Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir 2021'in ilk Meclis toplantısını yaptı 16.01.2021
Denizli Büyükşehir Belediyesi 2021 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 2020 yılında başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Zolan, "2021'de de inşallah uyumlu bir şekilde Denizlimize hizmet ederiz. Bizim ortak paydamız Denizli" dedi.
Büyükşehir 6 ilçede karla mücadele ediyor 15.01.2021
Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm ekiplerini hazır eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, 6 ilçede karla mücadele çalışması yapıyor.
Büyükşehir DESKİ'den tarihi rekor 15.01.2021
Denizlililere daha sağlıklı ve yeterli içme suyu sağlamak için büyük çaba harcayan Büyükşehir DESKİ'nin bugüne kadar açtığı sondaj kuyularının derinliği 32 km'yi geçti. 6 yılda açtığı 220 sondajdan toplamda 4.000 lt/sn suyu sisteme ilave eden Büyükşehir DESKİ eşine az rastlanır bir rekora daha imza attı.
Başkan Zolan: "Türkiye yerli ve milli enerjide çok yol kat etti" 14.01.2021
Belediyelerde Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Uygulamaları toplantısı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in katılımıyla yapıldı. Türkiye’nin enerji ihtiyacının yarısından fazlasının yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılandığını, bu yolda çok yol kat edildiğini belirten Başkan Zolan, yerel yönetimlerin enerji yatırımlarıyla çok daha başarılı işlere imza atabileceğini belirtti.
Muhtarlar Derneği'nden Başkan Zolan'a ziyaret 14.01.2021
Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yüreci ve yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Denizli'nin geldiği noktaya birçok şehrin imrenerek baktığını anlatan Başkan Zolan, "Bu şehir hepimizin" dedi.
Büyükşehir sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor 13.01.2021
Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, 2020 yılında 1.100 sokak hayvanını sahiplendirdi.
Büyükşehir'den Denizlispor'a dev bir destek daha 12.01.2021
Denizli'nin en büyük markalarından biri olan Denizlispor'a maddi manevi her zaman destek veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil-siyahlı takıma dev bir katkıda daha bulunuyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor ile 3,75 milyon liralık sponsorluk sözleşmesi imzaladı.
Büyükşehir Tiyatrosu'na 5 ödül 11.01.2021
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Yeni Tiyatro Dergisi'nin 2. kez düzenlediği Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri'ne damga vurdu.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr