Büyükşehir ile tarihi değerler ayağa kalkıyor 2018-08-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.
Akköy Mahallesi'nde su kesintisi 2018-08-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle Akköy Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2018-08-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinin muhtelif mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
DENİZLİ ULAŞIMDA ÇAĞ ATLIYOR 2018-08-13
Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca liralık yatırıma imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kenti ulaşımda çağ atlatacak projelerini tek tek tamamlıyor.
Başkan Osman Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı 2018-08-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti’nin 17’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine adım adım taşıyan Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Büyükşehir ile kimse sahipsiz değil 2018-08-11
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne dek 10 bin den fazla ihtiyaç sahibi vatandaşın imdadına koştu. Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, 10 binin üzerindeki vatandaşı 125 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman oldu.
Büyükşehir tarihe sahip çıkmaya devam ediyor 2018-08-10
Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtarıp şehir yaşamına yeniden kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Selçuklular döneminden kalma tarihi Yediler Türbesi’ni restore etti.