Büyükşehir hayat kurtaracak projelerine devam ediyor 2017-08-04
Büyükşehir'den Üçler ve Bağbaşı'na 112 Acil Sağlık İstasyonu...Denizli halkının yaşam kalitesini yükseltmek için yatırımlarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayat kurtaracak sağlık yatırımlarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Üçler ve Bağbaşı mahallelerine 112 Acil Sağlık İstasyonu inşa ediyor.
Büyükşehir dev organizasyona ev sahipliği yapacak 2017-08-03
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı finali Denizli’de...Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türk sporuna kazandırdığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarına ev sahipliği yapacak.
Denizli istiyor, Büyükşehir yapıyor 2017-08-02
Denizli’yi amatör sporların başkenti yapmak için milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 15 ilçede 28 halı sahanın yapımını tamamlarken, 20'si de devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sağlıklı bir gelecek istiyorsak bu yatırımları yapmak zorundayız" dedi.
HALK GÜNÜ 2 YAŞINDA 2017-08-01
"Halk Günü buluşmalarında ikinci yıl gururu"... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, Ağustos 2015’te Denizli'de ilk kez başlattığı Halk Günü buluşmaları ikinci yılına girdi. Bugüne kadar binlerce vatandaşın derdine derman olan Başkan Osman Zolan, "İyi ki Halk Günü'nü başlatmışız" dedi.
Büyükşehir’den Çameli’ye otobüs terminali 2017-07-31
Büyükşehir olmasının ardından kent genelinde yaptığı milyonlarca liralık yatırımla vatandaşların taleplerini yerine getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe yatırımlarına son sürat devam ediyor. Sarayköy'e otogar kazandırmasının ardından kısa süre önce de Honaz'da otobüs terminali projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, benzer projeye Çameli'nde imza atıyor.
Bir atıksu arıtma tesisi de Acıpayam’a 2017-07-30
Çevre yatırımlarıyla örnek projelere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam’da da atıksu arıtma tesisi projesine başladı. Yaklaşık 72.000 kişi kapasiteli olacak tesis ile Acıpayam ilçesi modern bir arıtma tesisine kavuşacak. Bir süre önce Tavas’ta da atıksu arıtma tesisi inşaatına başladıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, ihtiyaç olan tüm bölgelere arıtma tesisi yapacaklarını söyledi.
Ulus'ta yeni düzenleme 2017-07-28
Denizli Büyükşehir Belediyesinin üst yapı çalışmalarına başladığı Ulus Caddesi'nde refüj ile kaldırımlarda trafik akışını engelleyen, çalışmalar esnasında kuruyan, yaya ve sürücülerin can güvenliğini tehdit eden ağaçlar, sökme ve dikme makinesi kullanılarak zarar verilmeden yeni yerlerine taşındı.
Büyükşehir’den sağlığa dev yatırımlar 2017-07-27
Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yapımı devam eden semt polikliniği için 3.000 metrekare arsasını bedelsiz tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Merkezefendi Mahallesi'nde içerisinde 112 Acil, UMKE ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımına başladı.