Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

AK Vadi Projesi Devam Ediyor 02.11.2012
Denizli Belediyesi ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle Ege Bölgesi’nin en büyük parkları arasında yer alacak olan AK Vadi Parkı’nın yapımı devam ediyor. 550 günde tamamlanacak vadi projesinde 6 ayda yüzde 40 fiziki gerçekleşme sağlandı.
Çanakkale 1915 Gezici TIR Müzesi Denizli'de 01.11.2012
Denizli Belediyesi Çanakkale Savaşı’nda kullanılan şahsi araç gereçlerle savaş malzemelerinin sergilendiği Çanakkale 1915 Gezici TIR Müzesi’ni Denizli’ye getirdi. Toplam 4 bin parça eserin sergilendiği müzeyi vatandaşlar ücretsiz olarak gezebilecek.
Sevindik Vadi Projesi Başladı 01.11.2012
Denizli Belediyesi, 92200 metrekare alanı kapsayan büyüklükteki Sevindik Vadi Projesi’nin yapımına başladı. Sevindik Vadisi, Haziran ayında tamamlanıp hizmete sunulduğunda bölgenin çekim merkezi haline gelecek.
Başkan Zolan: Çevresel yatırımlar önceliğimiz 31.10.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, TRT Haber kanalında yayınlanan “Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu. Çevre konusunun ele alındığı programda Denizli Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan çevresel yatırımlarını anlatan Başkan Zolan, “ Türkiye’nin En Temiz Kenti unvanını taşıyan Denizli’de yaşamak bir ayrıcalık” dedi.
Denizli Belediyesi 136 Yaşında 30.10.2012
Denizli Belediyesi'nin kuruluşunun 136. yılında, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Hayatta olmayan dönemin belediye başkanları da mezarı başında dualarla anıldı. Başkan Zolan, “ Denizli’yi bir dünya kenti yapmak için gece gündüz durmadan çalışıyoruz'' dedi.
Denizli Belediyesi'nden Muhteşem Konser 30.10.2012
Denizli Belediyesi ücretsiz bayram konserleri serisine bir yenisini daha ekledi. Belediye, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ücretsiz konser düzenleyerek Gökçe ve Kolpa’yı sevenleriyle buluşturdu.
Gençlik Meclisi Avrupa'ya Açılıyor 29.10.2012
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, uluslararası düzeyde yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Buna göre Meclis, ‘Hey Genç Sivil Toplum Seni Çağırıyor’ sloganıyla yola çıkarak İtalya ve Hırvatistan’ın destek verdiği Aktif Gençlik Katılımına Dahil Ol AB Eylem Projesi’ni başlattı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı 28.10.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyetin ilanının şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr