Denizlililer bu fuara akın etti 2017-08-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen "Ürün ve El Sanatları Fuarı" sona erdi. Beş gün boyunca açık kalan fuarı onbinlerce Denizlili ziyaret etti.
ULUS BULVARI DENİZLİ'YE ÇOK YAKIŞACAK 2017-08-10
Örnek bir cadde olacak Ulus Bulvarı'nda incelemede bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Biz günü kurtarmak değil, doğru projelerin altına doğru şekilde imza atmak durumundayız. Eğer bu şehir bize emanet edildiyse, millet bize bu görevi verdiyse, o millete en iyi şekilde en doğru şekilde, göz boyamadan, algı yönetmeden ve yapıyormuş gibi görünmeden köklü işlerin içine girmemiz gerekir" dedi.
BÜYÜKŞEHİR'DEN SOKAK HAYVANLARINA DEV TESİS 2017-08-09
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SOKAK HAYVANLARI BARINMA VE REHABİLİTASYON KOMPLEKSİ... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın müjdesini verdiği Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları barınma ve rehabilitasyon merkezi inşa ediliyor. Kedi ve köpek pansiyonu, tedavi, eğitim ve rehabilitasyon alanlarıyla modern bir tesis olacak kompleks kasım ayında hizmete girecek.
Gezi Organizasyon Hizmeti Alınacaktır 2017-08-08
Bursa - Çanakkale Gezisi Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kantar Satın Alınacaktır 2017-08-08
Kantar Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Serinhisar, Gençlik ve Kültür Merkezi'ne kavuşuyor 2017-08-08
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Serinhisarlı gençlere söz verdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatı başladı. 1150 metrekare oturma alanı bulunan tesiste kafeterya, atölyeler, işyerleri, ofisler, spor salonları ve düğün salonu bulunacak.
Nefes kestiler 2017-08-07
Finalistler belirlendi... Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarına katılan sporcular nefes kesti. Denizlililer ok atışları ve gösterilerle unutulmaz zaman geçirirken, iki günün sonunda şampiyonada dereceye giren sporculara kupaları ve madalyaları törenle verildi.
Ağustos Ayı Meclis Gündemi 2017-08-07
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ağustos ayı toplantısı 11 Ağustos 2017 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
"Bu fuar çok konuşulacak" 2017-08-06
Fabrika gibi cezaevleri... Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen "Ürün ve El Sanatları Fuarı" Denizlililerin yoğun ilgisini çekiyor. Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Ceza ve Tevkifleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan fuarı ziyaret ederek Denizlilileri yalnız bırakmadı.
Denizli'de Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı 2017-08-06
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türk sporuna kazandırdığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde gerçekleşiyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar renkli görüntülere sahne oluyor.