Başlıklarda Özetlerde İçeriğin Tamamı

Başkan Zolan Umut 1'de Vatandaşlarla İftar Açtı 22.07.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen mahalle iftarlarının ilkinde iftar vakti başlayan sağanak yağmura rağmen Umut 1’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Dini Yayınlar Fuarı Açıldı 21.07.2012
Denizli Belediyesi ve Yeni Cami Derneği'nin işbirliği ile düzenlenen Dini Yayınlar Fuarı açıldı. Fuar, Ramazan ayı boyunca gezilebilecek.
11 Ayın Sultanı Ramazan Geldi 21.07.2012
Denizli Belediyesi, Ramazan ayında Denizli’de olmayanları kıskandıracak güzellikte, ‘Nerede o bizim zamanımızdaki Ramazan ayları’ diyenler için hazırladığı ve 1 ay sürecek Ramazan Ayı Şenlikleri başladı.
AK Vadi Projesi Devam Ediyor 20.07.2012
Denizli Belediyesi ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle Ege Bölgesi’nin en büyük parkları arasında yer alacak olan AK Vadi Parkı’nın yapımı devam ediyor. 550 günde tamamlanacak vadi projesinde 3 ayda yüzde 15 fiziki gerçekleşme sağlandı.
Denizli Belediyesi Ramazan'a hazır 18.07.2012
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Ayında belediyenin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Zolan, Ramazan ayı boyunca Denizli’nin farklı noktalarında vatandaşları ziyaret ederek, iftarı onlarla yapacağını söyledi.
Evlilik Okulunda 32 Kursiyer Sertifikasını Aldı 18.07.2012
Denizli Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan ve Denizli’ye ödül getiren ‘Ailemi Seviyorum Projesi’ kapsamında yer alan evlilik okulunda, 5. dönem kursiyerler sertifikasını aldı. Kurs, haftada 2 gün toplamda 16 saat sürerken, sağlıklı bir toplum için evlilik müessesesinin önemi vurgulandı.
Laodikya’ya hayran kaldılar 17.07.2012
Bir dizi inceleme için Denizli’ye gelen TÜRSAB heyeti Laodikya Antik Kenti’ne hayran kaldı. TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve seyahat acentelerinin temsilcilerinden oluşan 40 kişilik heyetin Laodikya gezisine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’da eşlik etti. Başkan Zolan, “ Denizli’nin tarihsel değerlerini gün yüzüne çıkarmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.
İftar Çadırı Misafirlerini Bekliyor 17.07.2012
Denizli Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca günde 5 bin kişinin orucunu açabileceği iftar çadırı kurdu. Çadırda, kimsesiz ve maddi durumu iyi olmayanlarla çeşitli nedenlerle evinde orucunu açamayacak kişilere 1 ay boyunda hizmet verilecek.

+90 (258) 280 20 20     +90 (258) 280 29 99     denizli@denizli.bel.tr
denizlibuyuksehirbelediyebaskanligi@hs01.kep.tr