Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Başkan Zolan’dan açılış şölenine davet 26.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini 28 Ocak Cumartesi günü 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 13.00’te gerçekleştireceği toplu açılış törenine davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’nin ilklerle tanışacağı Honaz Tüneli ve Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile birlikte çok sayıda eserin açılışını yapacak.
Başkan Zolan’dan Regaip Kandili mesajı 25.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımlayarak, “Regaip Kandilimizin başta Denizli’miz olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
Yangının yaralarını Büyükşehir saracak 25.01.2023
Sabaha karşı çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Çakat ailesini ziyaret eden Başkan Osman Zolan, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yangının yaralarını saracağını söyledi.
Büyükşehir ile Bozkurt’un güzelliğine güzellik katılıyor 25.01.2023
Bozkurt ilçe merkezinde tamamladıkları altyapı çalışmalarının ardından baştan aşağı yenilenen üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, “Bozkurt’umuzun hak ettiği hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi.
Prof. Dr. Sayar 25 Ocak’ta Denizli’de 24.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları programına devam ediyor. Birbirinden değerli isimlerin Denizlililerle buluştuğu programın bu haftaki konuğu Psikiyatrist-Psikoterapist Prof. Dr. Kemal Sayar olacak.
Hayaline Denizli Kayak Merkezi ile kavuştu 24.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyespor Kayak Takımı Sporcusu Lara Göçgeldi büyük bir başarıya imza atarak Alp Kayak Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Hayaline, Denizli Kayak Merkezi ile kavuştuğunu anlatan genç sporcunun başarı hikayesi takdir topladı.
Filenin prenseslerine Başkan Zolan morali 23.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Kepez Belediyespor’u 3-0 yenen filenin prenseslerine moral oldu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı galibiyetlerini Başkan Zolan’a hediye etti.
“Bağırmayan Anneler”in yazarı kadınlarla buluştu 23.01.2023
Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizlililerle bir araya getirmeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ile Aile Atölyesi programı kapsamında “Bağırmayan Anneler”in yazarı Hatice Kübra Tongar’ı kadınlarla buluşturdu.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr