Başkan Zolan’da 19 Mayıs mesajı 2017-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Esarete asla boyun eğmeyen aziz milletimiz yedi düvele karşı verdiği varoluş savaşını birlik ve beraberlik şuuruyla kazanmış, bu direnişte Denizlimiz de Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin 1919'da verdiği fetva ile en ön saflarda yerini almıştır" dedi.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2017-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu söyledi.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2017-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, elim bir trafik kazasında şehit düşen Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli için taziye mesajı yayımladı.
Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2017-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Zolan’dan Engelliler Haftası mesajı 2017-05-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Engelli kardeşlerimizin toplumsal yaşamdan kendilerini soyutlamadan hayatlarını sürdürmeleri, üretken olmaları, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon gibi tüm ihtiyaçlarının karşılanması toplumumuzun ortak görevidir" dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 1 Mayıs mesajı 2017-04-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, “Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 23 Nisan mesajı 2017-04-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Biz çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyorum ki onlar da, kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirecek, tarihlerinden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklardır” dedi.
Başkan Osman Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2017-04-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Miraç Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini dileyen Başkan Zolan, "Tüm insanlığı tehdit eden terör, şiddet ve savaşın yerini barış ve huzura bırakması için dua edelim" çağrısında bulundu.
Türk Polis Teşkilatı 172 yaşında 2017-04-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Zolan, 172 yıldır Türk milletinin övünç kaynağı olan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 2017-03-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zolan, “İslam coğrafyasının ve tüm hemşerilerimin Regaib Kandilini tebrik ediyorum” dedi.