Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Denizli Öğrenci Kart’ta vize uyarısı 26.09.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda vize döneminin 30 Eylül 2023'de sona ereceği uyarısı yapılırken, yoğunluk yaşanmaması için vize işlemlerinin son güne bırakılmaması istendi.
Büyükşehir’in örnek projesi başarıyla sürüyor 26.09.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin başarıyla sürdürdüğü “Salkım Güvesi İle Biyoteknik Mücadele Projesi” Honaz ilçesinin Kızılyer ve Kaklık Mahalleleri’nde Tarla Günü ile kutlandı. Honaz’da toplamda 1500 dekar alanda 97 üreticiye destek verdikleri proje ile daha ekonomik, sağlıklı ve ekolojik ürün elde edildiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Her zaman üreticilerimizin yanındayız” dedi.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 26.09.2023
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
YAĞLI GÜREŞİN ANAVATANI DENİZLİ 25.09.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Denizli Yağlı Güreşleri nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Kıran kırana müsabakaların yaşandığı dev organizasyonun finalinde, son Kırkpınar Yağlı Güreşleri şampiyonu Yusuf Can Zeybek, Kırkpınar’ın efsane ismi Ali Gürbüz’ü mağlup ederek altın kemeri almaya hak kazandı.
Büyükşehir’den Gerzele’ye sosyal tesis 23.09.2023
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gerzele Mahallesi’nde inşa ettikleri sosyal tesisi inceledi. Verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Zolan, tesisin vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacağını söyledi.
BU HEYECAN KAÇMAZ 22.09.2023
24 Eylül Pazar günü düzenlenecek Denizli Yağlı Güreşlerinde 500 pehlivan er meydanına çıkacak. Başkan Osman Zolan ve Başkan Avni Örki bu heyecanı hep birlikte yaşamak için tüm vatandaşları ücretsiz dev organizasyona davet etti.
BÜYÜKŞEHİR’DEN EN HAREKETLİ KUTLAMA 22.09.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları kapsamında yüzlerce kadın hep birlikte zumba yaptı. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, kadınların zumba coşkusuna ortak oldu.
Demir dövdüler, keşkek dağıttılar 21.09.2023
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 36. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen programda demir dövdü, keşkek dağıttı.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr