Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Denizli'de Kovid-19 denetimleri sürüyor 17.09.2020
Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de korona tedbirleri denetimlerini sürdürüyor.
Başkan Zolan: "Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" 17.09.2020
Tavas ilçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkanı Osman Zolan, "İnşallah her gün taş üstüne taş koymaya, hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.
BAŞKAN ZOLAN'DAN GELECEĞE YATIRIM 17.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yenilenebilir enerji alanında gençleri daha donanımlı hale getirmek için mesleki ve teknik eğitim desteği vereceklerini açıklayarak, "Gençlerimizi geleceğe hazırlayacağız" dedi.
Başkan Zolan: "6 yılda 245 bin kişiye ücretsiz spor kursu verdik" 16.09.2020
2014'den bugüne 245 bin kişiye ücretsiz spor kursu verdiklerini belirten Başkan Zolan, pandemi nedeniyle ara verdikleri spor kurslarının yeniden başlayacaklarını kaydederek, "Vatandaşlarımızın sağlık sistemini daha da güçlendirmek ve kendilerini daha da zinde tutmalarını sağlamak adına spor yaptırmaya devam edeceğiz" dedi.
Başkan Zolan: "Haydi Denizli, şehrine oy ver!" 15.09.2020
Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın düzenlediği Tek Dünya Kentleri Yarışması’nın Türkiye Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 27 ülkeden 58 ayrı kent arasında şampiyon olmak için yarışıyor. Başkan Zolan, herkesi https://welovecities.org/tr/denizli/ adresinden ve sosyal medyadan Denizli'ye oy vermeye davet etti.
BAŞKAN ZOLAN: "SÖZ VERDİK YAPIYORUZ" 15.09.2020
Denizli'ye kazandırılacak stat yerini açıklayan Başkan Zolan, yeni tesis yapıldıktan sonra mevcut stadın millet bahçesine dönüştürüleceği müjdesini verdi. Yeni stadın şehrin hemen yanı başında olacağını kaydeden Başkan Zolan, FIFA standartlarında bir stadın yanında, birçok sportif tesis ile birlikte insanların buluşma noktası olacak bir Bölge Parkı'nın da planlandığını söyledi.
"Güneş tarlaları ile 4,1 milyon KWh'lik elektrik enerjisi ürettik" 14.09.2020
Yenilenebilir enerji kaynakları ile ülke ekonomisine büyük katkılar sağladıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 2 ay önce 3. aşamasını tamamladıkları güneş tarlaları ile toplamda 4 milyon 100 bin KWh'lik elektrik enerjisi ürettiklerini açıkladı.
"Büyükşehire ne gerek var diyenler, gelsinler Çameli'yi görsünler" 12.09.2020
Denizli'nin büyükşehir olması ile birlikte Çameli ilçesinin kökleşmiş sorunlarının çözüldüğünü vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Büyükşehire ne gerek var diyenler, gelsinler Çameli'yi görsünler" dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr