"Gençlik demek gelecek demektir" 2019-05-17
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençliğin her zaman milli ve manevi değerlerine bağlı, çalışkan, dürüst ve yeniliklere açık bir niteliğe sahip olması gerektiğini belirterek, "Çünkü gençlik demek gelecek demektir" dedi.
Başkan Zolan'dan Anneler Günü Mesajı 2019-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Onlar bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakarlığın simgesidir" dedi.
Başkan Zolan’dan Engelliler Haftası mesajı 2019-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, engellilere sahip çıkmanın, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmanın ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın herkesin sorumluluğu olduğunu söyledi.
Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2019-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, emekleri ve alın terleriyle Türkiye'nin refah düzeyinin gelişmesinde büyük pay sahibi olan tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
Başkan Osman Zolan’dan 23 Nisan mesajı 2019-04-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm çocukların bayramını kutlayan Başkan Osman Zolan, "Sizler ülkemizin gerçek sahipleri, yarınlarımızın geleceği ve necip milletimizin yükselecek değerlerisiniz" dedi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2019-04-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Denizli'ye, Türkiye'ye ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.
"Türk Polis Teşkilatı gurur ve övünç kaynağımızdır" 2019-04-10
Cansiperane bir anlayışla görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın Türk milletinin gurur ve övünç kaynağı olduğunu söyledi.
Başkan Osman Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2019-04-02
Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü 2019-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, "Çanakkale Zaferi bugün sadece Anadolu’nun değil, Balkanlardan Orta Doğu’ya ve Asya’ya uzanan geniş bir coğrafyada yaşamış Türk Milleti’nin bağımsızlık destanıdır" dedi.
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü 2019-03-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı’nın kabulünün 98. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden milli destanımıza dönüşen İstiklal Marşı, 98 yıldan bugüne dizelerindeki kadim gücü yeni nesle aktaran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kahramanlık öyküsüdür" dedi.