Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Denizli Öğrenci Kart’ta vize uyarısı 29.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda vize döneminin 3 Ekim 2020'de sona ereceği uyarısı yapılırken, yoğunluk yaşanmaması için vize işlemlerinin son güne bırakılmaması istendi.
Denizlim Derneği’nden Başkan Zolan'a ziyaret 28.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara’da faaliyet gösteren Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Keysan ve yönetimini ağırladı.
Başkan Zolan'dan Denizli'ye bilim merkezi müjdesi 28.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir bilim merkezi kurmak için TÜBİTAK ile ilk adımı attıklarını müjdeledi.
Büyükşehir DESKİ’den Karabedirler’e yeni su kaynağı 27.09.2020
İçme suyu kaynaklarının debisinin azalmasına karşı önlemlerini artıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Çivril ilçesinin Karabedirler Mahallesi’nde açtığı sondajdan 25 litre/sn debiye sahip içme suyu kaynağı buldu.
Başkan Zolan: "Öğrencilerimize 3,6 milyon TL destek vereceğiz" 26.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik her yıl yaptığı öğrenim yardımının müracaatları 28 Eylül 2020 Pazartesi günü başlıyor. Başvurular www.denizli.bel.tr üzerinden sadece online olarak gerçekleştirilecek.
Denizli tek yürek "#WeLoveDenizli" diyor 25.09.2020
Denizli, Tek Dünya Kentleri Yarışması’nda Türkiye Şampiyonu olan Büyükşehir Belediyesinin dünya şampiyonu olması için tek yürek oldu. Yüzbinlerce vatandaş ile birlikte şehrin ileri gelenleri, kamu kurumları, STK'lar, işadamları, siyasiler, turizmciler ve sosyal medya grupları şehirleri için #WeLoveDenizli etiketi ve https://welovecities.org/tr/denizli/ adresinden oy kullanmaya devam ediyor.
Büyükşehir spor kursları kaldığı yerden 24.09.2020
2014 yılından bugüne kadar 245 bin kişiye onlarca branşta ücretsiz spor kursu veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 dönemi spor kurslarına pandemi kuralları çerçevesinde başladı
Denizli Büyükşehir'e kanka desteği 23.09.2020
Tek Dünya Kentleri Yarışması’nda dünya şampiyonu olmak için mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesinin destek çağrısı gülümsetti. "Kankalar uyuya mı kaldınız? Bir destek atın... :)"şeklinde tweet atarak katkı isteyen Denizli Büyükşehir Belediyesinin çağrısına yanıt, Bursa, Samsun, Gaziantep, Kocaeli, Ordu ve Kayseri Büyükşehir Belediyesinden esprili cevaplarla geldi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr