
"Bilgin Horoz" küçüklerle buluşuyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi ile ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflar için hazırlanan "Bilgin Horoz" dergisi okullarda dağıtılıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bugüne kadar 'eğitim bizim işimiz değil' demeden her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi ile ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflar için hazırladığı "Bilgin Horoz" adlı eğlenceli ve eğitici dergilerin dağıtımına başladı. Bugüne kadar eğitim için birçok yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, okul öncesi ile ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflar için eğlenceli, aynı zamanda çocukların sosyal hayatlarına yönelik farkındalık yaratacak Bilgin Horoz adlı dergi projesini hayata geçirdi. Çocukların eğitim düzeylerine göre çeşitli eğitici, öğretici içeriklerle eğlenceli bulmaca, boyama ve masallara sahip olan Bilgin Horoz'un ilk etapta 65 000 öğrenciye ulaştırılması hedefleniyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar eğitim ile ilgili hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, eğitimin tek bir kurum üzerine bırakılmasının doğru olmadığını işaret etti.
"Eğitime desteğimiz sürecek"
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin gerek eğitim materyalleri gerekse fiziki eğitim altyapısı için bir çok projeyi hayata geçirdiğini kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Eğitime olan desteğimizi artırarak sürdüreceğiz. Bilginin en değerli olduğu çağımızda, çocuklarımıza fırsat eşitliği sunmak için bunu yapmak zorundayız. Bugüne kadar 'eğitim bizim işimiz değil' demeden her türlü desteği verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bilgin Horoz, çocuklarımızın eğlenerek öğrenmesini sağlayacak bir eser olduğu kanaatineyim. Önümüzdeki süreçte Bilgin Horoz'un içeriği daha da zenginleştirilerek çocuklarımızın eğitim hayatına artılar katabilir."
Bu Kategorideki Diğer Başlıklar