15 Temmuz fotoğraflarla anlatıldı 2019-07-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz destanının fotoğraflarla anlatıldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” düzenledi. Sergide ayrıca darbe girişiminde şehit olan 251 kişinin anısına bastırılan hatıra paralarıyla hazırlanan Türkiye haritası da büyük ilgi çekti.
"Denizli’nin kahraman evlatları vatanına sahip çıktı" 2019-07-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Denizli’nin kahraman evlatları bir kez daha vatanına, bayrağına, bağımsızlığına, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıktı” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan 15 Temmuz daveti 2019-07-12
Denizli ve Türkiye’nin vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hainlere karşı neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterdiği 15 Temmuz 2016 gecesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikte bir kez daha yad edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, karanlık gecenin yıldönümünde tüm hemşehrilerini saat 20.00'de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na davet etti.
DESKİ Genel Kurulu 2019 Yılı 2. Olağanüstü Toplantı Gündemi 2019-07-12
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 2019 yılı 2. olağanüstü toplantısını yapmak üzere 16 Temmuz 2019 Salı günü saat: 17.00’de Belediye Meclis salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Evlilik Okulu’nda 40 çifte sertifikaları verildi 2019-07-12
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 40. dönemi tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan 40 çifte sertifikaları verildi.
Büyükşehir otobüsleri KPSS’ ye gireceklere ücretsiz 2019-07-11
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 14 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) gireceklere ücretsiz olacak.
Büyükşehir Ebabil kuşlarına sahip çıktı 2019-07-10
Sokak hayvanlarının yanı sıra doğadaki diğer canlılara da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ömürlerinin yüzde 90'ını havada geçiren ve çok nadir görülen iki Ebabil kuşuna sahip çıktı. Yuvalarından düştüğü sanılan Ebabil kuşları bir süre bakım altında tutulacak daha sonra doğal yaşam alanına yeniden bırakılacak.
Benim Mahallem projesi kapsamında bir araya geldiler 2019-07-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından Benim Mahallem Projesi kapsamında 3.‘sü gerçekleştirilen Yaz Kampı başladı. 2 ay sürecek kampta kadın ve çocuklara yönelik bilgilendirme eğitimleri düzenlenecek.