“En büyük engel sevgisizliktir” 2019-01-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin düzenlediği programda kentteki engelliler ve aileleri ile buluştu. “En büyük engel sevgisizliktir” diyen Başkan Osman Zolan, engelsiz bir Denizli için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Nesli tükenmekte olan kızıl akbabaya Büyükşehir sahip çıktı 2019-01-22
Sokak hayvanlarının yanı sıra vahşi doğaya da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, nesli Türkiye ölçeğinde tehlike altında olan yaralı kızıl akbabayı tedavi etti. Türkiye'nin en büyüklerinden biri olan Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi edilen yırtıcı kuş kısa süre sonra özgürlüğüne bırakılacak.
Nikferliler'den Başkan Zolan'a ziyaret 2019-01-21
Denizli Nikferliler ve Barzalılar Derneği Başkanı Ufuk Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Denizli'de vahşi depolama tarihe karışıyor 2019-01-21
Denizli merkezde 15 yıl önce vahşi depolamaya son veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir statüsünü kazanmasının ardından ilçelerde de vahşi depolama ile mücadele başlattı. Denizli merkezin yanı sıra Sarayköy, Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam ve Serinhisar İlçeleri için Katı Atık Bertaraf Tesisini hayata geçiren Büyükşehir, aynı zamanda atıkları ekonomiye geri kazandırıyor.
Yenişafak, Selçukbey ve Karahasanlı’da Su Kesintisi 2019-01-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 21 Ocak Pazartesi günü Yenişafak, Selçukbey ve Karahasanlı Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
ŞOFÖR ESNAFINDAN BAŞKAN OSMAN ZOLAN'A: "BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ" 2019-01-19
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, bugüne kadar kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, "Başkanımızın yanındayız" mesajı verdi.
Bu da Büyükşehir'den #10yearschallange 2019-01-18
Sosyal medyada 10 yıl önce ve sonrasına ait fotoğrafların paylaşıldığı akıma farklı bir bakış açısıyla katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi, destan yazdığı hizmetlerine #10yearschallange ile dikkat çekiyor.
Başkan Osman Zolan Buldanlılar ile kucaklaştı 2019-01-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Buldan’da davul zurna ile karşılandı. Sevgi gösterileri arasında Buldanlılar ile kucaklaşan Başkan Osman Zolan, Büyükşehir ile beraber Denizli genelinde birçok hizmet yaptıklarını vurgulayarak, "Hiç bir ayrım yapmadan, sen-ben demeden ihtiyaç, aciliyet neyse onu yaptık" dedi.
Başkan Osman Zolan’dan çocuklara karne hediyesi 2019-01-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Keloğlan ve Sihirli Tavuk" oyunu yarıyıl tatili boyunca tüm çocuklara ücretsiz olarak sahnelenecek.
Büyükşehir DESKİ’den hizmet rekoru 2019-01-17
Denizli'de 5.000 km'nin üzerinde yaptıkları içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının toplam uzunluğu ile rekor kıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bugüne kadar açtığı 194 içme suyu sondaj kuyusundan saniyede 3.600 litre su temin etti. 194 sondaj ile toplamda 27.500 metre derinlikte kazı yapan Büyükşehir DESKİ, Denizlilileri nitelikli suya kavuşturdu.