Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Çocuklar, Büyükşehir ile çok mutlu 03.02.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin çocukların sömestr tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmesi için karne hediyesi olarak hazırladığı şenlik programı başladı. Binlerce çocuğun akın ettiği şenliğe katılan Başkan Zolan, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, en kıymetlimiz” dedi.
“92 yıllık onur” 03.02.2023
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 92. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Ecdadımız gibi bizler de 92 yıllık onuru, gururu ve heyecanı yaşıyoruz” dedi.
Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi imzalandı 03.02.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir DESKİ bünyesinde çalışan PERAŞ personelinin sendikal haklarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Denizli’de yapılan güzellikleri tüm çalışanlarla, el ele kol kola birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Zolan, “Denizli’yi hep birlikte parmakla gösterilen bir şehir haline getirdik” dedi.
Kent Konseyi eğitim çalışmalarını sürdürüyor 02.02.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi kapsamında Gerzele Mahallesi sakini kadınlara sağlıklı beslenme ve akılcı ilaç kullanımı eğitimi verildi.
Büyükşehir ile daha temiz bir Denizli 02.02.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi 2022 yılında evsel atık ve tıbbi atık olmak üzere toplamda 278.564 ton atığı doğa ve çevreye zarar vermeden bertaraf etti. Başkan Zolan, çevre dostu yatırımlarla daha yaşanabilir bir Denizli için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.
Yangının yaralarını Büyükşehir sardı 01.02.2023
Denizli'de 17 yıldır hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, evleri yanan Çakat ailesine sahip çıktı. Tüm eşyaları yenilenen evlerine yerleşen Çakat Ailesi, kendilerine sahip çıkan Başkan Zolan'a teşekkür etti.
Hamilelik Okulu ve Evlilik Okulu kayıtları sürüyor 01.02.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında hayata geçirdiği Hamilelik Okulu ve Evlilik Okulu kayıtları sürüyor.
Büyükşehir’den çocuklara özel şenlik 31.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi sömestr tatilinde çocuklara özel şenlik programı hazırladı. Çocuklar, 3 gün boyunca 6 çocuk oyunun sahneleneceği Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sürpriz etkinliklerle buluşacak. Çocuk Şenliği boyunca planetaryum da çocuklar için ücretsiz olacak.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr