Yapım İşi 2017-10-12
Pelitlibağ Sosyal Tesis ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kızılcabölükspor’dan Başkan Zolan’a teşekkür 2017-10-12
Kızılcabölükspor Kulübü yönetimi, teknik heyet ve futbolcular Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Osman Zolan ise, “Kızılcabölükspor, küçük imkanlarla büyük işler başarıyor” dedi.
Büyükşehir geleceği planlıyor 2017-10-12
Çevresel sorunların başında gelen iklim değişikliğine karşı çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi başlattı. İklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için başlatılan çalışma kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesinin projesi AB tarafından desteklenen 38 projeden biri oldu.
Kadınlara anne sütünün önemi anlatıldı 2017-10-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Emzirme Haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirme semineri düzenledi. Denizli Halk Sağlığı Merkezi ile işbirliğinde yapılan programda kadınlara anne sütünün önemi anlatıldı.
AK Parti Kale Teşkilatı Başkan Zolan’ı ziyaret etti 2017-10-11
AK Parti Kale İlçe Teşkilatı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Zolan, “Kale için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Kadın ve Gençlik Meclisi'nden duyarlı davranış 2017-10-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi, Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere hayvan sevgisini anlatan Kadın ve Gençlik Meclisi kuşlar için birlikte yemlik yaptı.
Sivas Günleri'ne, Büyükşehir damgası 2017-10-10
Bu yıl 8'incisi düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri’ne katılan Denizli Büyükşehir Belediyesinin standı yoğun ilgi gördü. Denizli’yi her platformda en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’yi tanıttığımız için çok mutluyuz” dedi.
Başkan Osman Zolan, Tuncelili çocuklar ile buluştu 2017-10-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Tunceli'den Denizli'ye gelen çocuklarla buluştu.
Büyükşehir’den Kerkük'e özel program 2017-10-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Mum Kimin Yanan Kerkük" adlı müzikli söyleşi düzenledi. Etkinlikte Programda Kerkük asıllı Prof. Dr. Nuran Sabir ve Kerkük türküleri ile Mehmet Özbek sahne alırken, Prof. Dr. Turgut Tok ise Türkmen şehri ile ilgili tarihi bilgiler sundu.