Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Başkan Zolan’a yoğun ilgi 27.07.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İncilipınar Mahallesi’nde iftarını açtı, teravih namazı sonrası Sırakapılar Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam kentin farklı noktalarında Denizlililer ile bir araya gelen Başkan Zolan, “ Birlik, beraberlik, sevgi ve dayanışma Ramazan'da Denizli’de fazlasıyla yaşanıyor” dedi.
Su Kesintisi Yapılacak 27.07.2012
Denizli Belediyesi, Servergazi’de su kesintisi uygulayacak.
Belediyeden Yeni Kanal Açma Aracı 26.07.2012
Denizli Belediyesi, büyük alt yapı borularındaki olası tıkanıklığı açmak için yeni iş makinesi aldı. Kanal açma makinesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce kullanılmaya başlandı.
Zabıtadan Market Denetimi 26.07.2012
Denizli Belediyesi, kentin çeşitli mahalle ve semtlerinde faaliyet gösteren market denetimlerini sürdürüyor. Denetlenen 146 marketten uygun koşulları sağlamayan 42’sine ihtar ve gerekli uyarı yapıldı.
Seneye Ramazan etkinliklerinin yeni adresi Akvadi 25.07.2012
Denizli Belediyesi tarafından kentin değişik mahallelerinde organize edilen iftar programları devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklere katılan Belediye Başkanı Osman Zolan, halkla birlikte orucunu açtı. Sorun ve sıkıntıları dinleyen Başkan Zolan, vatandaşlar ile sohbet etti.
Su Kesintisi Yapılacak 24.07.2012
Denizli Belediyesi, Servergazi’nin bir bölümü ile Yeşilköy’de su kesintisi uygulayacak.
İftarda Kayıhan’a iki müjde 23.07.2012
Kayıhan Mahallesi’nde iftarını mahalle sakinleriyle aynı sofrada açan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalleye yapılacak iki büyük projenin müjdesini verdi. Başkan Zolan, “ Kayıhan Mahallesi’ne bir kapalı pazaryeri bir de kapalı yüzme havuzu yapacağız” dedi.
Denizli Horozunu Seçti 23.07.2012
Denizli horozunu seçti… Denizli Belediyesi’nin 15 günce oylamaya sunduğu ‘Denizli Horozu’nu Seçiyor’ anketinden Cam Horoz Heykeli çıktı. Belediye Başkanı Osman Zolan, horozun Türkiye’deki en büyük cam heykeli olacağını söyledi.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr