"Down sendromu hastalık değil farkındalıktır" 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle basın açıklaması yaptı. Engelliler Meclis Başkanı Sevil Güngör, "Down sendromu hastalık değil farklılıktır" dedi.
830.000 fidan toprakla buluşuyor 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, geçen yıl Sarayköy ilçesinde çıkan orman yangınında küle dönen yaklaşık 500 hektarlık alana 830.000 fidan dikiliyor. Geçen yıl orman yangınına müdahale sırasında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirerek görev şehidi olan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'de görevli Hüseyin Avcı'nın adı Hatıra Ormanı'na verildi.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, "Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandili'ni canı gönülden kutluyorum” dedi.
İKLİM DOSTU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2018-03-20
Denizli'nin iklim eylem planına Büyükşehir imzası... Gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir dünya bırakabilmek için bir süre önce İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli'nin İklim Eylem Planını hazırlamak için düğmeye bastı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, projenin tamamlanmasıyla iklim değişikliği "azaltım ve uyumu" çalışması gerçekleştiren Türkiye'deki ikinci Büyükşehir Belediyesi olacak.
Büyükşehir'den "Çanakkale Destanı" 2018-03-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında "Çanakkale Destanı" adlı oyunu Denizlililerle buluşturdu. Ayakta alkışlanan oyun büyük beğeni topladı.
Büyükşehir tanıtımda sınır tanımıyor 2018-03-20
Denizli’nin turizm potansiyelini artırmak için milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, EMİTT ve İzmir Turizm Fuarı'nın ardından Rusya'da düzenlenen 25. Moskova Uluslararası Gezi ve Turizm Fuarı’na (MITT) da katıldı.
Büyükşehir Korosu İzmir’de gönülleri fethetti 2018-03-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, 9 Eylül Üniversitesi’nin davetlisi olarak gittiği İzmir’de konser verdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, seslendirdiği eserlerle salonu dolduranlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Büyükşehir'den Çanakkale konseri 2018-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla anma konseri düzenledi. Kahramanlık türküleri ve ağıtların seslendirildiği programa katılan Denizlililer unutulmaz zaman geçirdi.
Büyükşehir yatırımlarına hayran kaldılar 2018-03-19
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ege Bölge Toplantısı" için Denizli'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceledi. Başarılı çalışmaları için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı tebrik eden Kaya, Denizli'nin örnek bir şehir olduğunu belirtti.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Arasında İmzalanan Toplu İş Sözleşmesi 2018-03-19
15.02.2018 – 14.02.2020 tarihleri arasını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Yayınlanmıştır.