Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Başkan Zolan: Bayrağımızı emin ellere teslim ettik 24.10.2012
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Denizli Belediyesi’nin dağıttığı 30 bin Türk Bayrağı’nın emin ellere teslim edildiğini dile getiren Başkan Osman Zolan, “ Gittiğim her okulda gençlerimizin gözünde bayrak, vatan millet sevgisini görmek beni gururlandırdı” dedi.
Denizli protokolü çocuk yuvası, huzurevi ve şehitliği ziyaret etti 24.10.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Abdülkadir Demir, Milletvekili Bilal Uçar Denizli Huzurevi ve Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ve çocukların bayramını kutladı.
Şampiyonlara Başkan Zolan’dan ödül 23.10.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Dünya İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda 2. olan Özcan ile Avrupa Şampiyonu Motosikletçi Çabuk’u ödüllendirdi
Başkan Zolan: Denizli’nin her noktası değişimi yaşayacak 23.10.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanan Mimar Sinan Caddesi ve Alpaslan Caddesi’nde asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Zolan, “ Kent merkezinde yaşadığımız inanılmaz değişimi Denizli’nin geneline yaymaya devam ediyoruz” dedi.
Denizli Belediyesi Kurban Bayramına Hazır 23.10.2012
Denizli Belediyesi, vatandaşların huzur içinde Kurban Bayramlarını geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı.
Kurban Bayramı Mesajı 23.10.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.
Bayramda Yer Gök Türk Bayrağı Olacak 23.10.2012
Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın görkemli şekilde kutlanması için her yerde Türk Bayrağı’nı dalgalandıracak. Bayram öncesi 30000 bayrağın dalgalanmak üzere dağıtımı tamamlanacak.
Başkan Zolan, Ulaşım Konusunu Ele Aldı 22.10.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulaşım Ana Planı’ndan, otoparka, minibüsçülerin sıkıntılarından metrobüslere kadar ulaşım konusunda değerlendirmede bulundu.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr