Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Kale'de asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor 23.09.2020
Kale ilçesinin Adamharmanı ile Narlı Mahallesi makası arasında yer alan 4 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, "Kale ilçemizde asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi.
Honaz Kızılyer'de su kesintisi 22.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin içme suyu depo bakım onarım çalışması nedeniyle 23 Eylül 2020'de Honaz ilçesinin Kızılyer Mahallesi'nde su kesintisine gidilecektir.
BÜYÜKŞEHİR'DEN TÜRKİYE'DE BİR İLK DAHA 22.09.2020
Belge zorunluluğu olan meslek branşlarında istihdamın yaygınlaşması ve Denizlililere ücretsiz belge imkanı sağlamak için harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirerek mesleki yeterlilik belgesi başvuru noktası oldu.
BAŞKAN ZOLAN: "ALİ MARIM BULVARI MUHTEŞEM OLACAK" 21.09.2020
Denizli'nin önemli trafik arterlerinden biri olan Ali Marım Bulvarı’nda başladıkları çalışma kapsamında, Ali Marım Bulvarı, Hasan Gönüllü Bulvarı, Başkarcı Yolu ve Göveçlik Yolu kesişiminde yaptıkları yeni kavşak düzenlemesini inceleyen Başkan Zolan, "Ali Marım Bulvarı muhteşem olacak" dedi.
Dünyada #WeLoveDenizli Rüzgarı Esiyor 21.09.2020
Tek Dünya Kentleri Yarışması’nda Türkiye Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, dünya şampiyonluğu için mücadele ediyor. Özellikle, sosyal medyada #WeLoveDenizli etiketi ile oy kullananlar tüm dünyada Denizli rüzgarı estiriyor.
Adil Beştaş Evi, Türk-İslam Medeniyetleri Merkezi oluyor 19.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesinin restore ederek yok olmaktan kurtardığı tarihi Adil Beştaş Evi, Türk-İslam Medeniyetleri ve Kent Belleği Düşünce Merkezi olacak.
Başkan Zolan’dan Gaziler Günü mesajı 18.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Dünya tarihine mal olmuş bir kurtuluş destanı ile kazanılan bu vatan bizlere şehit ve gazilerimizin emanetidir" dedi.
BÜYÜKŞEHİR'DEN TARİHE ÖNEMLİ BİR KATKI DAHA 18.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu’nun kesin olarak Türk yurdu olmasını sağlayan Miryokefalon Savaşı’nın 844. yıldönümünde “Çivril Tarihi ve Miryokefalon Zaferi” adlı kültür yayınını tanıttı. Tarihi zaferin Çivril'de yaşandığının tartışmaya yer olmayacak şekilde bilimsel bir eserle ortaya konduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Tarih yazılmıştır, zafer kazanılmıştır. Bunu olduğu gibi kabul etmek gerekir, yakışanı da güzel olanı da budur" dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr