Başkan Osman Zolan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı 2019-09-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı. Bir ülkenin geleceğini etkileyecek en önemli unsurlardan birinin nitelikli insan gücü olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim önceliğimiz olmaya devam edecek" dedi.
Zabıta Teşkilatı 193 yaşında 2019-09-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, teşkilatın 193. kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışan teşkilatın 193. kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Zolan, zabıta teşkilatının yaptığı işin çok kutsal olduğunu söyledi.
Başkan Osman Zolan'dan Babalar Günü mesajı 2019-06-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Osman Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2019-05-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi gönül dünyamızın huzur bulması için bir fırsattır" dedi
"Gençlik demek gelecek demektir" 2019-05-17
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençliğin her zaman milli ve manevi değerlerine bağlı, çalışkan, dürüst ve yeniliklere açık bir niteliğe sahip olması gerektiğini belirterek, "Çünkü gençlik demek gelecek demektir" dedi.
Başkan Zolan'dan Anneler Günü Mesajı 2019-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Onlar bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakarlığın simgesidir" dedi.
Başkan Zolan’dan Engelliler Haftası mesajı 2019-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, engellilere sahip çıkmanın, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmanın ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın herkesin sorumluluğu olduğunu söyledi.
Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2019-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, emekleri ve alın terleriyle Türkiye'nin refah düzeyinin gelişmesinde büyük pay sahibi olan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
Başkan Osman Zolan’dan 23 Nisan mesajı 2019-04-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm çocukların bayramını kutlayan Başkan Osman Zolan, "Sizler ülkemizin gerçek sahipleri, yarınlarımızın geleceği ve necip milletimizin yükselecek değerlerisiniz" dedi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2019-04-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Denizli'ye, Türkiye'ye ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.