Büyükşehir’den muhtarlara destek 2017-02-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi, il sınırları içerisindeki tüm mahalle muhtarlıklarına elektrik, su, telefon, internet, ısınma ve kira gibi zorunlu giderlerine destek olmak amacıyla aylık 250 TL destek verecek.
Büyükşehir İSG Çalıştayına ev sahipliği yaptı 2017-02-22
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2. kez ev sahipliğini yaptığı “İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Çalıştayı” 16 Büyükşehir Belediyesinin katılımı ile yapıldı. Türkiye’deki tüm belediyelerin iş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına rehber olacak sonuçların çıktığı çalıştaya katılan 16 Büyükşehir Belediyesi temsilcisi Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na hayran kaldı.
Büyükşehir’den “Bir Anadolu Klasiği” 2017-02-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Klasik Türk Müziğinin Hüseyni makamında eserlerin icra edildiği “Bir Anadolu Klasiği” adlı konser programı düzenledi. Anadolu’ya has ezgilerin seslendirildiği gece, sanatseverlerden tam not aldı.
Büyükşehir’den şehidine vefa 2017-02-21
Denizlili Kahraman Şehit Doğan Acar’ın adının Akhan Mahallesi’ndeki yaya üst geçidine verilmesi kararı Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından kabul edildi. Geçen ay şehidin annesini ziyaret ederek evladının isminin üst geçide verilmesi için izin isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehidimizin ismini yaşatacağız” dedi.
Muhteşem final 2017-02-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla düzenlediği toplam 900.000 TL’lik maddi destek programı muhteşem bir finalle sona erdi. Merkezefendi, Pamukkale, Honaz, Bozkurt ve Çardak ilçelerindeki amatör spor kulüplerine maddi yardım çekleri verilirken, etkinliğe Başkan Osman Zolan’ın açıkladığı spor yatırımları damga vurdu.
“Burası Ege’nin Uludağ’ı, Ege’nin Erciyes’i” 2017-02-20
Ege’nin en büyük kayak merkezinde vatandaşlarla birlikte hafta sonu kayak keyfi yaşayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kayak Merkezi’ne olan yoğun ilgiden övgüyle bahsederek, “Burası Ege’nin Uludağ’ı, Ege’nin Erciyesi’i… Burası Denizli Kayak Merkezi” ifadelerini kullandı.
Başkan Osman Zolan: “Geleceğimize sahip çıkıyoruz” 2017-02-20
Denizli Büyükşehir Belediyesinin amatör spor kulüplerini desteklemek amacıyla düzenlediği toplam 900.000 TL’lik maddi destek programı Sarayköy, Buldan, Güney ve Babadağ ilçeleri ile devam etti. Spora yaptıkları yatırımla geleceğe sahip çıktıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkarsak geleceğimize de sahip çıkmış oluruz" dedi.
“Çivril doğa turizminin merkezi olacak” 2017-02-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde hayata geçirmeyi planladıkları Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi ve Akdağ Tabiat Parkı çalışmalarında geldikleri noktayı anlatarak, bu yatırımlarla ilçenin doğa turizminin merkezi olacağını söyledi.