Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir’le Gençlik Buluşmaları başladı 21.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilkini düzenlediği Gençlik Buluşmaları’nda başarılı gazeteci Adem Metan ve shiftdelete.net’in kurucusu Hakkı Alkan Denizlili gençlerle buluştu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin Türkiye’de eşi benzeri olmadığını dile getiren Adem Metan ve Hakkı Alkan tesisin çok önemli bir yatırım olduğunu dile getirdi.
Büyükşehir’den çocuklara karne hediyesi 20.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde eğitim veren Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencilerine sömestr tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri için eğitici ve eğlenceli içeriklerle dolu kaynak kitaplar hediye etti.
Büyükşehir Ulaşım AŞ şoförlerine “Omurga Sağlığı” eğitimi 20.01.2023
Kaliteli, güvenli ve güler yüzlü ulaşım için eğitim çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, şoförlerine yönelik “Omurga Sağlığı” eğitimi düzenledi.
Madalya avcılarından Başkan Zolan’a ziyaret 19.01.2023
Samsun ve Mersin’de düzenlenen 11 ve 12 yaş yüzme Türkiye şampiyonalarında 15’i altın olmak üzere toplam 69 madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı, Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti. Sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Zolan, “Sizinle gurur duyuyoruz” dedi.
“Uygarlığın Doğduğu Toprak: Anadolu” 18.01.2023
Türk arkeolojisinin yaşayan çınarlarından Prof. Dr. Fahri Işık, Denizli Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olarak Denizlililerle bir araya geldi. “Uygarlığın Doğduğu Toprak: Anadolu” adlı konferansta konuşan Vaşkan Zolan, “Anadolu ve Denizli’miz tarihi açıdan da çok kıymetli” dedi.
Büyükşehir geleceğe eser bırakmaya devam ediyor 18.01.2023
Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinin altyapısını baştan aşağı değiştiren, bölgeyi ilk kez yağmur suyu hatları ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Şehit İlker Kocabıyık Caddesi’ni modern bir üstyapıya kavuşturdu. Altyapının zor ve maliyetli bir iş olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Şehirleştik’ diyebilmemiz için altyapının bitmesi gerekiyor” dedi.
Denizli, Büyükşehir ile kültür ve sanata doyacak 17.01.2023
Türkiye’nin önde gelen bilim insanı, yazar ve alanında uzman isimleri Denizlililerle bir araya getirmeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Adem Metan, Hakkı Alkan, Hatice Kübra Tongar, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Prof. Dr. Kemal Sayar’ı ağırlayacak.
Başkan Zolan: “Çiftçi ve üretici mutlu, biz mutlu” 17.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinde verimliliği artırmaya yönelik düzenlediği 500 aileye 1000 damızlık koç ve teke desteği projesinin protokolü imzalandı. Çiftçi ve üreticilerin mutlu olduğunda kendilerinin de mutlu olduğunu kaydeden Başkan Zolan, her dokunuşlarının üretime katkı sağladığını söyledi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr