18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü 2019-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, "Çanakkale Zaferi bugün sadece Anadolu’nun değil, Balkanlardan Orta Doğu’ya ve Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada yaşamış Türk Milleti’nin bağımsızlık destanıdır" dedi.
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü 2019-03-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden milli destanımıza dönüşen İstiklal Marşı, 98 yıldan bugüne dizelerindeki kadim gücü yeni nesle aktaran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kahramanlık öyküsüdür" dedi.
"Gururluyuz" 2019-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 88. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 88 yıl önce gerçekleşen ziyaretin Denizli tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimizi şereflendirmesinin gururunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi.
Başkan Zolan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı 2019-01-09
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Her türlü zor şartlarda, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak halkın bilgilendirilmesinde önemli bir görev taşıyan basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.
Başkan Osman Zolan'dan yeni yıl mesajı 2018-12-31
Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptıkları proje ve yatırımlarla 2018 yılını çok güzel bir şekilde geride bıraktıklarını belirterek, 2019 yılının Denizli için yine kazançlı bir yıl olması temennisinde bulundu. Bu güzellikleri "Hep birlikte başardık" diyen Başkan Osman Zolan, "2019 yılı tüm insanlarımıza sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve barış getirsin" dedi.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2018-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.
Başkan Osman Zolan’dan Dünya Kadın Hakları Günü mesajı 2018-12-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan'dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2018-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Uygar bir toplumun en önemli niteliklerinden birinin, engellilerin günlük hayattaki etkin varlığı olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Bu bilinçle onları toplumda aktif rol üstlendirecek projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2018-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Öğretmenliğin insanlığın var oluşundan bu yana en değerli ve saygın bir meslek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesiller ülkemizi daha da ileriye götürecek yegane umutlarımızdır” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2018-11-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.