Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir’den Minikler Atletizm Şenliği 10.06.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi, il genelinde atletizme ilgi duyan 8-11 yaş arasındaki 410 çocuğun katıldığı Minikler Atletizm Şenliği düzenledi. 270 sporcunun ilk kez yer aldığı müsabakalarda çocuklar kıyasıya mücadele etti.
Genç Denizli’den muhteşem eserler 10.06.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesindeki kulüplere katılan gençlerin el emeği göz nuru 474 eseri Karma Sergi ile beğeniye sunuldu. Gençlere imkan ve fırsat verildiğinde muhteşem işlere imza attıklarını anlatan Başkan Zolan, "Amacımız daha donanımlı, sanat ve kültürle iç içe kendini geleceğe hazırlayan özgüvenli gençler yetiştirmektir" dedi.
“Eğitim için el ele” Projesi’nde 14. dönem sona erdi 09.06.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008 yılında başlattığı Eğitim İçin El Ele projesinin 14. dönemini tamamladı. Proje ile bugüne dek 5 bin 500 gencin hayallerine ulaşmasına yardımcı olundu.
Büyükşehir'den 40.000 fesleğen 09.06.2022
Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Denizlililere kokusuyla huzur veren fesleğen hediye eden Büyükşehir Belediyesi, 40 bin çiçeği vatandaşlarla buluşturacak. Başkan Zolan, Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda vatandaşlarla birlikte hem spor yaptı hem de fesleğen dağıttı.
Başkan Zolan Karaçay Mahallesi’ni ziyaret etti 09.06.2022
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aşırı yağış nedeniyle su baskınlarının yaşandığı Honaz ilçesinin Karaçay Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, yaraların en kısa zamanda sarılacağını söyledi.
Gençler hünerlerini sergileyecek 08.06.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılan kulüplerin hazırladığı Karma Sergi, 9 Haziran Perşembe günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Gençlerin el emeği göz nuru 474 eseri Denizlililerle buluşacak.
Yüzebilmek için Denizli’ye taşındı, Türkiye şampiyonluğuna ulaştı 08.06.2022
Yüzmeyi çok sevmesinden dolayı tesis bakımından zengin olan Denizli’ye taşınan görme engelli Elfin Pehlivan’ın başarı hikayesi hayran bıraktı. Başarılı sporcu Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımına girmesinin ardından Görme Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu oldu.
Büyükşehir İncilipınar Parkı’nı lavantalarla donattı 08.06.2022
Denizli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında İncilipınar Parkı’nı lavantalarla donattı. Denizli’nin daha yaşanabilir bir kent olması için çevreci yatırım ve hizmetlere devam ettiklerini söyleyen Başkan Zolan, “Denizli’miz çevre hassasiyeti en üst seviyede olan bir şehirdir” dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr