Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Prof. Dr. Fahri Işık Denizlililerle buluşacak 16.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk arkeolojisinin yaşayan çınarlarından Prof. Dr. Fahri Işık, 17 Ocak Salı günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluşacak.
Denizlililer deve güreşine akın etti 16.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 2’ncisini düzenlediği deve güreşleri yine birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Onbinlerce vatandaşın akın ettiği etkinlikte “Arap Mustafa” Büyükşehir Kupa’sını kazandı. Geçmişten gelen değerleri yaşatmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Değerlerimize sahip çıktığımızda ayakta kalırız” dedi.
Deve güreşi heyecanı kortejle başlayacak 13.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Ocak Pazar günü düzenleyeceği deve güreşleri şöleni Cumartesi günü saat 13.00’de Bayramyeri Meydanı’ndan başlayarak 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na kadar sürecek kortejle başlayacak.
Bağbaşı Yaylası kışın da bir başka güzel 12.01.2023
Denizli'de dün başlayan kar yağışı ile birlikte Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası beyaza büründü. Yaz mevsimi olduğu kadar kışın da muhteşem görüntüsü ile herkesi kendine hayran bırakan Bağbaşı Yaylası’nda kartpostallık görüntüler oluştu.
“Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları” bir kez daha kapalı gişe 12.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Buluşmaları’nın bu haftaki konuğu bir kez daha ünlü tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin 3 salonunun dolup taştığı programda “Türklerin Tarihi” konulu sunumunu yapan Ortaylı, Denizli’ye övgüler yağdırarak, “Memleketin bereketi ve güzelliği göze çarpıyor” dedi.
Şehit yakınlarından Başkan Zolan’a teşekkür ziyareti 12.01.2023
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, Asri Mezarlık’ta ebedi istirahatgahlarında yatan şehitlerin anne, baba ve eşlerine özel mezar yeri tahsis edilmesinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Denizli’de deve güreşi şöleni 11.01.2023
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yörük kültürünün önemli bir geleneği olan geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği deve güreşlerinin ikincisini düzenliyor. 120 pehlivan deve 15 Ocak Pazar günü Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi'nde kıyasıya mücadele edecek. Başkan Osman Zolan ücretsiz organizasyona tüm hemşehrilerini davet etti.
Denizli Kayak Merkezi beyaza büründü 11.01.2023
Beyaz cennet Pamukkale'nin ardından şehrin ikinci beyaz cenneti olan Denizli Kayak Merkezi, beyaza büründü. Yeni sezonun açılması için Denizli Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının istenilen seviyeye ulaşması bekleniyor.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr