Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Büyükşehir’den 93. yıl dönümüne özel muhteşem gece 01.02.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 93. yıldönümü kapsamında muhteşem bir geceye imza atacak. İstanbul Devlet Halk Dansları Topluluğu, 4 Şubat Pazar günü saat 20.00’de Cumhuriyet’in doğuşunun destansı bir şekilde anlatıldığı “Çanakkale’den Cumhuriyet’e Zafere Doğru” programı ile Denizlililer için sahne alacak.
Büyükşehir Ulaşım AŞ eğitim çalışmalarını sürdürüyor 31.01.2024
Kaliteli, güvenli ve güler yüzlü ulaşım için eğitim çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ şoförlerine yönelik “Etkili İletişim ve Trafik” eğitimi düzenledi.
Büyükşehir İtfaiye ile Denizli emin ellerde 31.01.2024
Geçen yıl 3.620 yangında vatandaşların imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, 2.185’i kurtarma operasyonu ve 429’u trafik kazası olmak üzere toplamda 6.234 olaya müdahale etti. 2023’deki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’a giden Büyükşehir İtfaiye, 36 vatandaşı enkazdan sağ kurtararak başarılarıyla göz doldurdu.
Başkan Zolan’dan çocuklara şenlik müjdesi 30.01.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukların 3 gün boyunca gönüllerince eğlenip keyifli bir şekilde vakit geçireceği Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Zolan, çocuk tiyatrolarından, sihirbaz gösterilerine atölyelerden sanal gerçeklik oyun alanlarına dolu dolu geçecek ücretsiz Çocuk Şenliği müjdesini verdi.
Eroğlu’ndan Başkan Zolan’a övgü 29.01.2024
Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Eroğlu, Başkan Zolan’ın icraat ve çalışmaları ile Türkiye’ye örnek bir belediye başkanı olduğunu söyledi.
Büyükşehir'den şehit doktora vefa 29.01.2024
Görevi başında şehit düşen Dr. Munise Özcan’ın adı Denizli Büyükşehir Belediyesinin yeniden düzenlemesini yaptığı park ile yaşamaya devam edecek. Denizli’nin belediyecilik hizmetleriyle Türkiye’de parmakla gösterilen bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Yine el ele, kol kola birlikte koşmaya devam edeceğiz” dedi.
Büyükşehir Judo Takımı’nda milli gurur 29.01.2024
Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı’ndan 4 sporcu, Antalya'da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma ile Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.
Büyükşehir destekliyor, kadınlar üretiyor 28.01.2024
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, aile ekonomilerine katkı sağlamak için Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi’nden faydalan girişimci kadınları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr