Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir'in sağlıkçılara ulaşım desteği 2021'de de sürüyor 02.01.2021
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kovid-19'a karşı gece fedakarca mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara ücretsiz toplu ulaşım desteğini 30 Haziran 2021'e kadar sürdürecek.
Büyükşehir ekipleri yeni yılda da nöbette 01.01.2021
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların rahat, güven ve huzur içinde bir yeni yıl tatili geçirmeleri için nöbetçi ekiplerini hazır bekletti. Sokağa çıkma kısıtlamasında da görev başında olacak ekipler, 65 yaş üstü ile acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini karşılamayı sürdürecek.
Büyükşehir’den bez ve branda afişe izin yok 31.12.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi yetki sahası içerisinde görüntü ve çevre kirliliğine yol açan bez afiş ve branda gibi ilan ve reklam uygulamalarının asımına 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle izin vermeyeceğini açıkladı.
Başkan Osman Zolan'dan yeni yıl mesajı 31.12.2020
Zor bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2021 yılının güzelliklere vesile olmasını dileyerek, "Yeni yılın Denizlimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Çaresizlerin çaresi Büyükşehir Sevgi Eli 30.12.2020
Denizli'de 14 yıldır hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli kış ortasında evleri yanan Kökçen ailesine sahip çıktı. Tüm eşyaları yenilenen evlerine yerleşen aile, kendilerine sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
Büyükşehir'den bal ormanı ve aromatik bitki bahçesi 29.12.2020
Denizli'de arıcılığın geliştirilmesi ve bal üretiminin kalitesinin artırılması amacıyla 861.700 metrekarelik bal ormanı ve 46 farklı bitki türünün bulunacağı yüz binlerce fidanlık tıbbi aromatik bitki bahçesi kuracak Denizli Büyükşehir Belediyesi, örnek projeyle kent ekonomisine dev bir destek daha sağlayacak.
"Yenişehir'de içme suyu hatları ilk kez yenileniyor" 27.12.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Yenişehir Mahallesi'ne 30 yıl önce döşenen, ömrünü tamamlamış içme suyu hatlarını baştan aşağıya değiştiriyor. Yenişehir kurulduktan sonra ilk defa içme suyu hatlarını yenilediklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Projemizi 3 ay sonra tamamlayacağız" dedi.
Başkan Zolan: "Denizlimiz için çalışıyoruz" 27.12.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokağa çıkma kısıtlamasında görev başında olan Büyükşehir Belediyesi ekiplerini yalnız bırakmadı. Park bakımı yapan kadınlarla sohbet edip birlikte çiçek diken Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında tüm personelimizle birlikte Denizlimiz için çalışıyoruz" dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr