Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Üreticiler, Büyükşehir ile kazanmaya devam ediyor 01.03.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, atıl tarım alanlarında zeytin yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması ve sertifikalı fidan kullanma alışkanlığının kazandırılması amacıyla geçen yıl başlattığı zeytin fidanı hibe projesini sürdürüyor. Bu yıl 14 ilçede 240 bin zeytin fidanının toprakla buluşacağını kaydeden Başkan Zolan, zeytin üretiminde öncelikli hedeflerinin Türkiye’de ilk 10’a girmek olduğunu açıkladı.
Sporun ve sporcunun dostu Başkan Zolan 29.02.2024
Spora yaptığı yatırımlarla örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesine kayıtlı 372 futbol antrenörüne eşofman takımı ve tişört desteği verdi. Törende Başkan Zolan’a üzerinde Sporun ve Sporcunun Dostu’ yazılı plaket verildi.
Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali 4. kez düzenlenecek 29.02.2024
Kadın girişimcileri desteklemeyi sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin 4’üncüsünü düzenleyecek. 260 standın açılacağı festivalin kura çekimine katılan Başkan Osman Zolan, “Bu işin sahibi sizsiniz” dedi.
Büyükşehir’de milli gurur 29.02.2024
Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı’ndan 3 sporcu, Antalya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.
İŞTE GERÇEK BELEDİYECİLİK 28.02.2024
Denizli’de artan nüfus ve araç sayısına karşı ulaşım projelerine devam eden Büyükşehir Belediyesi, Ankara yolunu Antalya yoluna bağlayacak alternatif çevre yolunu törenle trafiğe açtı. Kent trafiğine nefes aldıracak Gökpınar Barajı Çevre Yolu’ndan ilk olarak makam aracı TOGG ile geçen Başkan Zolan, “İşte gerçek belediyecilik bu” dedi.
DENİZLİ KENT MÜZESİ TAMAMLANDI 28.02.2024
Kentin uzun yıllardır hayalini kurduğu Denizli Kent Müzesi tamamlandı. Eserlerin vitrinlere yerleştirildiği Denizli Kent Müzesi’nin kısa süre içerisinde hizmete alınacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Denizli büyük bir hayaline daha kavuşuyor” dedi.
Başkan Zolan’dan Türkiye’nin ilk traktör galericilerine ziyaret 28.02.2024
Türkiye’nin ilk Traktör Galericileri Sitesi’ni ziyaret eden Başkan Osman Zolan, tesisin Denizli’ye değer kattığını söyledi. Başkan Zolan, Kumkısık Katlı Kavşağı ile bölgede trafik güvenliğinin de had safhaya çıkacağını müjdeledi.
Büyükşehir’den adaylara YKS ücreti desteği 27.02.2024
Denizli genelinde YKS’ye girecek 25 yaşını aşmamış tüm adaylar, Denizli Büyükşehir Belediyesinin internet sitesindeki form ile birlikte, ÖSYM başvuru kayıt ödendi belgesini 7 Haziran’a kadar sisteme yükleyip sınav giriş ücreti desteğinden yararlanabilecek.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr