Büyükşehir'den Babadağ TOKİ Konutlarında sahur 2018-06-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Babadağ TOKİ Konutlarında sahur programı düzenledi. Sahura katılan tüm vatandaşlara teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik" dedi.
Honaz'da Su Kesintisi 2018-06-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantısı çalışmaları dolayısıyla 7 Haziran 2018 Perşembe günü Honaz İlçesinin Hisar, Cumhuriyet, Afşinbey ve Hürriyet mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Başkan Osman Zolan'dan Fatih Mahallesi'ne müjde 2018-06-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan gönül sofrası Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla Fatih Mahallesi'nde kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgeye 45 bin metrekare spor alanı, 35 bin metrekare de eğitim alanı kazandırdıklarını müjdeledi.
Başkan Osman Zolan sahurda Dokuzkavaklar sakinleriyle buluştu 2018-06-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının yanı sıra sahur sofrasında da vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Osman Zolan, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kurulan sahur sofrasına eşi Berrin Zolan ile konuk oldu.
Bursa Caddesi trafiğe açıldı 2018-06-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce alt yapısını tamamladığı Bursa Caddesi’ni asfaltlayarak trafiğe açtı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bursa Caddesi’nin yenilenen üst yapısıyla Denizli'ye çok yakışacağını söyledi.
Honaz, Büyükşehir ile kazanıyor 2018-06-03
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Honaz'a kazandırdığı Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi görkemli bir törenle açıldı.
Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy'da Su Kesintisi 2018-06-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantısı çalışmaları dolayısıyla 5 Haziran 2018 Salı günü Bahçelievler ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Çameli’ye yatırım yağdı 2018-06-02
"Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli ilçesinde başladığı otobüs terminalini tamamladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde binlerce vatandaş, Çameli Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen iftarda buluştu.
Büyükşehir’den 2 mahallede 5 bin kişiye iftar 2018-06-01
Her gün farklı bir mahallede düzenlediği gönül sofralarında vatandaşları bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez 2 mahallede birden kurduğu iftar sofrasında 5 bin kişiyi ağırladı.
Obezitenin zararları tiyatro ile anlatılıyor 2018-06-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Aysel Güney’in yazıp, Özge Taşyapan’ın yönettiği "Abur Cubur Mahallesi" adlı oyunu çocuklarla buluşturdu. Oyunda çocuklara obezitenin zararları anlatılıyor.