Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Laodikya Antik Kenti'ne Turist Akını 19.10.2010
M.Ö 3.yy’da kurulan ve o dönemin Anadolu’nun en büyük metropol kentlerinden biri olan Laodikya Antik Kenti’ne turistler yoğun ilgi gösteriyor.
Yerel Demokrasi Haftası 19.10.2010
Denizli Belediyesi, Yerel Demokrasi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Sağlıklı Kentler’ Denizli’de Moral Depoladı 19.10.2010
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyeleri, Denizli’de tarihi ve turistik mekanları gezerek moral depoladı
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Denizli'de Toplandı 15.10.2010
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 6. yıl konferansı, Denizli Richmond Otel’de gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, sağlıklı şehirler için ortak bir sorumluluk bilinci oluşturulması gerektiğini belirtti.
Osmanlıca kursu ile geçmişten geleceğe köprü kuruluyor 15.10.2010
Denizli Belediyesi ve Halk eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Osmanlı Türkçesi Okuma ve Yazma Kursu büyük ilgi gördü. Osmanlıca Okuma ve Yazma Kursunu başarıyla bitiren 223 kursiyere törenle sertifikaları verildi.
Ahilik Kültürü Haftası’nda iki önemli etkinlik düzenlendi 14.10.2010
Ahilik Kültürü Haftası dolayısıyla Denizli Belediyesi ''Denizli'de Ahilik Geleceği ve Ahi Sinan'' konulu bir panel gerçekleştirdi. Ayrıca Denizlide ilk olarak Osmanlı arşivlerinden edilen belgeler Ahilik Kültürü haftası kapsamında ilk kez sergilendi.
Gezici Vezne Hizmete Girdi 14.10.2010
Denizli Belediyesi, vergi, su faturası ve çevre temizlik gibi belediyeye yapılacak her türlü ödemede ‘fatura ödemek hiç bu kadar kolay olmamıştı’ denilecek bir uygulama başlattı.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr