Başkan Osman Zolan’dan 10 Kasım mesajı 2018-11-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz” dedi.
Başkan Osman Zolan' dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı 2018-10-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yılında da ilk günkü heyecan ve coşkuyla, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için canla başla çalışıyoruz" dedi.
Başkan Osman Zolan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı 2018-09-18
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk milletinin var olduğundan bu yana vatanına, milli ve manevi değerlerine canı pahasına sahip çıkarak, bu uğurda gözünü kırpmadan kanını döktüğünü söyledi.
Başkan Osman Zolan'dan eğitim-öğretim yılı mesajı 2018-09-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Yarınlarımızın sahibi çocuklarımız ve gençlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Zabıta Teşkilatı 192 yaşında 2018-09-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli için gece gündüz fedakarca çalışan teşkilatın Zabıta Haftasını kutlayan Başkan Osman Zolan, “Sizler bizlerin gözü kulağısınız, görünen yüzümüz, dokunan elimizsiniz” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 30 Ağustos mesajı 2018-08-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki şanlı ordumuz, 96 yıl önce Büyük Taarruz zaferiyle, ‘Ya istiklal ya izmihlal’ diyerek Türk milletinin bağımsız karakterini bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı 2018-08-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başta şehit aileleri olmak üzere tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Başkan Osman Zolan, "Ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.
Başkan Osman Zolan’dan AK Parti kuruluş yıldönümü mesajı 2018-08-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan AK Parti’nin 17’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine adım adım taşıyan Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı 2018-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 110. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Osman Zolan, “Mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz halkın doğru haber alma özgürlüğü için çalışan basın, demokrasimizin en önemli güvencelerindendir” dedi.
“Hayri Dev unutulmayacak” 2018-07-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.