Gönül sofrası Karşıyaka’da kuruldu 2017-06-14
Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile Denizlilileri aynı sofrada buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi gönül sofrasını bu kez Karşıyaka Mahallesi’nde kurdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “İyi ki mahalle iftarlarına başlamışız” dedi.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2017-06-13
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
İftar bereketi Değirmenönü’nde 2017-06-13
Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, mahalle iftarı bereketini Değirmenönü mahallesine taşıdı. Birlik ve beraberliğin bütün mahallelerde artarak devam ettiğini söylen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de mahalle iftarlarımız gelenek haline geldi” dedi.
Büyükşehir'den çocuklara randevulu trafik eğitimi 2017-06-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ‘Randevulu Trafik Eğitimi’ ile yaz tatilinde çocuklara trafik eğitimi veriyor. Çocuklar eğlenmenin yanı sıra pratik uygulamalar ile trafik kurallarını öğreniyor.
DEV ÜST YAPI HAMLESİ BAŞLADI 2017-06-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, üst yapı için çalışmalar başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk kazmanın vurulduğu Ulus Caddesi’nde çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Zolan, “Üst yapı çalışmalarımız tamamlandığında eskiye dair hiçbir şey kalmayacak” dedi.
Başkan Zolan'dan Pelitlibağ’a çifte müjde 2017-06-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pelitlbağ Mahallesi'nde hayata geçirecekleri Yaşam ve Kültür Merkezi’nin kısa sürede hizmete gireceğini belirterek, eski yetiştirme yurdunun olduğu bölgeye de İlk kazmanın vurulacağını müjdeledi.
ÜST YAPIDA DEV HAMLE BAŞLIYOR 2017-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapıda beklenen dev hamle başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı çalışmalarına 12 Haziran Pazartesi günü Ulus Caddesi ile başlayacaklarını müjdeledi.
Kiralama İhale İlanı 2017-06-09
Mülkiyeti Belediyemize ait olan; aşağıda muhammen bedelleri, geçici teminatları ile ihale gün ve saatleri belirtilen işyerleri, Denizli Büyükşehir Belediye Encümeni tarafından 2886 sayılı Yasanın 45.maddesi uyarınca açık artırma suretiyle yapılacak ihale ile kiraya verilecektir.
Merkezefendi’ye sağlık merkezi müjdesi 2017-06-09
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Altyapısı tamamlanan bölgelerde üst yapıya başlanacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Mahallesi'ne yapılacak sağlık merkezinin de müjdesini verdi.