Acıpayam yüzme havuzuna kavuşuyor 2017-02-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımına devam edilen Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan, “Yüzme bilmeyen çocuklarımız burada yüzme öğrenecek. Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.
Sinemacılardan Başkan Zolan'a ziyaret 2017-02-14
Denizli'de çekimlerine başlanan "Şeytan'ın Kabilesi: Semur" adlı sinema filminin yapımcısı ve oyuncuları Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden sinemacılar filmin Denizli’nin tanıtımına büyük katkı yapacağını anlattı.
Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine dev destek 2017-02-14
Amatör spor kulüplerine 900.000 TL... Denizli’yi amatör sporların başkenti yapmak için bugüne kadar milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine bu yıl 900.000 TL maddi destek verecek. Denizli’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı 97 kulübe yapılacak maddi destek programı Acıpayam ilçesinde başladı.
Başkan Zolan’dan taziye mesajı 2017-02-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Suriye’de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Denizlili Uzman Çavuş Emin Güngör için taziye mesajı yayımladı.
Şubat Ayı Meclis Gündemi 2017-02-13
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Şubat ayı toplantısı 17 Şubat 2017 Cuma günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DESKİ Genel Kurulu 2017 Yılı 1. Olağanüstü Toplantı Gündemi 2017-02-13
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 2017 yılı 1. olağanüstü toplantısını yapmak üzere 17 Şubat 2017 Cuma günü saat: 17.30’da Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
“Meslekte 60. Yıl Onuru” 2017-02-11
Denizli eski belediye başkanlarından Mimar Ziya Tıkıroğlu’nun meslekteki 60’ıncı yılı onuruna açtığı resim ve fotoğraflarından oluşan eserler, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği sergi ile beğeniye sunuldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Önemli olan geride eser ve iz bırakmaktır” dedi.
Büyükşehir binlerce yıllık sanata sahip çıkıyor 2017-02-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilk kez açtığı halıcılık kursuyla, unutulmaya yüz tutmuş bir sanat dalına daha sahip çıkarak gelecek nesillere aktarıyor.
Yeni nesillere çevre bilinci aşılanıyor 2017-02-09
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni nesillerde çevre bilinci ve hassasiyeti oluşturmak için “Çevrem Sensin” projesini hayata geçirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli kişi başına 13 metrekare aktif yeşil alan ortalamasıyla, Türkiye’nin ortalamasını yükselten ve birçok Avrupa kentini geride bırakan bir şehir haline geldi” dedi.