Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Genç Denizli Çanakkale Destanı’nın yazıldığı topraklarda 08.11.2010
Denizli Belediyesi’nin başarıyla uyguladığı projeler arasında özel bir yeri olan Genç Denizli, lise ve dengi okullarda eğitim gören 250 öğrenciye hafta sonu Çanakkale’yi gezdirdi. Geçtiğimiz yıl 1000 öğrenciye Başkent Ankara’yı gezdiren Genç Denizli, bu yıl da toplam 2 bin öğrenciyi Çanakkale Destanı’nın yazıldığı topraklara götürecek
Denizli Belediyesi'nden Gayrimenkul Satışı 05.11.2010
Denizli Belediyesi, Terminal Kompleksi Projesi bünyesinde yer alan ve 25 katlı olarak inşa edilecek oteli, ihale yöntemiyle satacak.
Stand-up Sanatçısı Yavuz Seçkin Denizli'ye Geliyor 05.11.2010
Denizli Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye, sürdürdüğü Genç Denizli Projesi kapsamında ünlü stand-up sanatçısı Yavuz Seçkin’i genç Denizlililer için kente getiriyor.
Cumhuriyetin 87. Yılında Büyükşehire Doğru Denizli 02.11.2010
Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetin 87. Yılında Büyükşehire Doğru Denizli' konulu panelde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör yerel yönetimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Denizlili gençler Manga konseri ile coştu 30.10.2010
Genç Denizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği Cumhuriyet Konseri’nde gençleri rock müziğin sevilen grubu Manga ile buluşturdu. Çınar Meydanı’nda sahneye çıkan grup, seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla izleyenleri coşturdu.
Zabıta Denetimleri Sürüyor 28.10.2010
Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşın sağlığı için işyerlerine yönelik sürdürdüğü denetimlere ara vermiyor
'Büyükşehire Doğru Denizli' paneline davetlisiniz 21.10.2010
Denizli Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin ortaklaşa düzenlediği “Cumhuriyetin 87. Yılında Büyükşehire Doğru Denizli” konulu panel 1 Kasım günü EGS Kongre ve Kültür Merkezi Salonu’nda, saat 19:30’da yapılacak.
Laodikya Antik Kenti'ne Turist Akını 19.10.2010
M.Ö 3.yy’da kurulan ve o dönemin Anadolu’nun en büyük metropol kentlerinden biri olan Laodikya Antik Kenti’ne turistler yoğun ilgi gösteriyor.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr