Yeni Seçmen Biriminden Başkan Zolan’a ziyaret 2017-01-23
AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı Yeni Seçmen Birimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Teknoloji ve bilimin yanında milli ve manevi değerlerimizle donanmış bir genç, gelecekte ülkemizi daha iyiye götürecek olan gençtir” dedi.
Denizli'de kayak öğrenmek bedava 2017-01-23
Denizli'de 7'den 70'e herkesin istediği spor dalını yapabilmesi için ücretsiz spor kursları düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, farklı bir projeye daha imza atarak gençleri kayak sporu ile tanıştırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk olarak ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler için Denizli Kayak Merkezi’nde ücretsiz kayak kursu açtıklarını müjdeledi.
Büyükşehir’den şehide büyük vefa 2017-01-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hayat kurtaracak projelerden birisi olan Akhan mahallesindeki yaya üst geçidi inşaatını inceledi. İncelemenin ardından geçidin yanındaki Şehit Er Doğan Acar’ın annesinin evini ziyaret eden Başkan Zolan, vatan için canını veren evladının ismini üst geçide vermek için izin istedi. Anne Acar’ın “Kapımı açtığım an onun ismini gördükçe mutlu olacağım” yanıtı duygulandırdı.
“Kadın mutluysa toplum da mutlu oluyor” 2017-01-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadın Hakları Koruma Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulunu ağırladı. “Kadın mutluysa, huzurluysa aile ve toplum da mutlu oluyor” diyen Başkan Osman Zolan “Her zaman sizlere destek çıkarak yanınızda olma konusunda gayret göstereceğiz” dedi.
Üretici, Büyükşehir desteklerinden memnun 2017-01-20
Sarayköy ve Babadağ Ziraat Odaları tarıma verdiği desteklerden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan, “Çiftçilerimizin hak ettiği değeri görmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz” dedi.
İşyerleri Kiralama İhale İlanı 2017-01-20
Mülkiyeti Belediyemize ait, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Altıntop Mahallesi, Çaybaşı Caddesi, No:1 adresinde bulunan Candoğan Parkı ve Kafeteryası 10 (on) yıllık süre için kiraya verilecektir.
Hem öğreniyorlar hem eğleniyorlar 2017-01-19
Türk müziğinin vazgeçilmez enstrümanlarını tanıyan Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri hem öğreniyor hem eğleniyorlar.
Engelli Burak’tan Başkan Zolan’a teşekkür 2017-01-19
Engellilerin yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik sayısız projeye imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Ulaşım ile uzakları yakın ediyor. “Engelsiz Ulaşım” hizmeti alan onlarca engelliden biri olan genç Burak Küçükoğlu, kendisi için büyük önemi olan proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.
Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav ilanı 2017-01-18
Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına katılacak adaylarımıza duyurulur.