 2018-06-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Sahur sofrası Meska'da kuruldu 2018-06-13
Her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Meska Toplu Konutlarında sahur programı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sahur programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.
Başkan Osman Zolan'dan geleneksel bayramlaşmaya davet 2018-06-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Ramazan Bayramı'nın birinci günü saat 16:00’da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenleyecekleri geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
ALKIŞLAR BÜYÜKŞEHİRE 2018-06-12
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 15 eserin açılışı ramazan ayı içerisinde yapıldı. 15 gün içinde 15 eserin hizmete girmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, Büyükşehir hizmetlerinde de ramazan bereketi yaşandı.
Yazılım Hizmeti Alınacaktır 2018-06-11
Yazılım Lisanslarının Satın Alınması ve Kiralanması Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir’den çölyak hastalarına destek 2018-06-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde yaşayan çölyak hastalarına glütensiz gıda yardımı yaptı.
Büyükşehir Yaz Spor Okul kayıtları başladı 2018-06-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için yaz ve kış olmak üzere yılda iki dönem halinde düzenlediği Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.
Bakan Zeybekci ve Başkan Zolan'dan birlik ve beraberlik vurgusu 2018-06-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede düzenlenen gönül sofrası Karahasanlı Mahallesi’nde kuruldu. Ekonomi Bakanı Zeybekci ve Başkan Zolan binlerce vatandaşın aynı sofrada buluşmasının önemine dikkat çekerek, Denizli'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. Bakan Zeybekci ve Başkan Zolan'ın sahneye davet ettiği çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesi ise renkli görüntülere sahne oldu.
İftar bereketi İlbade'de 2018-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede düzenlenen gönül sofrası İlbade Mahallesi'nde kuruldu.
Denizli sahur sofralarında da kenetleniyor 2018-06-10
Her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sümer Mahallesi’nde sahur programı düzenledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı sahurda, birlik ve beraberliğe dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik" dedi.