Şehir Tiyatrosu Adana’da 2018-11-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu "Bir Deli’nin Hatıra Defteri" adlı tiyatro oyunu ile Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği 5. Şehir Tiyatroları Buluşması’nda büyük beğeni topladı. Adanalı tiyatro severler tarafından da ilgiyle izlenen oyun festivale renk kattı
Büyükşehir'den 5,5 milyon metrekare kilit parke taşı 2018-11-12
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelere yönelik başlattığı beton kilit parke taşı yatırım programı kapsamında bugüne kadar 5,5 milyon metrekare taş döşendi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin kilit parke taşı programında bu yılsonu hedefi 7,5 milyon metrekare.
Kasım Ayı Meclis Gündemi 2018-11-12
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Kasım ayı toplantısı 16 Kasım 2018 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DESKİ Genel Kurulu Kasım Ayı Gündemi 2018-11-12
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 17.00’de Altıntop Mahallesi, Lise Caddesi, No:2’de bulunan Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Basım, Tanıtım ve Duyuru Hizmeti Alınacaktır 2018-11-12
Dijital Baskılı Branda Afiş Yaptırılması hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Yangın Söndürme Kıyafeti Satın Alınacaktır 2018-11-12
Yangın Söndürme Kıyafeti alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir'den çocuklara çevre eğitimi 2018-11-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla eğitimlere devam ediyor.
Büyük Önder, sevdiği şarkılarla anıldı 2018-11-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir anma programı düzenledi. Programda Denizi Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.
Başkan Osman Zolan’a ASKON’dan ziyaret 2018-11-09
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Başkan Osman Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2018-11-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz” dedi.