Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Şampiyonluk sevincini Başkan Çavuşoğlu ile paylaştılar 13.05.2024
Sivas’ta düzenlenen Okullar Arası Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Topluluğu, başarısını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile kutladı.
15 Mayıs ruhu yeniden yaşatılacak 13.05.2024
Yunanlıların, İzmir'i işgal etmesinden sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde Milli Mücadele ateşini yakan Denizlililer, 105 yıllık direniş destanını bir kez daha yaşatacak. Başkan Çavuşoğlu aynı ruh ve heyecanı hep birlikte yaşamak için tüm halkı 15 Mayıs Çarşamba günü saat 17.30’da düzenleyecekleri Milli Mücadele Yürüyüşü’ne davet etti.
Denizlililer, 19 Mayıs coşkusunu Gençlik Konserleri ile yaşayacak 11.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kentin 5 ayrı noktasında 5 farklı konser düzenleyecek. Gençlik Konserlerinin 19 Mayıs’ta düzenlenecek finalinde Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel ile bayram sevinci ikiye katlanacak.
Başkan Çavuşoğlu’ndan Anneler Günü mesajı 11.05.2024
Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Çavuşoğlu, “Evladının geleceğinden endişe duymayan, hayata daha güvenle bakan, gözünde tek damla yaş olmayan mutlu ve huzurlu annelerimizin yaşadığı bir Denizli için hep beraber çalışacağız” dedi.
Halk oyunları şampiyonlarından Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret 10.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun düzenlediği Denizli İl Halk Oyunları Yarışması’nda birincilik kazanan Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibini ağırladı.
Başkan Çavuşoğlu, 14 yıllık uygulamaya son verdi 09.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, kent merkezinde 14 yıldır BELTAŞ tarafından işletilen ücretli cep otoparkı uygulamasına son verdi. Denizli’de cep otoparkları ücretsiz hale getirildi.
Başkan Çavuşoğlu, genç yüzücüleri Antalya’ya uğurladı 09.05.2024
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Arena Türkiye Yüzme Federasyonu 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi’nde mücadele edecek Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcularını Antalya’ya uğurladı.
Karayolu Trafik Haftasını çocuklarla kutladılar 08.05.2024
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Karayolu Trafik Haftasını çocuklarla birlikte kutladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda trafik kurallarını eğlenerek öğrenen çocuklar büyük övgü topladı.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr