AK Parti Bozkurt İlçe Teşkilatından Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-13
AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Ahmet Bayar ve yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
"Güzel hizmetlerin altına hep birlikte imza atacağız" 2017-12-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi ve Gençlik Meclisi genel kurullarını tamamlamasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Genel kurulun hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, "Bundan sonra da güzel hizmetlerin altına hep birlikte imza atacağız" dedi.
Çameli-Kalınkoz’da alt yapı atağı 2017-12-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çameli İlçesi’nin Kalınkoz Mahallesi'nde alt yapı atağı başlattı. İlk kez kanalizasyon hattının döşeneceği Kalınkoz Mahallesi’ne 25 kilometre de içme suyu hattı döşenecek.
Yüzme Havuz Suyu Kimyasalları ve Ekipmanları Satın Alınacaktır 2017-12-11
Yüzme Havuz Suyu Kimyasalları, Gerekli Cihaz ve Ekipmanları Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Aralık Ayı Meclis Gündemi 2017-12-11
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Aralık ayı toplantısı 15 Aralık 2017 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
AK Parti Serinhisar İlçe Teşkilatından Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-07
AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan ve yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2017-12-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün altyapı çalışmaları dolayısıyla 09 Aralık 2017 Cumartesi günü muhtelif mahallelerde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Taşınmaz Satış İhale İlanı 2017-12-07
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, Denizli İlinde bulunan, aşağıda tapu kaydı yazılı 9 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif ihale edilmek suretiyle satılacaktır.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2017-12-05
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Dünya Kadın Hakları Günü 2017-12-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 83’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.