Çocuklara Hz. Peygamber'in hayatı anlatıldı 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinde eğitim gören çocuklara Hz. Peygamber'in hayatı anlatıldı.
Büyükşehir Ayaz'daki su sorununa son verdi 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Serinhisar İlçesinin Ayaz Mahallesi'nde başlattığı alt yapı çalışmasını tamamladı. Proje ile bölgedeki kuraklıktan dolayı Ayaz Mahallesinde yaşanan su sıkıntısına son verildi.
Honaz'da da yüzme bilmeyen kalmayacak 2017-04-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın 121 Dev Projesi içersindeki 7 yüzme havuzundan biri olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı başladı. İçerisinde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet eğitim havuzu, 2 adet spor salonu ve 1 adet de kafe yer alacak olan tesis ile Honaz'da da yüzme bilmeyen kalmayacak.
Toptancı Hal Tesislerinde İşyeri Kiralama İhale İlanı 2017-04-28
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 1 adet işyeri ile 3 adet kavun karpuz satış yeri kiralama ihalesi yapılacaktır.
"Yerim seni TEOG" 2017-04-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri, TEOG'a girecek yaklaşık 300 öğrencisi için sınav öncesi moral ve motivasyon etkinliği düzenledi. Etkinlikte üzerinde "Yerim seni TEOG" yazılı pasta kesip yiyen öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Büyükşehir'den öğrencilere TEOG semineri 2017-04-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından TEOG'a girecek Neriman Osman Akça Ortaöğretim Okulu 8. Sınıf öğrencilerine yönelik "Sınav kaygısı ve sınav başarısı" semineri düzenlendi.
Otobüs terminalinde denetim 2017-04-25
Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde vatandaşların ve işletmelerin huzur ve güvenliği için Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde denetim yapıldı.
Çocuklar tiyatroya doydu 2017-04-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında sunduğu tiyatro şenliğine 7.500 çocuk katıldı. Çocuklar için Denizli merkez ve 4 ilçede toplam 25 ayrı gösterim sunuldu.
Denizli gökkuşağı renklerine büründü 2017-04-25
Park, meydan, kavşak ve yol kenarlarını başta lale olmak üzere mevsimlik çiçeklerle donatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kenti gökkuşağı renklerine bürüdü. Kartpostallık manzaraya bürünen Denizli'deki yeşil alanlar izlenmesine doyum olmaz bir hal aldı.
Yapım İşi 2017-04-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sınırları İçerisinde 6 (Altı) Adet Su Sondaj Kuyusu Açılması İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.