Başkan Osman Zolan’dan 19 Mayıs mesajı 2018-05-18
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Aziz milletimizin yedi düvele karşı verdiği savaşta Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 15 Mayıs 1919’da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır" dedi.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2018-05-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Başkan Osman Zolan, “Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir dine mensup olarak, bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır " dedi.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2018-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.
Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2018-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Osman Zolan, "İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz " dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 23 Nisan mesajı 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ulusal egemenlik ateşinin yakıldığı 23 Nisan 1920'nin bir ulusun yükselişi olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Bu kutsal topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizi ve şanlı tarihimizi yarınlarımıza nakşetmeliyiz" dedi.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2018-04-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "Ülkemizin, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Miraç Kandili'ni en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.
Türk Polis Teşkilatı 173 yaşında 2018-04-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2018-03-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam coğrafyası ve Türkiye'ye barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, "Tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandili'ni canı gönülden kutluyorum” dedi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 2018-03-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çanakkale Zaferi'nin sadece Türk milletinin değil dünya tarihinin de seyrini değiştirdiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu kutsal millet genç-yaşlı, kadın-erkek, çoluk-çocuk demeden vatanı ve bağımsızlığı için gözünü kırpmadan canını vermeye her zaman hazırdır" dedi.
İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü 2018-03-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, İstiklal Marşı’nın vatanı, milleti, tüm mukaddes değerleri ve inancı için canları hiçe sayan Türk milletinin destanı olduğunu kaydetti.