Başkan Zolan, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı 2017-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara yaptığı çağrı ile bir ülkenin geleceğinin değiştiğini hatırlatan Başkan Zolan, gazeteciliğin önemini bir kez daha vurguladı.
Başkan Zolan alçak terör saldırısını lanetledi 2017-01-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul'un Ortaköy semtinde bir eğlence mekanında gerçekleştirilen alçak terör saldırısını lanetledi. Başkan Zolan, "Bu alçakça saldırı sadece ülkemize değil bütün insanlığa kast etmektedir" dedi.
Başkan Zolan'dan yeni yıl mesajı 2016-12-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize; barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan Zolan “Denizlimiz için büyük projelerin bir bir hayata geçeceği 2017 yılının şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2016-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı’nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un 80’inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan Zolan, “İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şairimiz; kaleme aldığı her dizesiyle Türk milletinin hislerine tercüman olmuş, şanlı ordumuza umut ve moral aşılamıştır” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-12-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayseri'de bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Osman Zolan’dan teröre lanet 2016-12-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul’da çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, “Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki: Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu canileri ve onun destekçilerini mağlup edecektir” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2016-12-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 82’nci yılı 2016-12-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 82’nci yılı ve Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Kadınlarımız 82 yıldır olduğu gibi gelecekte de Türk siyasi hayatında aktif bir şekilde var olacak, Türkiye’yi şekillendirecektir” dedi.
Başkan Zolan’dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2016-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, onları sosyal ve kültürel yaşam ile çalışma hayatında daha etkin hale getiriyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2016-11-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tunceli’de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Burhan Acar ve silah arkadaşı için taziye mesajı yayımladı.