Başkan Zolan: “Söz verdik, yaptık” 2017-02-08
100 günde dev bir eser daha... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamındaki en büyük ulaşım yatırımlarından biri olan Zeybek Kavşağındaki yeni köprülü kavşak hizmete girdi. 100 günde yapılan dev hizmet trafik kazalarının önüne geçerek olası can ve mal kayıplarını engelleyecek, bölgedeki trafik yoğunluğunu sonlandıracak.
Denizli’nin bir rüyası daha gerçekleşiyor 2017-02-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.
Halk Günü geleneği devam ediyor 2017-02-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, Ağustos 2015’te başlatarak geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmaları şubat ayında da devam etti. Hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Zolan, sorun ve talepleri dinleyerek, vatandaşların dertlerine çözüm aradı.
Gençler kayak öğreniyor 2017-02-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri Büyükşehir Belediyesinin Denizli Kayak Merkezinde gerçekleştirdiği ücretsiz kursta kayak öğreniyor.
Büyükşehir’den Çal, Çivril ve Baklan’a dev alt yapı yatırımı 2017-02-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çal, Çivril ve Baklan ilçesindeki toplam 13 mahallede daha alt yapı atağı başlattı. 3 ilçede 2 adet içme suyu deposu ve 2 adet içme suyu sondaj kuyusu inşa edilirken proje dahilindeki 13 mahalleye 70 kilometre içme suyu iletim hattı döşenecek.
Büyük Önder Atatürk, Denizli'ye gelişinin 86'ncı yılında anıldı 2017-02-04
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında bir anma etkinliği düzenlendi.
Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü 2017-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Onur duyduğumuz ziyaretin yıl dönümünde Milli Mücadele’nin büyük komutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz” dedi.
Büyükşehir’den Baklan’a kültür merkezi 2017-02-03
"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Baklan ilçesine yapmayı planladıkları Baklan Kültür Merkezi ve Sosyal Tesisi inşaatının başladığını müjdeledi. Baklan halkının sosyal yaşamına alternatif kazandıracak yatırım vatandaşlar için büyük kolaylıklar getirecek.
Büyükşehir destekliyor kadınlar üretiyor 2017-02-02
Büyükşehir’den kadınlara dev destek... Girişimci kadınların ticari hayatta etkin ve başarılı olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, 2016 yılında çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 795 kadına toplamda 1 milyon 740 bin 500 lira kredi desteği sağladı.
Genç MÜSİAD’tan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-02-02
Genç MÜSİAD Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.