Acıpayam Dernekler Birliğinden Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2019-02-07
Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren 19 dernek temsilciliğinden oluşan Acıpayam Dernekler Birliği, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Büyükşehir çalışıyor, Denizli kazanıyor 2019-02-06
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projelerinden biri olan Sanayi Bağlantı Köprüsü, günde ortalama 13 bin aracın geçiş güzergahı olurken hizmete girdiği 10 ayda toplamda 754 bin litre yakıt tasarrufu sağladı. 1.ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi arasındaki güzergahı birbirine bağlayıp 1 km'den daha fazla kısaltan köprü ile Denizlililer kazandı.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-02-06
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Çardak, Büyükşehir ile güzelleşmeye devam ediyor 2019-02-06
Kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de üst yapı çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı sil baştan yenilenen Çardak ilçesindeki Adnan Menderese Bulvarı’nda üst yapı çalışmalarına başladı.
Yıllanmış sorunlar Büyükşehir ile çözüme kavuşuyor 2019-02-05
Denizli'nin uzun yıllar kanayan yarası haline gelen sorunları tek tek çözen Denizli Büyükşehir Belediyesi, kangrene dönen Üçgen Çarşısı ile "Kibrit Kutusu” olarak anılan binanın ardından depreme dayanıksız olması nedeniyle büyük tehlike yaratan Özel İdare İşhanı sorununu da çözdü.
Çocuklar tiyatro ile şenlendi 2019-02-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Keloğlan ve Sihirli Tavuk' adlı oyunu yarıyıl tatili boyunca çocuklar için sergiledi. 9 ayrı seansta sergilenen oyun toplamda 2 bin 500 çocuk tarafından izlendi.
EMITT'de Denizli turizmine yoğun ilgi 2019-02-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 23'üncüsü düzenlenen ve dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan EMITT 2019'da Denizli'yi tanıttı. Denizli’nin tarihi, kültürel ve doğal turistik değerlerinin tanıtıldığı Denizli standı, ziyaretçilerden ve turizm acentelerinden yoğun ilgi gördü.
Büyük Önder Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 88. yılı anıldı 2019-02-04
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 88. yıl dönümü dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi. Denizli’nin Kurtuluş Savaşı mücadelesindeki rolünden övgüyle bahseden Başkan Osman Zolan, "Denizlimiz, kurtuluş mücadelesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında sapasağlam durmuştur" dedi.
Muhtelif mahallelerde Su Kesintisi 2019-02-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün yaptığı içme suyu deposu ana hat bağlantısı nedeniyle 06 Şubat 2019'da Bereketler, 1200 Evler, Şirinköy ve Bahçelievler Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
5 yılda 60 milyon yolcu 2019-02-03
2014 yılı mart ayında hizmete giren Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, bugüne kadar 60 milyon yolcu sayısına ulaştı. Başkan Osman Zolan, merkezin yanında Sarayköy, Honaz, Çal ve Çameli ilçelerine de modern otogarlar yaptıklarını belirterek, "Nerede neye ihtiyaç varsa yapmaya, Denizlimize güzellikler katmaya devam edeceğiz inşallah" dedi.