AK Parti Çardak İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-05
AK Parti Çardak İlçe Teşkilatı kongrelerini tamamlamasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Uzunpınar ve Karahayıt'ta su kesintisi tarih değişikliği 2017-12-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 05 Aralık 2017 Salı günü Uzunpınar ve Karahayıt Mahallelerinde yapacağı su kesintisi, olumsuz hava şartları nedeniyle 06 Aralık 2017 Çarşamba günü yapılacaktır.
Halk Günü buluşmaları aralıksız devam ediyor 2017-12-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü buluşmaları devam ediyor. Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği Halk Günü’ne katılan Başkan Zolan, vatandaşların, istek, öneri ve sorunlarını dinledi.
Uzunpınar ve Karahayıt'ta su kesintisi 2017-12-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 05 Aralık 2017 Salı günü Uzunpınar ve Karahayıt Mahallelerinde su kesintisi yapılacak.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü dolu dolu yaşadılar 2017-12-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde farklı etkinliklere imza attı. “Futbol’u Biz Yüreğimizle Oynarız” sloganıyla Denizlispor Yönetim Kurulu ile futbol maçı yapan engelliler, 1000 güvercin uçurarak farkındalık yarattı.
Büyükşehir’den bir atıksu arıtma tesisi de Sarayköy'e 2017-12-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) Sarayköy Merkez Atıksu Arıtma Tesisi projesine başladı. Toplam kapasitesi 53.300 kişilik olacak tesiste günlük ortalama 9.000 metreküpten fazla su arıtılacak.
Selçukbey ve Yenişafak'ta su kesintisi 2017-12-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 04 Aralık 2017 Pazartesi günü Selçukbey ve Yenişafak Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
Ukrayna iş dünyasından Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-03
Ukrayna’nın Zaporojiya kentinden gelen Sanayi ve Ticaret Odası heyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Ukrayna ile yakın ilişkilerimiz var. Bu ilişkilerin gelişmesi ve iki ülkenin ticaret hacminin gelişmesi hedeflenmeli” dedi.
Alkışlar Büyükşehir Tiyatrosu'na 2017-12-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni sezonda sahneye koyduğu “Kamyon” adlı oyun kapalı gişe oynamaya devam ediyor. Oyunu tiyatroseverlerle birlikte izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam edeceklerini söyledi.
Odun ve Kömür Alımı 2017-12-01
Odun ve Kömür Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.