18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2017-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Düşmanca tavır ve tutumlarıyla bu ülkenin evlatlarını yıldıracağını sananların yine aynı gaflete düştüğünü vurgulayan Başkan Zolan, “Bu millet 102 yıl önce nasıl tek yumruk olduysa bugün de aynı asil duruşunu sergilemektedir” dedi.
Suyun önemini eğlenerek öğreniyorlar 2017-03-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, suyu önemi ve su tasarrufunu yeni nesillere aşılamak amacıyla “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim” adlı proje başlattı.
Büyükşehir Almelo ile kardeş şehir protokolünü iptal etti 2017-03-16
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Hollanda’nın Almelo kenti ile yaptığı kardeş şehir protokolünü oy birliğiyle iptal edilmesine karar verdi.
Kiralama İhale İlanı 2017-03-15
Pamukkale İlçesi Mehmetçik Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi, No:113 adresindeki Demokrasi Meydanı Parkında bulunan Kafeteryanın İşletmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 18/07/2016 tarih ve 889 sayılı kararı gereği 10 (on) yıllık süre için ihale ile kiraya verilecektir.
Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başladı 2017-03-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği Babadağ ilçesinde başladı. Şenliğin ilk gününe katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak eğlencelerine ortak oldu.
Yapım İşi 2017-03-14
Muhtelif Bölgelerde Mezarlık Yapım ve Onarım İşi 1 Bölge yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Yapım İşi 2017-03-14
Muhtelif Bölgelerde Mezarlık Yapım ve Onarım İşi 2 Bölge yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.