Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı 2017-06-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Dayanışma, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik değerlerimizi daha yoğun paylaştığımız bir bayramı daha birlikte karşılamanın sevinci içerisindeyiz" dedi.
Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2017-06-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan sunmaktadır" dedi
Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı 2017-06-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babaların ve baba adaylarının babalar günün kutladı.
Başkan Zolan’da 19 Mayıs mesajı 2017-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Esarete asla boyun eğmeyen aziz milletimiz yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını birlik ve beraberlik şuuruyla kazanmış, bu direnişte Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 1919'da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır" dedi.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2017-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu söyledi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2017-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, elim bir trafik kazasında şehit düşen Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2017-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan Engelliler Haftası mesajı 2017-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşamdan kendilerini soyutlamadan hayatlarını sürdürmeleri, üretken olmaları, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon gibi tüm ihtiyaçlarının karşılanması toplumumuzun ortak görevidir" dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2017-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, “Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 23 Nisan mesajı 2017-04-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Biz çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyorum ki onlar da, kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirecek, tarihlerinden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklardır” dedi.