Yangının yaralarını Büyükşehir Sevgi Eli saracak 2019-03-25
Geçen cumartesi günü sabaha karşı çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen aileyi ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçmiş olsun temennisinde bulunarak Büyükşehir Sevgi Eli aracılığı ile yangının yaralarının sarılacağını söyledi.
Bakan Selçuk'tan Büyükşehir'in sosyal hizmetlerine büyük övgü 2019-03-25
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Denizli Büyükşehir Belediyesinin sosyal hizmetlerinden övgüyle bahsederek, Başkan Osman Zolan'ın Denizli için bir fırsat olduğunu söyledi.
Anne adayları sertifikalarını aldı 2019-03-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin "Ailemi Seviyorum" projesi kapsamında "Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller" sloganıyla hayata geçirdiği Hamilelik Okulu 13. dönem mezunlarını verdi.
PLANETARYUM SİZLERİ BEKLİYOR 2019-03-23
Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bünyesinde bulunan planetaryum (gezegen evi) vatandaşların hizmetine açıldı. Güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve tüm gök cisimlerinin görüntülerinin izlenebildiği gezegen evinde sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyenler http://tiyatro.denizli.bel.tr/ adresindeki E-Bilet linkinden yer ayırtabiliyor.
KİMSESİZLERİN KİMSESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2019-03-22
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” anlayışıyla kentin 19 ilçesi, 622 mahallesinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, bugüne kadar yalnız yaşayan, yaşlı, engelli ve yatalak 17 bin kişiye ulaşarak evde bakım ve sağlık hizmeti verdi. Binlerce ihtiyaç sahibini rutin aralıklarla 280 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman olan Büyükşehir kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.
BARIŞ MANÇO İÇİN ÖZEL ANMA KONSERİ 2019-03-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço için özel bir anma konseri düzenledi. Başkan Osman Zolan, bu özel anma konseri için daha önce söz verdiklerini belirterek, "Bu akşam Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimizin yeni salonunda sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz" dedi.
2 milyon fidan toprakla buluşuyor 2019-03-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019 yılında kent genelinde 2 milyona yakın fidanın toprakla buluşacağını müjdeledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğü işbirliğinde, geçen yıl Karakurt ile Akhan, Kale arasında çıkan orman yangınında küle dönen alana binlerce fidan dikiliyor.
Yapım İşi 2019-03-21
2 Adet Halı Saha Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir'den deprem seferberliği 2019-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Acıpayam'da yaşanana deprem felaketinin ardından tüm ekiplerini seferber etti. Depremin hemen ardından Acıpayam'a giderek ekiplerin koordinesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerini zor günlerinde yalnız bırakmadı.
El Emeği Pazarı, PAÜ Hastanesi'nde sergi açtı 2019-03-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında 11 yıldan bu yana aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen kadınlara yönelik hizmet veren El Emeği Pazarı, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde sergi açtı. Kadınların el emeği göz nuru eserleri cuma gününe kadar sergilenecek.