"Gururluyuz" 2019-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 88. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 88 yıl önce gerçekleşen ziyaretin Denizli tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimizi şereflendirmesinin gururunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi.
Büyükşehir yürüyüş ve koşu yolunu yeniledi 2019-02-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapıp güzel vakit geçirmesi için hayata geçirdiği Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi'ndeki yürüyüş yolunu yeniledi.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-02-01
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Bakan Pakdemirli: "5 yıldızlı otel konforunda tesis" 2019-02-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nın açılış törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, tesisin 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu belirterek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
Başkan Osman Zolan: ‘‘Kazanan yine Çardak Olacak’’ 2019-01-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe gezileri kapsamında Çardak’ta ziyaretlerde bulundu. Çardak merkez ve bağlı mahallerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Başkan Osman Zolan, Çardaklılarla birlikte omuz omuza vererek "çözülemez" denilen sorunları çözmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Kazanan yine Çardak olacak" dedi.
Büyükşehir Çocuk Korosu'ndan duyarlı davranış 2019-01-31
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu, Denizli Huzurevi'ni ziyaret ederek duyarlı bir davranış sergiledi. Yaşlıların ellerini öpüp hal hatır soran koro üyeleri huzurevi sakinlerine mini bir konser vererek unutamayacakları bir gün yaşattı.
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 5 yıldızlı tesisi açacak 2019-01-30
Sokak hayvanlarının daha modern ve konforlu bir tesise kavuşması için hayata geçirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nın açılış töreni Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla 1 Şubat Cuma günü saat 11.00'de gerçekleştirilecek.
Şehit Er Yılmaz Zeren Caddesi'nin üst yapısı tamam 2019-01-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin yoğun kullanılan caddelerinden biri olan Şehit Er Yılmaz Zeren Caddesi’nin üst yapı çalışmalarını tamamladı. Trafiğe açılan caddenin yenileme çalışmaları kapsamında 2 akıllı kavşak da faaliyete geçirildi.
Cenaze Defin Malzemesi Satın Alınacaktır 2019-01-29
Cenaze defin malzemesi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.