Büyükşehir çalışıyor, Denizli kazanıyor 2019-05-26
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kangrene dönen Tugay Kavşağı'ndaki trafik sorununu çözmesi ile birlikte milyonlarca lira Denizlililerin cebinde kaldı. Günde ortalama 33.000 aracın kullandığı kavşağın kapasitesi saatte 400 araç artarken, geçen1 yıllık süreçte 1.188.000 litre yakıt tasarrufu sağlandı.
Geleceğin sanatçıları Büyükşehir ile yetişiyor 2019-05-23
Kültür ve Sanatın Buluşma Noktası... 7'den 70'e herkessi sanatla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda 2018-2019 eğitim öğretim yılında 1700 kişi eğitim aldı. Yoğun ilgi gören ücretsiz sanat kurslarına katılanların yer aldığı konserler ve dinletiler ise izleyenlere inanılmaz bir seyir keyfi sundu.
DESKİ 2018 yılı faaliyet raporu onaylandı 2019-05-22
Denizli’nin pek çok alanda olduğu gibi altyapı anlamında da önemli başarılara imza attığını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli altyapı anlamında Türkiye’nin en yeni ve modern altyapısına sahiptir” dedi.
Başkan Osman Zolan: "Bunun müsebbibi ne büyükşehir ne de ilçe belediyeleridir" 2019-05-22
TMMOB'a bağlı odaların "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği" hakkında açtığı dava sonucu Denizli ve Türkiye'de büyük sorunlar yaşayan inşaat sektörüyle ilgili konuşan Başkan Zolan, "Bunun müsebbibi ne büyükşehir belediyeleridir ne de ilçe belediyeleridir, bu TMMOB'a bağlı odaların açtığı dava sonucunda ortaya çıkan bir husustur" dedi.
Kent Konseyi ailesi iftarda buluştu 2019-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri düzenlenen iftarda bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
YENİ CADDE İLE TRAFİK FERAHLADI 2019-05-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ulaşım alanındaki yeni yatırımlarından biri olan Yeni Cadde'nin hizmete girmesiyle bölge trafiği rahatladı. Zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayan Yeni Cadde'ye tam not veren vatandaşlar bölge için "Paris gibi oldu" benzetmesi yaptı.
Denizli mahalle iftarlarında buluşuyor 2019-05-20
Ramazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile vatandaşları aynı sofrada buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Sevindik'te kurdu. Sevindik Mahallesi’ne altyapı müjdesi veren Başkan Osman Zolan, "Sevindik Mahallemizin altyapısını baştan aşağı değiştireceğiz " dedi.
TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü IPARD II 6. Başvuru Çağrı İlanı 2019-05-20
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD programı hibe destekleri kapsamında 08 Mayıs 2019 tarihinde Altıncı Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.