Büyükşehir'den Avni Anıl Şarkıları 2018-04-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, besteleriyle hafızalara kazınan ünlü bestekar Avni Anıl’ı eserleriyle andı.
Denizli 700 araç kapasiteli otoparkına kavuştu 2018-04-25
Denizli'deki ulaşım sorununu gidermek için kentin dört bir tarafında çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımına başladığı 700 araç kapasiteli katlı otopark inşaatını tamamladı.
Büyükşehir'den Liseler Arası 4. Tiyatro Şenliği 2018-04-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği “Denizli Büyükşehir Belediyesi Liseler Arası Tiyatro Şenliği" başladı. 30 Nisan’a kadar sürecek etkinlikte 8 farklı lisenin 8 oyunu sahneye konacak.
Türk-Alman Kooperatif Birlikleri’nden Büyükşehir’e ziyaret 2018-04-24
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Almanya Tarım Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü TAKBİ Projesi çerçevesinde Denizli’de bulunan heyet, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
Üst yapıda sona doğru 2018-04-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirdiği alt yapı çalışmalarının tamamlamasının ardından başladığı üst yapı hamlesinde sona yaklaştı. Bu kapsamda şehrin işlek caddelerinden biri olan Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi ile 1925 Sokak'ın asfaltlama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı.
Başkan Zolan, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti 2018-04-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Sude Naz Küçükkahveci'ye devretti.
Genç Denizli, minikleri ağırladı 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 anaokulu öğrencisini ağırladı.
Çocuklara moral ziyareti 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, Bahçeşehir Koleji ve Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Kulübü, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
"Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir" 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin devam eden ve hayata geçirdiği yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir" dedi.