Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Başkan Zolan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı 10.01.2021
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, mesai mefhumu gözetmeden vatandaşların haber alma hakkı için fedakarca çalışan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Yenişehir'in içme suyu çilesi Büyükşehir ile son buluyor 09.01.2021
Yenişehir Mahallesi'ne 30 yıl önce döşenen içme suyu hatlarının ilk kez baştan aşağıya yenilenmesi vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Ömrünü tamamlamış borularda meydana gelen patlaklardan dolayı sık sık su kesintileri yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri soruna el atan Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.
Başkan Zolan, " Geçmişini bilmeyen, geleceğini belirleyemez " 08.01.2021
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 873 yıl önce yaşanan ve Anadolu’nun Türk yurdu olmasında büyük önemi bulunan Kazıkbeli Savaşı için anma programı düzenledi. Denizli’nin Türk tarihi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bu topraklar verilen kanlarla vatan yapılmıştır " dedi.
Başkan Zolan'dan Bekilli'ye mesirelik müjdesi 07.01.2021
Bekilli ilçesinde 24.000 m2'lik ormanlık alanı vatandaşların nefes alacağı mesirelik olarak düzenleyeceklerini müjdeleyen Başkan Zolan, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, restoran, amfi tiyatro, yöresel ürün satış yerleri ve 10.000 m2'lik piknik alanı yapılacak tesisin ilçedeki sosyal yaşama yeni bir alternatif olacağını söyledi.
Başkan Zolan'dan Kazıkbeli Zaferi Anma Mesajı 06.01.2021
873 yıl önce Denizli'de yaşanan ve Anadolu'nun Türk yurdu olmasında büyük önemi bulunan Kazıkbeli Savaşı ile ilgili anma mesajı yayımlayan Başkan Zolan, “Geçmişini bilmeyen geleceğini de planlayamaz” dedi.
Büyükşehir evsizleri unutmuyor 06.01.2021
Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşamak zorunda kalan evsiz vatandaşlara kucak açmaya bu yıl da devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi boyunca evsiz vatandaşları ağırlamayı sürdürecek.
Büyükşehir'den ilçelerde de dezenfeksiyon atağı 05.01.2021
Kovid-19 tedbirlerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon seferberliğine ilçelerde devam etti. Büyükşehir ekipleri Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinin ardından Denizli'nin 19 ilçesindeki işyerlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı.
Başkan Zolan: "Çevre dostu enerji yatırımlarımız sürüyor" 04.01.2021
Yenilenebilir enerji kaynaklarına yaptığı yatırımlarla örnek olmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kumkısık'ın ardından Tavas Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde toplanan atıklardan da elektrik enerjisi üretimine başladı. Tesiste üretilen enerji ile aylık 3.500 hanenin elektrik ihtiyacı karşılanacak.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr