Bayramda otobüsler iki gün ücretsiz 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için Ramazan Bayramı'nın ilk 2 günü belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Üst yapı atağı ilçelerde de devam ediyor 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Ulus Caddesi’nden başlattığı üst yapı çalışmaları ilçelerde de devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sarayköy’ün Tosunlar Mahallesi’nde yapılan üst yapı çalışmalarını inceledi.
Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.
Başkan Zolan'dan geleneksel bayramlaşmaya davet 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir mahallede düzenlediği gönül sofrası Karaman ve Merkezefendi ile devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri Ramazan Bayramı’nın birinci günü, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda saat 14.00'de düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
Betonarme Boru Satın Alınacaktır 2017-06-23
Betonarme Boru Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir'den akıllı ulaşım dönemi 2017-06-22
Geçen yıl ulaşımda seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, fiziki alt yapının yanında teknolojinin de tüm imkanlarını kullanarak toplu taşıma sisteminde akıllı ulaşım dönemini başlattı. Türkiye'ye örnek olacak proje ile vatandaşlar masa üstü veya mobil iletişim araçlarından belediye otobüslerinin anlık konum bilgileri, otobüs hareket saatleri gibi bir çok bilgiye anında ulaşıyor.
Sevindik'e alt yapı müjdesi 2017-06-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevindik Mahallesi sakinleri tarafından yoğun talep aldıkları alt yapı çalışmalarının 2018 yılında başlayacağını müjdeledi.
Bayram öncesi mezarlıklar temizleniyor 2017-06-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi de vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor.
Büyükşehir'den 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2017-06-20
Eserler bizden fotoğraflar sizden... Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'ncüsünü düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması" başladı. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmada Denizli il sınırları içindeki parklar, doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan kareler yarışacak.
Gönül sofrası Fatih Mahallesi'nde kuruldu 2017-06-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan gönül sofrasının durağı Fatih Mahallesi oldu. İki gün süren Kars, Ankara ve Denizli programını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir gün Türkiye’nin bir ucunda diğer gün de burada, başka bir ucunda iftar yapıyoruz" diyerek asıl amacın gönüller yapmak olduğunu söyledi.