BÜYÜKŞEHİR'DEN 2019'DA DA ZAM YOK 2018-11-21
2018 yılında su ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmediğini hatırlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların bütçelerine katkı sağlamak ve enflasyonla mücadele kapsamında 2019 yılında da su ücretleri ile diğer tüm ücret tarifelerinde artışa gidilmeyeceğini müjdeledi.
“Anne ve Bebek Sağlığı Semineri'ne davet 2018-11-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıklı Kentler projesi kapsamında “Anne ve Bebek Sağlığı” semineri düzenleyecek. Özellikle anne ve anne adaylarının davetli olduğu seminer 23 Kasım Cuma günü saat 14.30’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılacak.
BÜYÜKŞEHİR'DEN 2.100 KM ASFALT 2018-11-20
Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından 19 ilçe ve 622 mahallesine hizmet etmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 550 kilometre yolda sıcak asfalt ile 1550 kilometre yolda 1. ve 2. kat asfalt çalışması yaptı.
Yaşlı ve Engelli Denizli Kart'ta vize dönemi 2018-11-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu, 65 yaş ve üzeri yaşlı, engelli ve yasal haklarından dolayı ulaşımdan ücretsiz yararlanan diğer "Denizli Kart" sahipleri için vize dönemi başladı.
BÜYÜKŞEHİR'DEN DENİZLİ'YE BÜYÜK KAYNAK 2018-11-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, elektrik enerjisi üretilmesi için kiraya verilen Sarayköy ilçesinin Tekke Mahallesi'nde yer alan jeotermal sahada 3901 metre derinlikte ilk rezerve ulaşıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente yapacağı yatırımlar için milyonlarca liralık getiri sağlayacak jeotermal sahadan toplamda 2 milyar TL kaynak sağlanacak.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2018-11-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı 2018-11-16
Denizli il sınırları içindeki parklar, göller, antik kentler ile kentin eski meslekleri ve kent merkezindeki yaşamı anlatan binlerce karenin yarıştığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı.
EVDE SAĞLIK, 1 YAŞINDA 2018-11-16
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sağlık ve hasta nakil birimi 1 yaşına bastı. Merkezin sağlık birimi 1 yılda 5 binden fazla vatandaşın imdadına koşarken, hasta nakil ve sağlık alanında bugüne kadar 104 bin 201 kez hizmet verdi.