Dünya Kadın Hakları Günü 2017-12-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 83’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2017-11-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2017-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. "Öğretmenler geleceği aydınlatan meşalenin taşıyıcılarıdır" diyen Başkan Zolan, “Ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun” dedi.
Başkan Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2017-11-09
"ÖZLEMLE ANIYORUZ"... Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi 141 yaşında 2017-10-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1876 yılında hizmete başlayan belediye teşkilatının 141’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı 2017-10-27
Cumhuriyetin 94’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek ve gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak hepimizin görevidir” dedi.
Başkan Zolan’dan Gaziler Günü mesajı 2017-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, vatanını ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan Türk milletinin bu uğurda nice şehitler ve gaziler vermeye her zaman hazır olduğunu söyledi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2017-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mardin’in Nusaybin İlçesi kırsalında sürdürülen operasyonda şehit düşen Denizlili Uzman Çavuş Muhammet Arıkan içi taziye mesajı yayımladı.
Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı 2017-08-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, "Tüm hemşehrilerime sevenleri ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.
Başkan Zolan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı 2017-08-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ağustos'un kadim Türk milletinin zafer ayı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, Türk milletinin 95 yıl önce Dumlupınar'da gösterdiği destansı mücadele ve bağımsızlık ruhunu asla kaybetmeyeceğini söyledi.