BASİAD’dan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2018-07-21
Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Arpacı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
DENİZLİ, TIR GARAJINA KAVUŞUYOR 2018-07-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile inşasını gerçekleştirdiği kamyon ve tır garajı projesini tamamladı. Kısa süre sonra hizmete girecek tesis ile şoförler ve araçları modern park ve konaklama imkanına kavuşacak.
Büyükşehir yaz konserlerine devam ediyor 2018-07-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziği Sanatçısı Nihal Salda’yı, İncilipınar Parkı’nda Denizlililerle buluşturdu. Başkan Osman Zolan’ın da katıldığı konser büyük bir beğeni ile izlendi
Meclis üyelerine, İklim Değişikliği Eylem Planı anlatıldı 2018-07-20
İklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için bir süre önce "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine İklim Değişikliği Eylem Planı çalışmalarını anlattı.
Büyükşehir'den Kale'ye atıksu arıtma tesisi 2018-07-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Kale ilçesine 30 bin kişi kapasiteli Kale Merkez Atıksu Arıtma Tesisi projesine başladı. Çevre kirliliğinin önlenmesinde kilit rol görevi üstlenecek tesis ile Kale'nin atık suları sulama suyu standartlarını sağlayacak şekilde arıtılacak.
Yazılım Hizmeti Alınacaktır 2018-07-20
Sanallaştırma ve yedekleme yazılımı alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir’den 3 bin öğrenciye 3 milyon TL 2018-07-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplamda 3 milyon TL öğrenim yardımı yapacak.
Başkan Zolan, Akkonak ve Gerzeleli kadınlarla bir araya geldi 2018-07-19
Benim Mahallem projesine kapsamında Akkonak ve Gerzele mahallelerinde ikamet eden kadınlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bizim amacımız sizlerin güvenini boşa çıkarmayıp, emanetinizi yere düşürmeden şehrimizi daha ileriye ve güzele götürmektir” dedi.
“Hayri Dev unutulmayacak” 2018-07-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.