Bahçelievler Mahallesi’nde Su Kesintisi 2018-09-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 25 Eylül Salı günü Bahçelievler Mahallesinde su kesintisine gidilecektir.
Büyükşehir dev bir organizasyona daha imza attı 2018-09-24
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türk sporuna kazandırdığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi 2018 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın final karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı. Geleneksel sporları yaşatmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Atlı spor, atalarımızdan miras kalan ve gençlere bırakılacak kadim bir spor dalıdır" dedi.
İtfaiye teşkilatının 304. yıl gururu 2018-09-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası ile itfaiye teşkilatının 304’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir tören düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir İtfaiye'nin Türkiye’de örnek teşkilatlardan olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın canını ve malını koruyabilmek adına hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz" dedi.
Büyükşehir tanıtımda sınır tanımıyor 2018-09-23
Denizli'nin doğal, kültürel ve turizm değerlerinin tüm dünyaya tanıtımı için çalışmalar yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en önemli ulaşım noktalarından biri olan Sabiha Gökçen'de Denizli rüzgarı estiriyor.
Yaz Konserlerinde muhteşem final 2018-09-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaz boyunca İncilipınar ve Adalet Parkı’nda düzenlediği yaz konserlerinin finali Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen muhteşem bir konser ile son buldu.
Tarihe yolculukta 4. kafile uğurlandı 2018-09-20
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 50-75 yaş arası vatandaşlar için düzenlediği Bursa-Çanakkale gezisi güz dönemi 4. kafilesi 19 Eylül Gaziler Günü'nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından uğurlandı.
Genç Denizli’de yeni dönem kayıtları başladı 2018-09-20
Türkiye’nin en önemli gençlik projelerinden biri olarak seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde kurulan gençlik kulüplerinin yeni dönem kayıtları başladı. Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmayı hedefleyen projede tiyatro, resim, müzik, karikatür gibi sanat dallarının yanında geleneksel Türk el sanatları kulüpleri de yer alıyor.
ÜÇGEN İLE DENİZLİ YENİ BİR YEŞİL ALANA DAHA KAVUŞUYOR 2018-09-19
Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları trafiğe açılmasının ardından yoğun bir şekilde devam ettirilen peyzaj ve yaya geçitleri çalışmalarında sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen ile Denizli’nin sadece köprülü kavşaklara değil, aynı zamanda dinlenip vakit geçirebilecekleri yeni bir yeşil alana daha kavuştuğunu ifade etti.
Büyükşehir, Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapacak 2018-09-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin Türk sporuna kazandırdığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi ve Atletizm Sahası, 21-23 Eylül 2018 tarihleri arasında 2018 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nın final karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak.