Başkan Osman Zolan’dan kahraman itfaiyecilere ziyaret 2017-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçtiğimiz günlerde Sarayköy’de meydana gelen toprak kayması sonucunda, toprak altında kalan işçiyi kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri’ni ziyaret ederek tebrik etti.
Gönül sofrası binlerce kişiyi ağırladı 2017-06-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, gönül sofrasını iki mahalleye birden kurdu. İlbade ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerindeki vatandaşlar, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. Her iki iftara da katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her mahalleye gitmek için gayret sarf ediyoruz” dedi.
Ferforje Panel ve Direk Satın Alınacaktır 2017-06-16
Ferforje Panel ve Direk Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Aktepe’ye iki müjde birden 2017-06-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarı Aktepe Mahallesi’ne taşındı. Binlerce kişinin aynı sofrada buluştuğu iftarda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi sakinlerine asfalt şantiyesi ve alt yapı ile ilgili iki müjde birden verdi.
Başkan Zolan, iftarda muhtarla bir araya geldi 2017-06-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi ve Pamukkale mahalle muhtarları ile iftarda bir araya geldi. Sizler bizim çalışma arkadaşımızsınız diyen Başkan Zolan, “Muhtarlıklar yerel yönetimlerin başladığı yerlerdir” dedi.
Kar Püskürtme Aracı Satın Alınacaktır 2017-06-16
Kar Püskürtme Aracı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Çelik, Profil, Lama ve Sac Satın Alınacaktır 2017-06-16
Çelik, Profil, Lama ve Sac Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü IPARD II 2. Başvuru Çağrı İlanı 2017-06-15
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kırsal Kalkınma (IPARD II) Programı İKİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI
BÜYÜKŞEHİR VE MERKEZEFENDİ’DEN 25.000.000 TL'LİK ÜST YAPI HAMLESİ 2017-06-15
AKKONAK VE KARAMAN MAHALLLERİ ÜST YAPI İLE BULUŞUYOR...Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi Belediyesi’nin birlikte yapacağı Akkonak ve Karaman mahallerinin üst yapı çalışama sözleşmesi imzalandı. Yaklaşık maliyeti 25.000.000 olan projede iki mahallenin de üst yapı çalışması 180 gün içerisinde tamamlanacak.
İftar bereketi Yenişehir ve Bahçelievler’de 2017-06-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları devam ediyor. Yenişehir ve Bahçelievler mahallerinde kurulan mahalle iftarlarında binlerce kişi birlikte oruç açtı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Mesele yemek yeme meselesi değil. Mesele bir araya gelebilmek” dedi.