Kuran’ı Kerim öğrenen öğrencilere ödül 2018-08-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezlerinin düzenlediği yaz okullarında, Kuran'ı Kerim okumayı öğrenen öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
Katarlı heyetten Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-08-09
Katar'dan Denizli'ye gelen Afrika Teknokent Başkanı Osama Rais, Retaj Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Düzeltme İlanı 2018-08-09
Temizlik madde ve malzemeleri satın alınacaktır ihale edileceği ilan edilmiştir. Ancak 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 26 ncı maddesine göre aşağıdaki hususlarda , düzeltme ilanı yayımlanmasına karar verilmiştir.
Denizli'nin eşsiz değerlerini fotoğraflarla ölümsüzleştirecekler 2018-08-09
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması" başlıyor. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmada Denizli il sınırları içindeki parklar, göller, antik kentler ile Denizli’nin eski meslekleri ve kent merkezindeki yaşamı anlatan kareler yarışacak.
KVKK’dan Büyükşehir’e ziyaret 2018-08-08
Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Şehit Er Yılmaz Bakan Caddesi’nde üst yapı tamamlandı 2018-08-08
Kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından sürdürdüğü üst yapı hamlesinde sona yaklaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin yoğun kullanılan caddelerinden biri olan Şehit Er Yılmaz Bakan Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarını tamamladı.
Denizli’nin turizm değerleri Büyükşehir ile hayat buluyor 2018-08-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin turizm potansiyelini çeşitlendirmek adına sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Alternatif turizmde birbirinden önemli yatırımları hizmete alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Kefe Yaylası’nda düzenleme çalışması yaparak, yayla turizmine önemli bir değer daha kazandırdı.
Tanıtım Eşyası (Anahtarlık) Satın Alınacaktır 2018-08-06
Anahtarlık alımı 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.