Sağlıklı Kentler Denizli’de buluşuyor 2017-05-03
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, “Sağlıklı Kentlerde Jeotermal Kaynakların Kullanımı” konusunu ele almak amacıyla 26. Olağan Meclis Toplantısını Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapacak. Üç gün sürecek toplantı "En Sağlıklı Şehir" ödülü bulunan Denizli’nin tanıtımına da büyük katkı koyacak.
Denizli'de çocuklar bu şenlikte coşuyor 2017-05-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 6’ncısı düzenlediği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği, ilçelerin ardından Denizli merkezde başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde binlerce çocuk her gün gönüllerince eğleniyor.
Çardak modern alt yapıya kavuşuyor 2017-05-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Çardak ilçesinde alt yapısı bulunmayan muhtelif mahallelerde 7,5 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışması başlattı.
Türkiye’nin ilk cam festivali 4. kez kapılarını açıyor 2017-05-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Denizli Cam Bienali başlıyor. Üç gün sürecek bienalde Türkiye’nin ve dünyanın ünlü cam sanatı ustaları Denizlililer için konferans, panel, canlı cam gösterileri ve cam sergileri düzenleyecek.
Başkan Osman Zolan: “Söz verdik yaptık” 2017-05-01
Büyükşehir’den Bozkurt’a atış poligonu... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozkurt ilçesine kazandırılan Bozkurt Trap-Double Trap-Skeet Atış Poligonu’nun açılışını gerçekleştirdi. Poligondaki ilk atışı yapan Başkan Osman Zolan, başarılı atışlarıyla göz doldurdu.
Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2017-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, “Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz” dedi.
Evlilik Okulu’nda 32. dönem başladı 2017-04-30
Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu'nda 32. dönem başladı.
Büyükşehir’den Baklan’a dev yatırımlar 2017-04-28
121 Dev Proje kapsamında yapımına başlanan Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gürpınar Parkı'nı inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklanlılara alt yapı müjdesi verdi.
Genç Denizli Türk kültür mirasına sahip çıkıyor 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Geleneksel Türk El Sanatları Kulübü'nün davetlisi olarak Denizli'ye gelen ünlü ebru ve minyatür sanatçısı Suna Selma Koçal, gençlerle bir araya geldi. Koçal, düzenlediği ücretsiz geleneksel Türk el sanatları kursları ile Türk kültür mirasına sahip çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Büyükşehir'de masa tenisi turnuvası heyecanı 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarına yönelik düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası büyük heyecana sahne oldu.