Yapım İşi 2017-05-23
1Bölge Muhtelif Park Yapım ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Büyükşehir "ilk"lere imza atmaya devam ediyor 2017-05-23
Denizli'nin ilk ard germe köprüsü ile trafik rahat bir nefes alacak... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın müjdesini verdiği Denizli'nin ilk ard germe köprüsü inşaatı hızla yükseliyor. İzmir Bulvarı üzerinde 1. ve 2. Sanayi ile 3. Sanayi bölgelerini birbirine bağlayacak Sanayi Bağlantı Köprüsü ile bölge trafiği rahat bir nefes alacak; zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlanacak.
Evlilik Okulu’nda 32'nci dönem sona erdi 2017-05-23
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projeleri arasında yer alan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında düzenlenen ve bugüne kadar yüzlerce mezun veren Evlilik Okulu'nda 32'nci dönem sona erdi.
Genç tiyatroculardan muhteşem gala 2017-05-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği "Liseler arası 3. Tiyatro Şenliği"nin gala ve ödül gecesi yapıldı. 7 gün süren tiyatro şenliğinde merkez ve ilçelerden 8 lisenin hazırladığı 8 oyun sergilendi.
Büyükşehirden, Halk Oyunları Şenliği 2017-05-22
Denizli halk oyunları ile coştu...Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafında düzenlenen ve 10 okulun yer aldığı Halk Oyunları Şenliği’nde sahneye çıkan yetenekler hünerlerini sergiledi. Sahne alan grupların performansı büyük alkış toplarken Denizlililer unutulmaz bir gece yaşadı.
Büyükşehir çalışanlarına ‘Acil Durum’ tatbikatı 2017-05-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi personeline, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde yürütülen ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında Acil Durum eğitimleri uygulamalı olarak verildi.
Necip Fazıl’ın fikir, aksiyon ve sanat hayatı 2017-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Edebiyatının usta ismi Necip Fazıl Kısakürek’i anma programı çerçevesinde ‘Necip Fazıl’ın fikir, aksiyon ve sanat hayatı’ konulu söyleşi düzenledi.
Denizlililer Manço şarkıları ile coştu 2017-05-21
Hafta sonu birbirinden farklı etkinliklere imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği "7 den 70’e Barış Manço Şarkıları ve Gençlik Konseri" ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
"Minik Minik Ellerim" ekibi Çameli'de 2017-05-19
12 ilçe, 82 okul, 140 gösteri, 8.000 öğrenci... Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün gelecek nesillere suyun önemini aktarmak için başlattığı "Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim" projesi Çameli ilçesinde çocuklarla buluştu. Bugüne kadar 11 ilçedeki 82 okulda 140 gösteri yapan ekip yaklaşık 8.000 öğrenciye ulaştı.