Gümüşsu Şelalesi’nde sona doğru 2018-11-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa harikası Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı. Çivril ve Denizli'nin önemli değerlerinden biri olan Gümüşsu Şelalesi’ni Denizli turizmine kazandıracaklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz 4 mevsim turizmin merkezi olacak” dedi.
Denizli Tabib Odası’ndan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-11-15
Denizli Tabib Odası Başkanı Dr. Meral Alten ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Evi, oğlu tarafından yakılan Feride Ağan'a Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı 2018-11-14
Evi oğlu tarafından yakıldıktan sonra sokakta kalarak komşularına sığınmak zorunda kalan 65 yaşındaki kanser hastası Feride Ağan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli sahip çıktı. Kendisi için kiralanan evde yeni eşyalarına kavuşmanın heyecanıyla gözyaşlarına boğulan Feride Ağan, “Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Osman Zolan Başkanımızdan ve Sevgi Eli’nden Allah razı olsun” diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Sulama Ücretlerinin Tahsilatı 2018-11-14
Büyükşehir Belediyesi sulama ücretlerinin tahsilatı, gezici veznemiz tarafından yapılacaktır.
Büyükşehir, öğrenim yardımı başvuru sonuçlarını açıkladı 2018-11-14
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyindeki öğrencilere yapacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.
Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi açıldı 2018-11-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nin açılışı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından gerçekleştirildi. 1100 kitaplı kütüphanesi, günlük gazete ve dergiler, internet hizmetinin yanı sıra geleneksel el sanatları eğitimlerinin de verildiği merkez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın örnek gösterdiği "Millet Kıraathaneleri"ne uygun yapısıyla dikkat çekiyor.
Yazılım ve Destek Hizmeti Alınacaktır 2018-11-13
Güvenlik Duvarı Cihazının Garanti, Lisans Sürelerinin Yenilenmesi ve Fiziksel Olarak Yedeklenmesi İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.