Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2017-04-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün alt yapı çalışmaları dolayısıyla, 24 Nisan 2017 Pazartesi günü muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.
İşyerleri Kiralama İhale İlanı 2017-04-21
Encümen'in 12/04/2017 tarih 772 sayılı kararı gereğince; ekli listede adresleri ve bilgileri verilen işyerleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre açık artırma suretiyle kiralaması yapılacaktır.
DESTEK DENİZLİ'DEN HİZMET BÜYÜKŞEHİR'DEN 2017-04-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin “2016 yılı Faaliyet Raporu” kabul edildi. 2016 yılında da hizmet destanları yazdıklarını ve koydukları hedeflerin tamamını tutturduklarını belirten Başkan Osman Zolan, 1 milyon 5 bin nüfusa ulaşan Denizli'nin kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, "2016 hayal bile edilemeyen birçok yatırımın gerçekleştirildiği bir yıl oldu" dedi.
Büyükşehir’den çocuklara 23 Nisan hediyesi 2017-04-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 15 yaş ve altındaki tüm çocuklara 23 Nisan 2017 Pazar günü teleferiği ücretsiz yaptı.
Başkan Osman Zolan'dan 23 Nisan mesajı 2017-04-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Biz çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyorum ki onlar da, kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirecek, tarihlerinden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklardır” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2017-04-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Miraç Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini dileyen Başkan Zolan, "Tüm insanlığı tehdit eden terör, şiddet ve savaşın yerini barış ve huzura bırakması için dua edelim" çağrısında bulundu.
Büyükşehir’den çocuklar için tiyatro şenliği 2017-04-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları tiyatro ile buluşturuyor. 18-23 Nisan tarihleri arasında 9’u ilçelerde olmak üzere 24 ayrı gösterim ile çocuklara özel "Çılgın Mucitler" ve "Bizim Sokağın Çocukları" adlı tiyatro oyunları sunulacak.
Cumhurbaşkanı istedi Büyükşehir yaptı 2017-04-20
Geçen ay toplu açılış töreni için Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 ilçeye verdiği doğalgaz müjdesinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Söz konusu yatırımın hızlanması için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, doğalgazın ilçelere getirilmesi için yapılan kazılardan “kazı parası” alınmayacağını belirterek, doğalgaz döşenen tüm bölgelerin üst yapısını da yapacaklarını müjdeledi.
GEKA 2017 Yılı Teknik Destek Programı İlanı 2017-04-20
Güney Ege Bölge Planı vizyonu çerçevesinde; bölgemizdeki kurumsal ve yerel kapasiteyi geliştirme odaklı faaliyetlere destek sağlamayı amaçlayan 2017 Yılı Teknik Destek Programı ilanı