Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir'den Bekilli'ye modern alt yapı 07.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesinin Cumhuriyet ve Uşak Caddesini modern alt yapıya kavuşturdu. Proje ile 5.820 metre içme suyu, 500 metre kanalizasyon, 705 metre yağmur suyu hattı döşendi.
Büyükşehir kömür denetimlerine başladı 05.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ısınmadan kaynaklanan soba ve kaloriferlerin neden olduğu hava kirliliğini önlemek için kömür satış noktalarında denetimlere başladı.
Büyükşehir otobüsleri KPSS’ye gireceklere ücretsiz 05.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 6 Eylül 2020 Pazar günü yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS)’ye girecekler ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.
Büyükşehir'den söndürme çalışmalarına destek 04.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hayriye Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangının söndürülmesine 8 arazöz, 6 tanker, 4 pikap, 5 iş makinesi ve çok sayıda personel ile destek verdi. Büyükşehir ekiplerini koordine eden Başkan Zolan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile birlikte söndürme ve soğutma çalışmalarını yakından takip etti.
Büyükşehir'den Acıpayam’da asfalt seferberliği 03.09.2020
Acıpayam ilçesinin Kelekçi ve Aliveren Mahallesi ile Yeşilyuva-Söğüt yolunda sürdürdükleri asfalt çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.
Büyükşehir ile Hayriye-Salda yolu daha konforlu ve güvenli 02.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak ilçesinin Hayriye Mahallesi ile Türkiye'nin Maldivleri olarak anılan Salda Gölü arası ulaşımı sağlayan yolda yaptıkları asfaltlama çalışmalarını inceledi.
Leyleklerin dikkat çeken vefası 02.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavileri yapılmasının ardından yeniden doğaya salınan leyleklerin sık sık sağlıklarına kavuştukları tesisi ziyaret etmeleri dikkat çekiyor.
BAŞKAN ZOLAN ACIPAYAM’A ÇIKARMA YAPTI 02.09.2020
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'ı ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesinin ilçede gerçekleştirdiği yatırım ve çalışmaları inceledi. Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Zolan "Şunu biliyoruz ki el ele gönül gönüle bu işlerin üstesinden geldik, gelmeye de devam edeceğiz inşallah" dedi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr